Ливърпул - КПР (19.05.13 г. ,, 18:00 ч . )
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ливърпул - КПР (19.05.13 г. ,, 18:00 ч . )
Борини освен гола срещу Нюкасъл и гредата срещу Фулъм с нищо друго не ме е грабнал.Трябва да поработи и върху физиката си , че бая си го разнасят при игра тяло в тяло.
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
Liverpool forever_95 написа:Една легенда си отиде...Сбогом Кара, винаги ще те обичаме![]()
Иначе за хейтърите на Роджърс - за последно при Бенитес успяхме да минем границата от 60 точки, преди това да го стори днес Брендън Роджърс.Поздрави на Кени Далглиш
Даммм.... за последно при Далглиш успяхме да спечелим титлата на Англия и това не се е променило и до днес.... Поздрави на Сунес, Еванс, Улие, Бенитес, Ходжсън и Роджърс
о да... да не забравяме и че два финала, една титла и 7мо място в дебютния пълен сезон е повече от 7мо място и унижение в останалите турнири, където играе отбора...
п.с. Дано все пак да го оставят Роджърс да си върши работата в дълъг период иначе само ще си пишем тук кога сме били по-трагични вместо по-добри....
[center]

Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]
-
suareshampion
Dzheff написа:Liverpool forever_95 написа:Една легенда си отиде...Сбогом Кара, винаги ще те обичаме![]()
Иначе за хейтърите на Роджърс - за последно при Бенитес успяхме да минем границата от 60 точки, преди това да го стори днес Брендън Роджърс.Поздрави на Кени Далглиш
Даммм.... за последно при Далглиш успяхме да спечелим титлата на Англия и това не се е променило и до днес.... Поздрави на Сунес, Еванс, Улие, Бенитес, Ходжсън и Роджърс
о да... да не забравяме и че два финала, една титла и 7мо място в дебютния пълен сезон е повече от 7мо място и унижение в останалите турнири, където играе отбора...
п.с. Дано все пак да го оставят Роджърс да си върши работата в дълъг период иначе само ще си пишем тук кога сме били по-трагични вместо по-добри....
С твоя идол можете спокойно да се върнете в камената ера
Роджърс ,с този потенциал, оставен от предните мениджъри.. постигна много ! Вдигна отбора ,както психологически така и тактически .Свали напрежението у играчите и ги нареди правилно на терена.Свалихме топката на земята ..заиграхме като нормалните големи отбори и ве4е няма и помен от грозния, мъчителен за окото и ялов футбол на твоя идол.
Роджърс наложи един красив ,бърз, нападателен и резултатен футбол .Извлече максимума от младежите и куците коне.Прояви огромна смелост да разкара Керъл и да залага на юношки. Разкара доста свършили играчи за тоя клуб и доведе млади и переспективни мом4ета с голямо бъдеще пред себе си ! Изключителен тактик,психолог и селекционер.
Ако сравним сезона на твоя идол с този на Роджърс ,разликата е от земята до небето . А колко пари4ки имаше единия и колко другия ?
Незнам как не те е срам изобщо да даваш мнение ?
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
suareshampion написа:.... и пристигането на умен мениджър като Брендън ....
Изключителен тактик,психолог и селекционер.
Моля ви ,хора ,на които футбола ви е далечна материя ..просто избягвайте да го коментирате.
Ха-ха-хаа .... Първо: БР може да бъде наречен с безброй епитети ,само не и "умен" - това повярвай ми, изобщо не му отива...
Второ : ти сигурен ли си , че говориш за Брендън Роджърс като казваш "Изключителен тактик,психолог и селекционер"... тези слова са по-скоро за Гуардиола , Моуриньо (колкото и да ми е противен) , Клоп та дори и за Димитър Димитров-Херо , въобще не са подходящи за БР.
Трето : ако по глупостите които пишеш трябва да си извадим извода , че футболната материя ти е много близка....
... и последно : понеже е треньор на отбора ,който ми е любим от времето когато кака Бренда се е раждал му пожелавам искрено успех и шампионски титли с Ливърпул (макар и да не виждам как ще ги постигне)
-
suareshampion
ger4o написа:suareshampion написа:.... и пристигането на умен мениджър като Брендън ....
Изключителен тактик,психолог и селекционер.
Моля ви ,хора ,на които футбола ви е далечна материя ..просто избягвайте да го коментирате.
Ха-ха-хаа .... Първо: БР може да бъде наречен с безброй епитети ,само не и "умен" - това повярвай ми, изобщо не му отива...
Второ : ти сигурен ли си , че говориш за Брендън Роджърс като казваш "Изключителен тактик,психолог и селекционер"... тези слова са по-скоро за Гуардиола , Моуриньо (колкото и да ми е противен) , Клоп та дори и за Димитър Димитров-Херо , въобще не са подходящи за БР.
Трето : ако по глупостите които пишеш трябва да си извадим извода , че футболната материя ти е много близка....просто избягвай да коментираш....
... и последно : понеже е треньор на отбора ,който ми е любим от времето когато кака Бренда се е раждал му пожелавам искрено успех и шампионски титли с Ливърпул (макар и да не виждам как ще ги постигне)
герчо ...казах ,на който не му е ясна тая материя да избягва коментарите ..не четеш ли бе човек ?
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
ger4o, не се заяждам, но самият факт, че на първо място сред "изключителните тактици, психолози и селекционери" ти е Гуардиола ме кара да не гледам на мнението ти сериозно.
liv_fc написа:ger4o, не се заяждам, но самият факт, че на първо място сред "изключителните тактици, психолози и селекционери" ти е Гуардиола ме кара да не гледам на мнението ти сериозно.
Всеки си има мнение , така че съм съгласен с теб за Гуардиола. На мен също не ми е от любимците , но усещаш ли щом за Гуардиола не можеш да кажеш "тактик и психолог" , кво остава за кака Бренда...
А за мен един от най-добрите беше Ариго Саки , въпреки че съм се възхищавал и на Капело, Хицфелд , Кройф т.н. , ама понеже ми се струва , че повечето сте деца (съдя по писанията) дадох за пример по нашумели имена....
suareshampion написа:казах ,на който не му е ясна тая материя да избягва коментарите ..не четеш ли бе човек ?
Ама какъв си ти да казваш кой какво да коментира?Кой си ти?Като не е на твоето мнение... да не коментирал...
Ебати нагляра.
-
suareshampion
styopa написа:suareshampion написа:казах ,на който не му е ясна тая материя да избягва коментарите ..не четеш ли бе човек ?
Ама какъв си ти да казваш кой какво да коментира?Кой си ти?Като не е на твоето мнение... да не коментирал...
Ебати нагляра.
Как кой съм бе моето дете ..за теб съм г-н ПРЕЗИДЕНТ !
Няма значение дали някой е на моето мнение или не. Всеки си има право на мнение. Но знаеш ли какво ме дразни моето дете ? Дразни ме факта ,че доста пичове тук изобщо не чувате петела ..и най смешното е ,че си вярвате и нямате усещане .
Дразни ме също и това ,че в мненията на почти всички тук ,лъха посредственост ,липса на вяра и огромен негативизъм .
Но има и две -три трезво мислещи и позитивни момчета . Поздравявам ги.
Освен това ,от мненията ви за футбола ,ясно си личи ,че повечето тук не сте пипали топка през живота си а и дори да сте пипали ..кой знае какви спънати зайци сте на терена .
Последна промяна от suareshampion на 20 май 2013 21:02, променено общо 1 път.
suareshampion написа:styopa написа:suareshampion написа:казах ,на който не му е ясна тая материя да избягва коментарите ..не четеш ли бе човек ?
Ебати нагляра.
Как кой съм бе моето дете ..за теб съм г-н ПРЕЗИДЕНТ !![]()
Няма значение дали някой е на моето мнение или не. Всеки си има право на мнение. Но знаеш ли какво ме дразни моето дете ? Дразни ме факта ,че доста пичове тук изобщо не чувате петела ..и най смешното е ,че си вярвате и нямате усещане .![]()
Дразни ме също и това ,че в мненията на почти всички тук ,лъха посредственост ,липса на вяра и огромен негативизъм .
Но има и две -три трезво мислещи и позитивни момчета . Поздравявам ги.
Освен това ,от мненията ви за футбола ,ясно си личи ,че повечето тук не сте пипали топка през живота си а и дори да сте пипали ..кой знае какви спънати зайци сте на терена .
гледай си хотела и не се занимавай с нормалните хора