Ливърпул - Стоук Сити (07.10.2012,, 17:00ч.)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Re: Ливърпул - Стоук Сити (07.10.2012,, 17:00ч.)

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 08 окт 2012 22:55

Alonso_Massa написа:Само не можах да разбера защо повдигнахте темата за Керъл...

Защото на повечето им липсва вече няма кой да е виновен за загуби и развенства за това.

john barnes

Мнениеот john barnes » 08 окт 2012 23:53

dsadsadasdasdasd написа:
Alonso_Massa написа:Само не можах да разбера защо повдигнахте темата за Керъл...

Защото на повечето им липсва вече няма кой да е виновен за загуби и развенства за това.

как да няма кой? ами шибан стю и зализан данчо? ами янките,дето не дадоха 2 млн. за демпси? винаги ще има виновни,да знаеш... :)
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

fearless for lfc

Мнениеот fearless for lfc » 09 окт 2012 02:15

На Удинезе за 15 минути им беше обяснено как да ни смачкат тактически и да вземат победата, на Стоук Сити изобщо не им се наложи-те си играха каквото си знаят и си взеха точката.
Не само че няма план Б, ами няма и кой да влезе в наказателното поле като нападаме и да я ритне тая топка в мрежата. С две думи "цаката" вече ни е намерена. Просто няма кой да ни прави играта в центъра и кой да вкарва.
Вместо това си имаме Джо Алън, който си разиграва топката в нашето поле и си я цъка все едно е в Суонзи. Ами драги ми Б.Р. да беше взел Д.Х. който да замести Лукас и да освободи централния халф да прави игра. Един Гаргано струваше на Интер 1.5 млн наем – той е от Уругвай и знае как се играе мач. Ама нали ще надгражда на отбора който получи, нека и той да вземе още един британец за да е по-весело.
Имаме и Борини който май вкарва колкото и Каръл :). Кога централен нападател от Италия се е наложил в Англия?-Изключвам Балотели ;). В много лоша форма е Борини и затова Б.Р. не го пусна, за да няма срам после. А и сега спокойно ще може да държи Коул далече от терена. Тактическа смяна.
В общи линии, ако го няма Суарес отбора ще е голяма трагедия.
Брендан трябва да мисли за всички мачове и да се наглася според противника. Но изглежда че май му е спокойно, след като сме над чертата.
От друга страна хубаво е на терена да играят юношите, лошото е че е поради липса на по-добро качество, а не че много му се иска на тренера да е така. Затова и има надежда. Бъдещето на Ливърпул е светло с нашите младежи, но настоящето е много мътно и ще ни се стори много продължително.
Дано нещо се промени в играта и играчите започнат да си подават топката в противниковата половина, че това е най-ценното на стила който копираме от два три месеца насам.
По-горе и други са го написали, но все пак трябват ни двама нападатели, аз ще добавя и дефанзивен халф и един вратар.
Колкото до Каръл - той да стои далече от Ливърпул-не е за нас. Нямам нищо против да се справя добре в който и да е отбор, но не и Ливърпул

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 09 окт 2012 06:44

dsadsadasdasdasd написа:
Liverpool_EC написа:Последните 2 мача показваме лек регрес във формата,днес дори нямахме кой знае какви положения(въпреки 3те греди) и очевидно изпитвахме трудности с тактиката на Пюлис-дисциплина и грубости,за да ни разбиват играта.И чичката успя.Тук идва ролята на треньора,какво прави той за да надхитри опонента си:както каза един колега по-рано БР няма план Б.Грешни смени за мен лично,Стърлинг бе по-слаб от Сусо,и защо не пусна Борини до Суарез(какво трябва да стане да пусне 2ма нападетеля),момчето вярно че само тича,но поне пресира мнг,а се виждаше че под натиск отзад оплитаха конците и беше задължителен един свеж човек в нападение последните 15 мин.Както и да е,като цяло досега на мен БР ми харесва,само ме притеснява че след време като му хванат цаката на схемата- и 'кво правим? Но за тези които не са разбрали на него ще му трябват поне 3 трансферни прозореца за да може да си намери играчите които му трябват,за да можем да говорим за налагане на стила му и ако му купят хора по проблемните постове,ще продължи ли да залага на младежите или ще забрави за тях.
По въпроса за собствениците-аз не съм привърженик на идеята за милиардерите,просто защото това убива футбола като цяло и защото вярвам,че един супер треньор може да компенсира,ако играчите му са с малко по-слаби качества и промени психата им...Нашите янки първо като изкочиха,напомпаха мускулите през 2011 и сега се обърнаха на 180градуса.Като цяло ми харесва дългосрочния проект за какъвто парадират в момента-малд треньор с малди играчи,но не го ли подкрепят и с пари за да има резултати тези младите ще си бият шута до 2,3 г(първия в момента е Сусо,дано има акъл и не се забие в Реал,макар че всеки латино рано или късно си тръгва).Изнесоха се цифри,че за 4те трансферни прозореца под тяхно ръководство баланса продадени-купени играчи е 40мил,т.е. по 10 мил на прозорец са излезли от техния джоб :roll: :roll: :roll: Това си е повече от смешно.Като добавим,че разкараха всички на големи заплати(Дж.Коул е последната хранилка) май няма как да са на загуба. И ако не реагират в това отношение зимата(защото ако не купят 2ма нападателя и още там к'вот трябва)нищо чудно да завършим под 10ката,а това ще е пагубно за малките...И тогава вече проекта им ще лъсне тотално-макс.приходи с мин.разходи,пък отбора и в долната половина да е-кво ги е*е тях?

Не е тично така както изглежда, ако не ги интересува мястото в класирането, защо беше уволнен Кени? А и много по-добре е да имаш малко разходи и много приходи отколкото никакви разходи с малко приходи, а евентуално 4то до 1во място дава доста приходи на отбора.

Ами примерно за да си имат треньор-послушник.Кени има голямо влияние в клуба,а БР беше никой и те го направиха звезда,като му гарантираха вече,че няма да го барат без значение на класирането.А американците са големи хиени и от клуб с фенската маса на Ливърпул могат да си правят кинти без значение на 3то,8мо или 13то място ще завършим.Тях сокъра не ги вълнува ни най-малко,повярвай ми.Единствено ги вълнува да са на плюс накрая на годината.Въпроса е дали ще потърсят големия плюс,за който трябват успехи,но съответно и риск с вкарване на кинти за трансфери или ще са си ок с малък плюс без никакъв риск(това което направиха това лято)След като вече се опариха с играчи ,като Керъл и Даунинг на теб кое ти се струва по-вероятно?Да-ако се върнем в ШЛ(някой ден) ще направят доста повече,но ти как го виждаш това със сегашния състав.Затова ти казвам,аз окончателното си мнение за тях ще си го направя януари,да видим дали ще извадят пари за да покажат някакви амбиции.Ако не-ще си въртят бизнес на гърба на отбора,докато се крият зад някакви дългосрочни проекти и трансфери на 18г таланти за 2,3 мил .Не ме разбирай погрешно,това засега е само теза-Хенри за сега ми е 50/50,Роджърс ме кефи засега и ще го подкрепям докато не видя,че с него ще е катастрофа(примерно,както беше с Ходжсън) и така... На мен за момента ми стига да виждам,че се гради нещо с юношите,аз съм търпелив и не ме бърка,че Юнайтед може да ни дръпнат с 3,4 титли през това време...На всички останали ще им трябват деситилетия за да се доближат до нашия ореол!!!!!!

Потребителски аватар
stenmark
Контакти:

Мнениеот stenmark » 09 окт 2012 08:34

То в момента на Хенри хич не му е лесно,защото и отбора му в щатите е в ужасна криза и прави най-слабия си сезон.Така че явно ще трябва да обмисли дали е възможно така да се продължава т.е. без да се дава пари да има резултати.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 09 окт 2012 08:39

Как пък почти всички фенове на други отбори казват, че сме на прав път само нашите фенове казват, че за никъде не сме? :?
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
x-ekutor
Контакти:

Мнениеот x-ekutor » 09 окт 2012 09:02

Просто показват уважение към клуба.Според мен ние си знаем най-добре на какво дередже сме.Според теб дали са гледали толкова мачове на Ливърпул колкото нас ;)
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

leoric
Контакти:

Мнениеот leoric » 09 окт 2012 10:28

Liverpool_EC написа:
dsadsadasdasdasd написа:
Liverpool_EC написа:Последните 2 мача показваме лек регрес във формата,днес дори нямахме кой знае какви положения(въпреки 3те греди) и очевидно изпитвахме трудности с тактиката на Пюлис-дисциплина и грубости,за да ни разбиват играта.И чичката успя.Тук идва ролята на треньора,какво прави той за да надхитри опонента си:както каза един колега по-рано БР няма план Б.Грешни смени за мен лично,Стърлинг бе по-слаб от Сусо,и защо не пусна Борини до Суарез(какво трябва да стане да пусне 2ма нападетеля),момчето вярно че само тича,но поне пресира мнг,а се виждаше че под натиск отзад оплитаха конците и беше задължителен един свеж човек в нападение последните 15 мин.Както и да е,като цяло досега на мен БР ми харесва,само ме притеснява че след време като му хванат цаката на схемата- и 'кво правим? Но за тези които не са разбрали на него ще му трябват поне 3 трансферни прозореца за да може да си намери играчите които му трябват,за да можем да говорим за налагане на стила му и ако му купят хора по проблемните постове,ще продължи ли да залага на младежите или ще забрави за тях.
По въпроса за собствениците-аз не съм привърженик на идеята за милиардерите,просто защото това убива футбола като цяло и защото вярвам,че един супер треньор може да компенсира,ако играчите му са с малко по-слаби качества и промени психата им...Нашите янки първо като изкочиха,напомпаха мускулите през 2011 и сега се обърнаха на 180градуса.Като цяло ми харесва дългосрочния проект за какъвто парадират в момента-малд треньор с малди играчи,но не го ли подкрепят и с пари за да има резултати тези младите ще си бият шута до 2,3 г(първия в момента е Сусо,дано има акъл и не се забие в Реал,макар че всеки латино рано или късно си тръгва).Изнесоха се цифри,че за 4те трансферни прозореца под тяхно ръководство баланса продадени-купени играчи е 40мил,т.е. по 10 мил на прозорец са излезли от техния джоб :roll: :roll: :roll: Това си е повече от смешно.Като добавим,че разкараха всички на големи заплати(Дж.Коул е последната хранилка) май няма как да са на загуба. И ако не реагират в това отношение зимата(защото ако не купят 2ма нападателя и още там к'вот трябва)нищо чудно да завършим под 10ката,а това ще е пагубно за малките...И тогава вече проекта им ще лъсне тотално-макс.приходи с мин.разходи,пък отбора и в долната половина да е-кво ги е*е тях?

