ШЛ | Ливърпул - Реал Мадрид - 0:3 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Re: ШЛ | Ливърпул - Реал Мадрид, 22.10.2014, 21:45 ч.

Мнениеот JimBeam » 22 окт 2014 22:48

suareshampion написа:Oх Рома леле майко :-D Ние обаче ще бием...Ние сме Ливърпул !!! Реал ги видяхме срещу Лудогорец..пълен смях..само да не си дойдат пак със съдиите.Нашите трябва да внимават за симуланта Роналдо.

Кога това? :lol:

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 22 окт 2014 22:51

iliev72 написа:Поне за мен е време да замразят Глен на пейката и да се приключат и мъките за него ! Поне Манкийо да трупа опит и да свиква с отбора.

Едва ли той е проблема в мача.Сериозно обърнете внимание на Манкийо че е по-голяма дупка от Глен.Няма едно свястно подаване или центриране.Целия отбор играе все едно се виждат за първи път.Изобщо Глен не е проблема нито в този мач нито от началото на сезона, проблем е играта на целия отбор единствено Стърлинг се мъчи да прави нещо всички други играят като отбор от нашата Б група.....

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 22 окт 2014 22:51

JimBeam написа:
suareshampion написа:Oх Рома леле майко :-D Ние обаче ще бием...Ние сме Ливърпул !!! Реал ги видяхме срещу Лудогорец..пълен смях..само да не си дойдат пак със съдиите.Нашите трябва да внимават за симуланта Роналдо.

Кога това? :lol:

Не знае милионерът. И да го питаш, не може да ти отговори. Той си говори просто така.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 22 окт 2014 22:53

chakalat написа:
iliev72 написа:Поне за мен е време да замразят Глен на пейката и да се приключат и мъките за него ! Поне Манкийо да трупа опит и да свиква с отбора.

Едва ли той е проблема в мача.Сериозно обърнете внимание на Манкийо че е по-голяма дупка от Глен.Няма едно свястно подаване или центриране.Целия отбор играе все едно се виждат за първи път.Изобщо Глен не е проблема нито в този мач нито от началото на сезона, проблем е играта на целия отбор единствено Стърлинг се мъчи да прави нещо всички други играят като отбор от нашата Б група.....

Кажи им го. Когато един отбор губи, са виновни всички. Когато същият отбор печели, пак са виновни всички.
Това е отборна игра. Миньоле може да допусне грешки, но ако има свестни играчи напред, никой няма да си спомня за глупостите му. Ние просто нямаме отбор.
Този сезон е едно и също всеки път. Мъки....

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 22 окт 2014 22:59

Най-страшното от всичко е,че Реал Мадрид буквално си прави тренировка(в Шампионската лига) за "Ел Класико".
А лежерната емоция след головете и особено петичките/финтовете в половината на Ливърпул,..просто потвърждават всичко това.
Гредата на Коутиньо,ако беше реализиран гол,то със сигурност щеше да обърне курса на двубоя,но малшанс просто...

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 22 окт 2014 23:06

Истината е, че в момента Реал могат да ни бият точно с колкото поискат. Позорът ще бъде отърван само благодарение на това, че в събота имат мач с Барса и ще се пестят. Само заради това ще паднем най-много с 5-6 гола. Иначе без напрежение отиваме на двуцифрен. Още ли някой ще оспори, че това е най-жалкия Ливърпул, който сме гледали? Аз поне от 30 години по-жалък не съм виждал. Някой ако помни по-назад да каже. Интересно ми е янките колко дълбоко могат да го поемат преди да решат да изгонят като бездомно куче некадърника Роджърс.

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 22 окт 2014 23:07

realist написа:Истината е, че в момента Реал могат да ни бият точно с колкото поискат. Позорът ще бъде отърван само благодарение на това, че в събота имат мач с Барса и ще се пестят. Само заради това ще паднем най-много с 5-6 гола. Иначе без напрежение отиваме на двуцифрен. Още ли някой ще оспори, че това е най-жалкия Ливърпул, който сме гледали? Аз поне от 30 години по-жалък не съм виждал. Някой ако помни по-назад да каже. Интересно ми е янките колко дълбоко могат да го поемат преди да решат да изгонят като бездомно куче некадърника Роджърс.

Ако нямаш какво ново да кажеш, не казвай нищо. Винаги едно и също пишеш, няма смисъл. Роджърс преди края на сезона няма как да го изгонят, просто е невъзможно и биха го изгонили единствено ако не сме в Топ 4 и то при някои изключения.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 22 окт 2014 23:09

realist написа:Истината е, че в момента Реал могат да ни бият точно с колкото поискат. Позорът ще бъде отърван само благодарение на това, че в събота имат мач с Барса и ще се пестят. Само заради това ще паднем най-много с 5-6 гола. Иначе без напрежение отиваме на двуцифрен. Още ли някой ще оспори, че това е най-жалкия Ливърпул, който сме гледали? Аз поне от 30 години по-жалък не съм виждал. Някой ако помни по-назад да каже. Интересно ми е янките колко дълбоко могат да го поемат преди да решат да изгонят като бездомно куче некадърника Роджърс.

Имали сме и по - некадърни наставници - Ходжсън, Евънс. И все пак имахме стил при Рой Евънс, докато с този нямаме нищо.
Как може велик отбор като "Ливърпул" да не знае какво е защита? Как е възможно това? Роджърс да не се прави на много умен, ами да прави повече подвижен този отбор във всички фази на играта. Само така ще имаме предимство в играта.
Не е сериозно да играем с английски стил. Истината е в континенталната игра на Бенитес. Тогава бяхме опасни за всеки.

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 22 окт 2014 23:16

Всеки случай, нещо става с английския футбол и не мога да разбера какво. В момента са трета клубна сила в Европа, но Италия започва да надига глава и може и четвърта да станат. В последните 2-3 години само Челси отсрамва положението, сега пак. Вчера Сити претърпяха супер унижение, днес ние ясно, ава и Арсенал нещо падат от Андерлехт, Дортмунд пък ги биха като малки деца. Трябва да се вземат сериозни мерки, защото явно само с пари не става.

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 22 окт 2014 23:18

realist написа:Всеки случай, нещо става с английския футбол и не мога да разбера какво. В момента са трета клубна сила в Европа, но Италия започва да надига глава и може и четвърта да станат. В последните 2-3 години само Челси отсрамва положението, сега пак. Вчера Сити претърпяха супер унижение, днес ние ясно, ава и Арсенал нещо падат от Андерлехт, Дортмунд пък ги биха като малки деца. Трябва да се вземат сериозни мерки, защото явно само с пари не става.

И аз не мога да разбера какво става, трудно ще стане резила със само 1 Английски отбор на 1/8 финалите, най-вероятно ще бъдат 3, или отново да издрапат 4 отбора, но само Челси има реални шансове за нещо повече от 1/2 финал и Сити ако въобще излязат от групите.

Върни се в “Ливърпул”