Rofles написа:Момчета, без да се сърдите, но каква съдба точно Базел и Вас да ви отстрани..Иначе имате шансове за ЛЕ, ако смените треньора.
Няма да го сменим,пич!И вие ще ни нагъзите и пак няма да го сменим-шефове мазохисти си имаме!
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Rofles написа:Момчета, без да се сърдите, но каква съдба точно Базел и Вас да ви отстрани..Иначе имате шансове за ЛЕ, ако смените треньора.
realist написа:Ирландски боклук! Дано гориш в ада, копеле нещастно! Никога не съм мразил толкова живо същество. Тоя ни върна 30 години назад. А собствениците са още по-големи говна. Да търпиш тоя измекяр да ти съсипва сезона - това е безумие и малодушие. Американски лайномет - това е Хенри.
shotgun blues написа:Ливърпул в ШЛ пак след 5/6 години...ужасно слаб отбор
chakalat на 09 Дек 2014 22:49
realist написа:
Ирландски боклук! Дано гориш в ада, копеле нещастно! Никога не съм мразил толкова живо същество. Тоя ни върна 30 години назад. А собствениците са още по-големи говна. Да търпиш тоя измекяр да ти съсипва сезона - това е безумие и малодушие. Американски лайномет - това е Хенри.
Хехе не го приемай толкова лично.Все пак миналата година всички се радвахме.Мениджъри идват и си отиват според мен Роджърс е пътник най-късно след мача с Юнайтед.Не мисля че има основание да плюем собственика със средствата които отпусна отбора трябваше да изглежда по съвсем друг начин.За мен Роджърс вече е минало.
sunscres92 написа:Само Тренера може да ни спаси!!!!!
Gil-galad написа:sunscres92 написа:Само Тренера може да ни спаси!!!!!
Ти нямаш право да говориш, защото лично ти продаде най-големия и прибра и цялата комисионна вместо да я разделиш с останалите от нас, които те накарахме да го направиш!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта