Alonso_Massa написа:Абе Джонка нали му беше голям фен на Роджърс какво стана?
никога не съм му бил голям фен на тоя...бях 50 на 50 за него,след мача със зенит вече ми стана ясно,че тоя не е за нас.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Alonso_Massa написа:Абе Джонка нали му беше голям фен на Роджърс какво стана?
Gil-galad написа:Абсурдно е да се говори за дузпа на Хосе Енрике....той замахна да чисти топката и оня изскочи иззад него и Хосе въобще не предполагаше...
ger4o написа:Alonso_Massa написа:john barnes написа:we are the champions написа:Дано не се класираме за тъпия турнир Лига Европа да може другия сезон да се концетрираме повече към първенството
то няма и как да се класираме,само 5-тото място дава право за ЛЕ...аз викам-дано махнат лебеда,че догодина пак ще си тропаме на 7-мото място,щом и бедния евертън цял сезон е пред нас...
E като го махнат какво??? Другата година пак всичко отначало... Айде вкарайте малко мисловна дейност!
...а като остане какво , пак мъки и 8-10 място ... не благодаря... ако трябва на сезон по трима треньори да се сменят...
ха-ха-ха , БР не бил виновен , а кой бе джанъм ? аз ли , или баба ми ? Кой имаше два трансферни прозореца , а играй с "куците коне" на краля...
Видяхте Асаиди (великия трансфер) ... кво да говорим повече?
suareshampion написа:Чиста дузпа срещу капитана ! Ония падна .. вдигна си крака и го закачи ! Съдията ни еба майката.
За гола на Стъридж също не съм много сигурен ,че имаше засада ,трябва пак да го вида. Мисля,че бяха на една линия.
Отдавна говоря ,че е по добре да играем без корнери.Смисъла е никакъв !![]()
Много лошо се бяха затворили тия мишки ... превъзхождахме през целия мач,но липсваше концентрация в последния пас и завършващия удар.
Лошо включване на Асаиди. Отзад пак се пропукахме на два три пъти .Първо Лукас я обърка елементарно,но през второто полувреме пък я изчисти от голлинията .Отново грешка на защитата при статично положение !
За мен Хендерсън ,не помага достатъчно в офанзивен план . Факт ! Там трябва да играе Шелви .
Разочарован съм ,че не ги бихме тия мишоци,които имат само един футболист в отбора си .Другото е талаж.
Джони ,може ли да чуя забележките ти към Роджърс за тоя мач ?
ger4o написа:Alonso_Massa написа:john barnes написа:we are the champions написа:Дано не се класираме за тъпия турнир Лига Европа да може другия сезон да се концетрираме повече към първенството
то няма и как да се класираме,само 5-тото място дава право за ЛЕ...аз викам-дано махнат лебеда,че догодина пак ще си тропаме на 7-мото място,щом и бедния евертън цял сезон е пред нас...
E като го махнат какво??? Другата година пак всичко отначало... Айде вкарайте малко мисловна дейност!
...а като остане какво , пак мъки и 8-10 място ... не благодаря... ако трябва на сезон по трима треньори да се сменят...
ха-ха-ха , БР не бил виновен , а кой бе джанъм ? аз ли , или баба ми ? Кой имаше два трансферни прозореца , а играй с "куците коне" на краля...
Видяхте Асаиди (великия трансфер) ... кво да говорим повече?
9lives написа:Коутиньо лош трансфер ли е ? Стъридж може да не играе, но скоро ще влезе в ритъм. Алън преди контузията 2-3 пъти беше играч на месеца. Борини просто няма късмет, но той може би е най - слабото допълнение. Асаиди изгара слаб мач, но по принцип когато играе винаги е на ниво.
john barnes написа:Alonso_Massa написа:Абе Джонка нали му беше голям фен на Роджърс какво стана?
никога не съм му бил голям фен на тоя...бях 50 на 50 за него,след мача със зенит вече ми стана ясно,че тоя не е за нас.
Avrameca написа:Герчо глорихънтър такъв , и на теб да ти кажа ставай фен на Манафа , Шити или на Барцилоната и ще си винаги доволен.толкова ли не може да проумеете , че този сезон е за обиграване на състава и още преди началото му БР каза , че няма да може да ни класира дори за ТОП6 ... все пак не сме загубили и до последно търсехме гола ...
Потребители, разглеждащи този форум: kadett1 и 5 госта