Ливърпул - КПР (19.05.13 г. ,, 18:00 ч . )

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Re: Ливърпул - КПР (19.05.13 г. ,, 18:00 ч . )

Мнениеот Avrameca » 20 май 2013 11:47

Борини освен гола срещу Нюкасъл и гредата срещу Фулъм с нищо друго не ме е грабнал.Трябва да поработи и върху физиката си , че бая си го разнасят при игра тяло в тяло.
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 20 май 2013 11:58

Liverpool forever_95 написа:Една легенда си отиде...Сбогом Кара, винаги ще те обичаме :)
Иначе за хейтърите на Роджърс - за последно при Бенитес успяхме да минем границата от 60 точки, преди това да го стори днес Брендън Роджърс. :) Поздрави на Кени Далглиш :)

Даммм.... за последно при Далглиш успяхме да спечелим титлата на Англия и това не се е променило и до днес.... Поздрави на Сунес, Еванс, Улие, Бенитес, Ходжсън и Роджърс ;)
о да... да не забравяме и че два финала, една титла и 7мо място в дебютния пълен сезон е повече от 7мо място и унижение в останалите турнири, където играе отбора...
п.с. Дано все пак да го оставят Роджърс да си върши работата в дълъг период иначе само ще си пишем тук кога сме били по-трагични вместо по-добри....
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 20 май 2013 12:47

Dzheff написа:
Liverpool forever_95 написа:Една легенда си отиде...Сбогом Кара, винаги ще те обичаме :)
Иначе за хейтърите на Роджърс - за последно при Бенитес успяхме да минем границата от 60 точки, преди това да го стори днес Брендън Роджърс. :) Поздрави на Кени Далглиш :)

Даммм.... за последно при Далглиш успяхме да спечелим титлата на Англия и това не се е променило и до днес.... Поздрави на Сунес, Еванс, Улие, Бенитес, Ходжсън и Роджърс ;)
о да... да не забравяме и че два финала, една титла и 7мо място в дебютния пълен сезон е повече от 7мо място и унижение в останалите турнири, където играе отбора...
п.с. Дано все пак да го оставят Роджърс да си върши работата в дълъг период иначе само ще си пишем тук кога сме били по-трагични вместо по-добри....

С твоя идол можете спокойно да се върнете в камената ера :) Момче ,Далглиш не става за съвременен мениджър ..още ли не ти е станало ясно ? Изписа един куп глупости миналата година ,айде спри се вече . :) Всичко се успокои в клуба ,след изгонването на легендарния и пристигането на умен мениджър като Брендън .Легендарния го искам в клуба ,единствено и само ,заради това ,че има смелостта да отваря уста на мангалската ФА.Защото ми писна вече толкова години да бъдем мачкани от съдиите и п.......е от Фа и в същото време да бъде бутано мангалското отборче на наглия манипулатор.

Роджърс ,с този потенциал, оставен от предните мениджъри.. постигна много ! Вдигна отбора ,както психологически така и тактически .Свали напрежението у играчите и ги нареди правилно на терена.Свалихме топката на земята ..заиграхме като нормалните големи отбори и ве4е няма и помен от грозния, мъчителен за окото и ялов футбол на твоя идол.
Роджърс наложи един красив ,бърз, нападателен и резултатен футбол .Извлече максимума от младежите и куците коне.Прояви огромна смелост да разкара Керъл и да залага на юношки. Разкара доста свършили играчи за тоя клуб и доведе млади и переспективни мом4ета с голямо бъдеще пред себе си ! Изключителен тактик,психолог и селекционер.
Ако сравним сезона на твоя идол с този на Роджърс ,разликата е от земята до небето . А колко пари4ки имаше единия и колко другия ? :)
Незнам как не те е срам изобщо да даваш мнение ? :) Моля ви ,хора ,на които футбола ви е далечна материя ..просто избягвайте да го коментирате.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
ger4o
Контакти:

Мнениеот ger4o » 20 май 2013 15:34

suareshampion написа:.... и пристигането на умен мениджър като Брендън ....
Изключителен тактик,психолог и селекционер.
Моля ви ,хора ,на които футбола ви е далечна материя ..просто избягвайте да го коментирате.

Ха-ха-хаа .... Първо: БР може да бъде наречен с безброй епитети ,само не и "умен" - това повярвай ми, изобщо не му отива...
Второ : ти сигурен ли си , че говориш за Брендън Роджърс като казваш "Изключителен тактик,психолог и селекционер"... тези слова са по-скоро за Гуардиола , Моуриньо (колкото и да ми е противен) , Клоп та дори и за Димитър Димитров-Херо , въобще не са подходящи за БР.
Трето : ако по глупостите които пишеш трябва да си извадим извода , че футболната материя ти е много близка.... :lol: просто избягвай да коментираш....
... и последно : понеже е треньор на отбора ,който ми е любим от времето когато кака Бренда се е раждал му пожелавам искрено успех и шампионски титли с Ливърпул (макар и да не виждам как ще ги постигне)

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 20 май 2013 15:45

ger4o написа:
suareshampion написа:.... и пристигането на умен мениджър като Брендън ....
Изключителен тактик,психолог и селекционер.
Моля ви ,хора ,на които футбола ви е далечна материя ..просто избягвайте да го коментирате.

Ха-ха-хаа .... Първо: БР може да бъде наречен с безброй епитети ,само не и "умен" - това повярвай ми, изобщо не му отива...
Второ : ти сигурен ли си , че говориш за Брендън Роджърс като казваш "Изключителен тактик,психолог и селекционер"... тези слова са по-скоро за Гуардиола , Моуриньо (колкото и да ми е противен) , Клоп та дори и за Димитър Димитров-Херо , въобще не са подходящи за БР.
Трето : ако по глупостите които пишеш трябва да си извадим извода , че футболната материя ти е много близка.... :lol: просто избягвай да коментираш....
... и последно : понеже е треньор на отбора ,който ми е любим от времето когато кака Бренда се е раждал му пожелавам искрено успех и шампионски титли с Ливърпул (макар и да не виждам как ще ги постигне)

герчо ...казах ,на който не му е ясна тая материя да избягва коментарите ..не четеш ли бе човек ? :)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

liv_fc
Контакти:

Мнениеот liv_fc » 20 май 2013 15:48

ger4o, не се заяждам, но самият факт, че на първо място сред "изключителните тактици, психолози и селекционери" ти е Гуардиола ме кара да не гледам на мнението ти сериозно.

Потребителски аватар
ger4o
Контакти:

Мнениеот ger4o » 20 май 2013 17:21

liv_fc написа:ger4o, не се заяждам, но самият факт, че на първо място сред "изключителните тактици, психолози и селекционери" ти е Гуардиола ме кара да не гледам на мнението ти сериозно.

Всеки си има мнение , така че съм съгласен с теб за Гуардиола. На мен също не ми е от любимците , но усещаш ли щом за Гуардиола не можеш да кажеш "тактик и психолог" , кво остава за кака Бренда...
А за мен един от най-добрите беше Ариго Саки , въпреки че съм се възхищавал и на Капело, Хицфелд , Кройф т.н. , ама понеже ми се струва , че повечето сте деца (съдя по писанията) дадох за пример по нашумели имена.... ;)

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 20 май 2013 19:21

suareshampion написа:казах ,на който не му е ясна тая материя да избягва коментарите ..не четеш ли бе човек ? :)

Ама какъв си ти да казваш кой какво да коментира?Кой си ти?Като не е на твоето мнение... да не коментирал...
Ебати нагляра.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 20 май 2013 20:54

styopa написа:
suareshampion написа:казах ,на който не му е ясна тая материя да избягва коментарите ..не четеш ли бе човек ? :)

Ама какъв си ти да казваш кой какво да коментира?Кой си ти?Като не е на твоето мнение... да не коментирал...
Ебати нагляра.

Как кой съм бе моето дете ..за теб съм г-н ПРЕЗИДЕНТ ! :)
Няма значение дали някой е на моето мнение или не. Всеки си има право на мнение. Но знаеш ли какво ме дразни моето дете ? Дразни ме факта ,че доста пичове тук изобщо не чувате петела ..и най смешното е ,че си вярвате и нямате усещане . :)
Дразни ме също и това ,че в мненията на почти всички тук ,лъха посредственост ,липса на вяра и огромен негативизъм .
Но има и две -три трезво мислещи и позитивни момчета . Поздравявам ги.
Освен това ,от мненията ви за футбола ,ясно си личи ,че повечето тук не сте пипали топка през живота си а и дори да сте пипали ..кой знае какви спънати зайци сте на терена . :) Има един двама ,които показват самочуствие... и може би и на терена ще са на ТИ с топката ,но останалите съм ви разкрил ,че сте просто едни дървени философчета ,които незнаят от коя страна се рита топката . :)
Последна промяна от suareshampion на 20 май 2013 21:02, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 20 май 2013 21:01

suareshampion написа:
styopa написа:

Ебати нагляра.

Как кой съм бе моето дете ..за теб съм г-н ПРЕЗИДЕНТ ! :)
Няма значение дали някой е на моето мнение или не. Всеки си има право на мнение. Но знаеш ли какво ме дразни моето дете ? Дразни ме факта ,че доста пичове тук изобщо не чувате петела ..и най смешното е ,че си вярвате и нямате усещане . :)
Дразни ме също и това ,че в мненията на почти всички тук ,лъха посредственост ,липса на вяра и огромен негативизъм .
Но има и две -три трезво мислещи и позитивни момчета . Поздравявам ги.
Освен това ,от мненията ви за футбола ,ясно си личи ,че повечето тук не сте пипали топка през живота си а и дори да сте пипали ..кой знае какви спънати зайци сте на терена . :)

гледай си хотела и не се занимавай с нормалните хора

Върни се в “Ливърпул”