Не е тично така както изглежда, ако не ги интересува мястото в класирането, защо беше уволнен Кени? А и много по-добре е да имаш малко разходи и много приходи отколкото никакви разходи с малко приходи, а евентуално 4то до 1во място дава доста приходи на отбора.

Ами примерно за да си имат треньор-послушник.Кени има голямо влияние в клуба,а БР беше никой и те го направиха звезда,като му гарантираха вече,че няма да го барат без значение на класирането.А американците са големи хиени и от клуб с фенската маса на Ливърпул могат да си правят кинти без значение на 3то,8мо или 13то място ще завършим.Тях сокъра не ги вълнува ни най-малко,повярвай ми.Единствено ги вълнува да са на плюс накрая на годината.Въпроса е дали ще потърсят големия плюс,за който трябват успехи,но съответно и риск с вкарване на кинти за трансфери или ще са си ок с малък плюс без никакъв риск(това което направиха това лято)След като вече се опариха с играчи ,като Керъл и Даунинг на теб кое ти се струва по-вероятно?Да-ако се върнем в ШЛ(някой ден) ще направят доста повече,но ти как го виждаш това със сегашния състав.Затова ти казвам,аз окончателното си мнение за тях ще си го направя януари,да видим дали ще извадят пари за да покажат някакви амбиции.Ако не-ще си въртят бизнес на гърба на отбора,докато се крият зад някакви дългосрочни проекти и трансфери на 18г таланти за 2,3 мил .Не ме разбирай погрешно,това засега е само теза-Хенри за сега ми е 50/50,Роджърс ме кефи засега и ще го подкрепям докато не видя,че с него ще е катастрофа(примерно,както беше с Ходжсън) и така... На мен за момента ми стига да виждам,че се гради нещо с юношите,аз съм търпелив и не ме бърка,че Юнайтед може да ни дръпнат с 3,4 титли през това време...На всички останали ще им трябват деситилетия за да се доближат до нашия ореол!!!!!!

Послушник? Човек, който има карт бланш да разкара всичките инвалиди от миналия сезон е послушник? Човек, който отказа да поеме клуба, докато не махнат ДОФ? Човек, който САМ носи отговорност за трансферите си, докато когато ставаше въпрос за легендата всички си миеха ръцете с Комоли. Това ли е послушник за вас?

Потребителски аватар
stenmark
Контакти:

Мнениеот stenmark » 09 окт 2012 11:40

Alonso_Massa написа:Очаквам Х или загуба... Предвид слабата форма на Рейна е просто неизбежен поне един гол... А тези вкарат ли ни системата им става 10-0-0... Така че мисля, че тук нямаме сили за победа...

Това нали ти си го писал?

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 09 окт 2012 13:43

stenmark написа:
Alonso_Massa написа:Очаквам Х или загуба... Предвид слабата форма на Рейна е просто неизбежен поне един гол... А тези вкарат ли ни системата им става 10-0-0... Така че мисля, че тук нямаме сили за победа...

Това нали ти си го писал?

Да ама не мрънкам, че за оцеляване ще се борим или да гоня половината футболисти, нали? И се оказах прав за мача, нали? Не съм като вас да прогнозирам всеки път 3/4:1 и после да мрънкам... Просто гледам реално на нещата, а не като вас преди мач да прогнозирате все да бием с 2-3 гола, а след мача да ни спрягате за изпадане... Защото вие ако не сте на единия полюс ще сте на другия... И реално погледнато този мач нямаше как да го вземем и всеки, който си е мислел, че можем е останал разочарован и сега мрънка. Аз гледам реално на нещата и гледам да не се поддавам на емоциите си след разочароващ мач, като 90% от хората тук. Сега като им мине и бием Рединг ще започнат за шампиони да ни гласят...
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Ливърпул”