suareshampion написа:Oх Рома леле майкоНие обаче ще бием...Ние сме Ливърпул !!! Реал ги видяхме срещу Лудогорец..пълен смях..само да не си дойдат пак със съдиите.Нашите трябва да внимават за симуланта Роналдо.
Кога това?
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
suareshampion написа:Oх Рома леле майкоНие обаче ще бием...Ние сме Ливърпул !!! Реал ги видяхме срещу Лудогорец..пълен смях..само да не си дойдат пак със съдиите.Нашите трябва да внимават за симуланта Роналдо.
iliev72 написа:Поне за мен е време да замразят Глен на пейката и да се приключат и мъките за него ! Поне Манкийо да трупа опит и да свиква с отбора.
JimBeam написа:suareshampion написа:Oх Рома леле майкоНие обаче ще бием...Ние сме Ливърпул !!! Реал ги видяхме срещу Лудогорец..пълен смях..само да не си дойдат пак със съдиите.Нашите трябва да внимават за симуланта Роналдо.
Кога това?
chakalat написа:iliev72 написа:Поне за мен е време да замразят Глен на пейката и да се приключат и мъките за него ! Поне Манкийо да трупа опит и да свиква с отбора.
Едва ли той е проблема в мача.Сериозно обърнете внимание на Манкийо че е по-голяма дупка от Глен.Няма едно свястно подаване или центриране.Целия отбор играе все едно се виждат за първи път.Изобщо Глен не е проблема нито в този мач нито от началото на сезона, проблем е играта на целия отбор единствено Стърлинг се мъчи да прави нещо всички други играят като отбор от нашата Б група.....
realist написа:Истината е, че в момента Реал могат да ни бият точно с колкото поискат. Позорът ще бъде отърван само благодарение на това, че в събота имат мач с Барса и ще се пестят. Само заради това ще паднем най-много с 5-6 гола. Иначе без напрежение отиваме на двуцифрен. Още ли някой ще оспори, че това е най-жалкия Ливърпул, който сме гледали? Аз поне от 30 години по-жалък не съм виждал. Някой ако помни по-назад да каже. Интересно ми е янките колко дълбоко могат да го поемат преди да решат да изгонят като бездомно куче некадърника Роджърс.
realist написа:Истината е, че в момента Реал могат да ни бият точно с колкото поискат. Позорът ще бъде отърван само благодарение на това, че в събота имат мач с Барса и ще се пестят. Само заради това ще паднем най-много с 5-6 гола. Иначе без напрежение отиваме на двуцифрен. Още ли някой ще оспори, че това е най-жалкия Ливърпул, който сме гледали? Аз поне от 30 години по-жалък не съм виждал. Някой ако помни по-назад да каже. Интересно ми е янките колко дълбоко могат да го поемат преди да решат да изгонят като бездомно куче некадърника Роджърс.
realist написа:Всеки случай, нещо става с английския футбол и не мога да разбера какво. В момента са трета клубна сила в Европа, но Италия започва да надига глава и може и четвърта да станат. В последните 2-3 години само Челси отсрамва положението, сега пак. Вчера Сити претърпяха супер унижение, днес ние ясно, ава и Арсенал нещо падат от Андерлехт, Дортмунд пък ги биха като малки деца. Трябва да се вземат сериозни мерки, защото явно само с пари не става.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост