Ливърпул - Астън Вила - 0:1 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: Ливърпул - Астън Вила 13.09.2014 | 19:30 |

Мнениеот daniel875 » 13 сеп 2014 22:31

wolf написа:
superspiro написа:Добре, кажете си го, все пак сте големи фенове. До края на сезона няма да победим нито един път, ще изпаднем, имаме най-слабите футболисти в лигата. И след това се разкарайте от форума и не се връщайте. Уж истински фенове, а само след загуба се интересуват от отбора.

Има такива като лорда и даниелчо които само това чакат. А и оня другия ама няма да го споменавам, че пак ще отвори устата.

Ако вкараме шейсет гола и допуснем двайсет, но сме първи, ще съм доволен. Да, ще бъда доволен, защото резултатите са важни. ОТБОРЪТ е важен. Играта идва впоследствие.
Балотели е една голяма пречка и е лошо, че се мести от един любим отбор към друг. Залъгалка трябвало да му дават? Да му дават играчките и да си ляга да спи. Той не е мъж, той е хлапе.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 13 сеп 2014 22:34

iliev72 написа:
chakalat написа:Балотели няма грам хъс за игра когато отбора изостава.И в Сити беше такъв и в Милан при нас ще видим 2 мача са малко за генерални изводи.Талант има и то доста и физика и скорост и техника ама няма спортна злоба.

В този мач Бало се бори и не се предаде до смяната.Не му се получи играта като предишният мач , но всичко с времето си.
Жалко , че съдията не видя фаула на Сандерос срещу Бало без топка. Ако беше видял тези щяха да играят 60 мин с човек по-малко.
Просто днес Вила си имаха късмет.

Миналия мач Стъридж беше на терена, и срещу Саутхямптън Стъридж се губеше докато беше сам.Предполагам всеки вижда разликата когато играем с 2-ма нападатели и с един.Подобни мачове във ВЛ не са малко когато гостуващия отбор излиза с 9-10 човека отзад и разчита на статични положения и контраатаки и които иска да е в топ 4 трябва да ги взима.Бяхме слаби и заслужено паднахме няма нищо общо с късмета - нямахме чисти положения а Вила си играха тяхното и заслужено успяха.Даже може да се каже че те имаха по-изгодни положения при статичните положения където пък те нямаха късмет.Все пак мисля че отпред ще се оправят нещата но защитата е доста притеснителна.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 13 сеп 2014 22:40

chakalat написа:Миналия мач Стъридж беше на терена, и срещу Саутхямптън Стъридж се губеше докато беше сам.Предполагам всеки вижда разликата когато играем с 2-ма нападатели и с един.Подобни мачове във ВЛ не са малко когато гостуващия отбор излиза с 9-10 човека отзад и разчита на статични положения и контраатаки и които иска да е в топ 4 трябва да ги взима.Бяхме слаби и заслужено паднахме няма нищо общо с късмета - нямахме чисти положения а Вила си играха тяхното и заслужено успяха.Даже може да се каже че те имаха по-изгодни положения при статичните положения където пък те нямаха късмет.Все пак мисля че отпред ще се оправят нещата но защитата е доста притеснителна.

Не ми се спори , но техният гол падна след рикошет което си е късмет.Имаха положение , но не ги вкараха.
Без този рикошет и след 20 мин дори не минаха центъра.Иначе се защитаваха добре и това няма как да се оспори.
Ако топката не се беше ударила в Манкийо въобще нямаше да се стигне до гола.Рикошет.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 13 сеп 2014 22:41

Не гледах мача, но явно сме играли много много слабо и с 1 нападател не става това е ясно щом и след връщането в игра на ЛАЛАНА той не успя да помогне с нищо значи трябва да се пробва Ламбърт и Балотели заедно да видим как ще изглеждаме да ще бъдем по-бавни, но според мен ще е добро нападение :)
Честита победа на Вила с тази защитна игра не са приятни за гледане, но за сега са ефективни имат и много късмет, но добрите им резултати са явни 10 точки от 6 точки удара и 1 допуснат гол браво на тях ;) Ще пробвам да си изтегля от замунда мача ако го качат да вида горе-долу как са играли новите, защото все още не съм ги гледал. Малко по-спокойно го раздавайте да не започваме по най-добрия начин, но кой отбор от претендентите освен Челси започва добре никой, така че малко намалете критиките ....... Челси намериха играчите който им трябват, но нищо не се знае ако се контузи Коща или Фабрегас са най-жалките пак, а и отделно тази форма няма да я задържат дълга ще дойде и техния спад, така че изчакайте да минат повече мачове не може след 4-ти кръг да ни отписвате от всичко и едва ли не се борим за да не изпаднем ..... Вижте класирането отбори като Астън Вила, Сотън и Суонси са в Топ 4, а не се знае дали ще успеят да влезнат и в Топ 10 въобще :) Не се притеснявайте толкова много и не стойте във форума само при загуба :) Ето да видите един оптимист аз отново казвам, че се борим за титлата и след загубата от Вила ;)
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 13 сеп 2014 22:47

iliev72 написа:
chakalat написа:Миналия мач Стъридж беше на терена, и срещу Саутхямптън Стъридж се губеше докато беше сам.Предполагам всеки вижда разликата когато играем с 2-ма нападатели и с един.Подобни мачове във ВЛ не са малко когато гостуващия отбор излиза с 9-10 човека отзад и разчита на статични положения и контраатаки и които иска да е в топ 4 трябва да ги взима.Бяхме слаби и заслужено паднахме няма нищо общо с късмета - нямахме чисти положения а Вила си играха тяхното и заслужено успяха.Даже може да се каже че те имаха по-изгодни положения при статичните положения където пък те нямаха късмет.Все пак мисля че отпред ще се оправят нещата но защитата е доста притеснителна.

Не ми се спори , но техният гол падна след рикошет което си е късмет.Имаха положение , но не ги вкараха.
Без този рикошет и след 20 мин дори не минаха центъра.Иначе се защитаваха добре и това няма как да се оспори.
Ако топката не се беше ударила в Манкийо въобще нямаше да се стигне до гола.Рикошет.

Има и такива дни -играта не върви,късмета не е с теб случва се.Като гледам програмата до средата на ноември не трябва да губим точка :)
Днес и състава беше малко експериментален с Балотели,Стърлинг и Стъридж отпред нападението ще е добре.Новите трябва да се налагат малко по-постепенно.

РосенВарна
Контакти:

Re: Ливърпул с издънка преди Лудогорец, Вила показа как

Мнениеот РосенВарна » 13 сеп 2014 22:48

Базел също загубиха днес от Грасхопърс, в момента Реал също губи на собствен терен с 1:2 в 88 минута.
Кучетата си лаят, орлите си летят.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 13 сеп 2014 22:48

Мите , тегав мач за гледане ! Ще почваме ли хеттрика :)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Ливърпул с издънка преди Лудогорец, Вила показа как

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 13 сеп 2014 22:51

Aбе едно време Нюкасъл бяха предпоследен и биха ЦСКА на Армията. Блекбърн и те бяха нейде из класирането когато им врътнаха 2 хикса. На Левски проблемите с отбори от Англия, които уж не са в момента нищо особено са по старички но..

Така че факта, че отбор като Ливърпул е паднал във Висшата лига хич не трябва да успокоява български отбор.
По-лошо, току виж решат да се реваншират на феновете си с някаква касапница. Както след 2-3 загуби в 1 сезон в ШЛ после пометоха Бешикташ 7:0, натам не помня с какви разгроми продължиха.. 15-16 гола за 3 мача.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 13 сеп 2014 22:54

Aко не можеш да подкрепяш отбора си, когато ГУБИ, не го подкрепяй, когато побеждава!!!

Слаб мач, много слаб, но светът не е свършил. Имаше доста пропуски във всяка 1 линия, Брендо много трябва да избистря и чисти. Да, Агер можеше да остане, но още миналата година Брендо не разчита на него.. А Дани иска да играе и беше нормално да си тръгне. Трябва време за сработване, но дано не ни коства много. Лалана и Маркович според мен ще тръгнат нагоре, Балотели също при повече работа. Но основното е синхронът в защита и между новите в атака.
YNWA!
Изображение

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 13 сеп 2014 23:11

sunscres92 написа:Чакай малко значи харчим 120М за да имаме ширина в състава и сега се оказва, че пак трябва да се молим, за дадени футболисти, а днес липсва само Стъридж. Иначе Роджърс не мога да разбера, ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ след като 10000 пъти се видя, че не върви схемата с 1 нападател, отново прави същата молумна грешка.

Защото за Борини отдавна се знае, че е некадърник, а Ламбърт се спъва в топката. За мен грешката му беше, че извади Лалана вместо Маркович, защото мисля, че първият се представяше по-добре от двамата (може би не е бил готов за цял мач) и, че извади Балотели, за да пусне двамата хубавци. Айде, за Ламбърт беше ясно, че ще се появи по някое време, но Борини вместо Балотели за мен беше груба грешка. Иначе аз сякаш съм най-доволен от играта на Хендерсън, жалко че блокира потенциален голов удар на съотборник (не му се случва за първи път).

Върни се в “Ливърпул”