|КУК|Ливърпул - Челси|

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Re: |КУК|Ливърпул - Челси|

Мнениеот riak4 » 20 яну 2015 23:58

Karsa Orlong написа:
riak4 написа:
Karsa Orlong написа:За стотен път се чувствам горд от това, че съм фен на Ливърпул тази вечер. Няма пари, които могат да купят тази страст в играта на един отбор. А Моуриньо отново се показа като най-страхливия треньор в Европа.

Страхлив? Някой хора няма да се научат, че тази игра не е само нападение и ритане на топката към вратата.

Както и някои хора няма да се научат, че е по-добре да си замълчат вместо да кажат някоя глупост. Или ще се опиташ да ме убедиш, че тази игра е да се защитаваш с 10 души през 80% от времето? Да разчиташ на вратаря си, на съдийски подаръци и на гредите е брилянтен тактически ход? Да не вадя цитати от форума ви с колко сте щели да ни биете и как щяхте да решите всичко още тази вечер.

Какво значение има с колко се защитава даден отбор? Какво значение има какво показа статистиката? Какво значение има, че сте играли по-добре? Резултата какво показва?
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

Потребителски аватар
Lubaka1892
Контакти:

Мнениеот Lubaka1892 » 21 яну 2015 00:05

riak4 написа:Какво значение има с колко се защитава даден отбор? Какво значение има какво показа статистиката? Какво значение има, че сте играли по-добре? Резултата какво показва?

Все съм си мислел, че за феновете има значение как играе отборът им, но явно в днешно време не при всички е така.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 21 яну 2015 00:05

riak4 написа:Какво значение има с колко се защитава даден отбор? Какво значение има какво показа статистиката? Какво значение има, че сте играли по-добре? Резултата какво показва?

Еми аз например не бих се радвал, ако моят отбор играе по-подобен начин, било то и при победи. Това е грозен футбол, а като се има в предвид с какви футболисти разполага Челси става още по-зле.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 21 яну 2015 00:07

Въпреки всичките препирни по време на мача,не мога да не ви поздравя за играта! Надиграхте ни(ние допринесохме за това с изчаквателната тактика) и само Куртоа ни спаси.Поне за мен резултатите не са всичко,затова и ви адмирирам за играта.По-класният отбор сме ние(това си е мое мнение),но по една или друга причина не искаме да го покажем,а гледаме да изтръгнем с кански мъки победата.Дузпа за вас нямаше - такива няколко не отсъдиха за нас през този сезон,а нашата беше грешно заставане на Джан.Единствено за играта с ръка на Куртоа можете да имате претенции,но там Стърлинг закачи с крак Куртоа и за миг вратарят изгуби ориентация.Все пак себераздаването заслужала похвала,а като нищо можете и да ни отстраните,ако направите подобен мач след седмица ще е напълно заслужено.

Въпреки всичко,през април Роджърс трябваше да подходи по-съобразително,тия приказки за това какво е Ливърпул,можеха да бъдат спестени в името на общата кауза - титлата.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 21 яну 2015 00:07

Браво на момчетата!Тотално смазаха пластмасовите и само късмета и Куртоа ги отърва от загубата!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 21 яну 2015 00:09

Челси имаха ли точен удар ако махнем дузпата? Надиграхме ги и трябваше да бием, отново си пролича, че нямаме класен нападател който да завършва атаките с гол. Всички знаем, че мястото на Стърлинг не е там, въпреки че няма какво повече да изискваме от него на неудобна за него позиция. Мисля си, че Роджърс трябваше да вкара Ламбърт или Борини, особено първия играе горе-долу добре с глава, можеше при някое центриране да я бутне вътре. Имаме сериозен шанс да продължим напред! Челси имат един от най-добрите вратари на света. Куртоа е железен! Радвам се, че тия които плюят Миньоле постоянно днес няма да имат за какво да се хванат ;) !

Onq

Мнениеот Onq » 21 яну 2015 00:10

http://www.flashscore.com/match/2aiCwxA ... atistics;0

Антифутбол както винаги.Вторият удар в 86-та минута на Луис 25 метра над вратата.Когато статистиката говири...

milesder
Контакти:

Мнениеот milesder » 21 яну 2015 00:17

не съм спирал да вярвам в Брендън Роджърс.Разбира се съм се ядосвал на някои решения за титулярен състав,но му дойде акъла да играят само хора ,които са във форма и с оглед на миналия сезон и мачовете от последния месец и връщането на Стъридж съм сиггурен че сме в топ 4.Между другото като оставим свръх емоцията, suareshampion гледа най-глобално.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 21 яну 2015 00:42

Мани, синичките не коментирайте, вижте вие с какви играчи разполагате, ние с какви разполагаме и се засрамете малко.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Ivanov_95
Контакти:

Мнениеот Ivanov_95 » 21 яну 2015 01:22

ralka_levskarka написа:Мани, синичките не коментирайте, вижте вие с какви играчи разполагате, ние с какви разполагаме и се засрамете малко.

За нас в момента приоритет е първенството и този сезон много ясно се вижда.Искаме на всяка цена да вземем титлата а останалото е бонус.Моу днес беше излязъл за Х и си го получи.Видя се в мача за първенство,че когато искахме да ви бием го направихме.

Върни се в “Ливърпул”