Keyser Soze написа:daniel875 написа:Традиционно срещу "Съндърланд" мачовете са трудни,
А? Не е ли Саутхямптън?
Следващият съперник е "Съндърланд". Не се обърквай, малък
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Keyser Soze написа:daniel875 написа:Традиционно срещу "Съндърланд" мачовете са трудни,
А? Не е ли Саутхямптън?
suareshampion написа:daniel875 написа:Традиционно срещу "Съндърланд" мачовете са трудни, но този сезон "Ливърпул" играе страховито. Победи до края на сезона гарантират титлата при всички случаиВъзможни са, просто трябва повече вяра и самочувствие пред гола.
Даниелчо ,намали коментарите.Тук не е форумче за песимисти. Разкарах ги почти всичките .Айде и ти бъди така мил ,моля те .
Кинг Кени ,спокойно вече можеш да се прекръстиш Брендън Роджърс.![]()
Бихме ги тия ,казах ли ви аз хахаха А казах ли ви ,че втория полусезон ,ще мачакме ,както предния ??
Всички ,които не вярваха в тоя треньор и тоя отбор ,трябва да се засрамят. Като говорих ,че Роджърс прави революция ,се подигравахте ,нали ? Ай ся пак се подигравайте хохо
Тръгваме смело към титлата !! Имаме най лесната програма от всички. Гостуваме на слаб идва силен ,и така до края .
Тая вечер ,според мен ,почти си подпечатахме 4то място. Тая вечер ,всички манафи ,арсеналчета ,челсита ,всички критици ,песимисти и хейтъри са в ТРАУР . хаха ВЕЛИКИЯ ЛИВЪРПУЛ СЕ ЗАВРЪЩА!
Моя човек е роден за шампион. Днес той изнесе мача . Най големия .
Идва ред на манафите . Бием ги на 10000000 % и ги пращаме трайно в посредственоста .Да видят как е .Да усетят тръпката .
Боянчо ,на кое место сме бе моето дете? Зад мен ли си ? В краката ми и в краката на НАЙ ГОЛЕМИЯ муххахахааааааааааааааааааааааааа

Keyser Soze написа:
Аз няма да говоря, "голям". Статистиката ще говори. Айде сега, отивай да се завиваш.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта