Ливърпул - Уест Бромич Албиън, 22.04.2012

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wozniacki123
Контакти:

Re: Ливърпул - Уест Бромич Албиън, 22.04.2012

Мнениеот wozniacki123 » 26 апр 2012 16:24

Имам странното усещане че един човек има 5 ника и плюе каде е този суарезшампион изведнъж се изниза и почнаха нови спецове да плюят трениора

john barnes

Мнениеот john barnes » 26 апр 2012 18:19

Барнс беше уникален играч,но нулев като мениджър.Пробва се,не успя и поне си затрая,за разлика от легендарния.И кво очаквате,да излезе и да храни легендата ли? Та нали оня го купи навремето и го наложи в отбора? Всички бивши легенди се надпреварват да дрънкат глупости,за да смъкнат напрежението в отбора,ама форумните спецове,начело със двама изявени лидери-не могат да го проумеят...колкото и да го защитават пред янките,оня Хенри не е тъпак.Неучастието във Ш.Л. му бърка в джоба и ако догодина не сме във топ 4(което за мен е сигурно на 90%) бай ви легендарен си отива безвъзвратно...изгониха и Комоли и няма оправдание за него. :) Който се смее последен,се смее най-добре!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
Jordan Henderson
Контакти:

Мнениеот Jordan Henderson » 26 апр 2012 18:30

Точно така и когато се стигне до изгонването на Далглиш тогава ще сме на такова дередже че пак няма да има пари в отбора и ще има да си чакаме топ 4,а пък за титла да не говорим

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 26 апр 2012 22:44

john barnes написа:Барнс беше уникален играч,но нулев като мениджър.Пробва се,не успя и поне си затрая,за разлика от легендарния.И кво очаквате,да излезе и да храни легендата ли? Та нали оня го купи навремето и го наложи в отбора? Всички бивши легенди се надпреварват да дрънкат глупости,за да смъкнат напрежението в отбора,ама форумните спецове,начело със двама изявени лидери-не могат да го проумеят...колкото и да го защитават пред янките,оня Хенри не е тъпак.Неучастието във Ш.Л. му бърка в джоба и ако догодина не сме във топ 4(което за мен е сигурно на 90%) бай ви легендарен си отива безвъзвратно...изгониха и Комоли и няма оправдание за него. :) Който се смее последен,се смее най-добре!

Така си и помислих, те може да са нулеви мениджъри ама поне през живота си са пипали топка за разлика от теб който единствената топка която имаш е тая наречена корем. И разбира се ти пак разбираш повече от всички... тц тц дървен дърт философ. Млъкни за 5 минути да не ти се смеят поне хората бе.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 27 апр 2012 04:01

john barnes написа:Барнс беше уникален играч,но нулев като мениджър.Пробва се,не успя и поне си затрая,за разлика от легендарния.И кво очаквате,да излезе и да храни легендата ли? Та нали оня го купи навремето и го наложи в отбора? Всички бивши легенди се надпреварват да дрънкат глупости,за да смъкнат напрежението в отбора,ама форумните спецове,начело със двама изявени лидери-не могат да го проумеят...колкото и да го защитават пред янките,оня Хенри не е тъпак.Неучастието във Ш.Л. му бърка в джоба и ако догодина не сме във топ 4(което за мен е сигурно на 90%) бай ви легендарен си отива безвъзвратно...изгониха и Комоли и няма оправдание за него. :) Който се смее последен,се смее най-добре!

Само петниш името на Джон Барнс...Най-добре си смени ника на Стив Никъл,този е единствения бивш играч,който цял сезон не спря да плюе по Далглиш,също като теб :lol: Ама той нали е супер успешен мениджър на световно известните НюИнглъндРеволюшънс :roll: И викаш Барнс,като се е усетил и Далглиш не става-един от 4мата мениджъри за 130години спечелили английското с два различни отбора :!:(Двама от тях са преди 33та)
Аре ся мини пак от тука и кажи колко играчи му накупиха в Блекбърн :lol: :lol:

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 27 апр 2012 08:28

wolf написа:Половината са чули за Ливърпул от Истанбул, другата половина са на такива години че е нормално да започнат да гледат Ливърпул по времето на сервитьора. Умник.

А ако това, което са видели от Ливърпул при "сервитьора" не им беше харесало, щяха ли да станат фенове на този отбор? ;)

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 27 апр 2012 13:02

Karsa Orlong написа:
wolf написа:Половината са чули за Ливърпул от Истанбул, другата половина са на такива години че е нормално да започнат да гледат Ливърпул по времето на сервитьора. Умник.

А ако това, което са видели от Ливърпул при "сервитьора" не им беше харесало, щяха ли да станат фенове на този отбор? ;)

е аз както няколко пъти съм казвал съм станал фен на отбора по времето на Рой Евънс. Това означава ли, че трябва да осирам всяка тема тук псувайки по останалите мениджъри след него и през 2 мнения да си налагам мнението колко по-добре е играл отбора при него (не зная дали повечето от вас знаят, но него го махнаха (или по точно му сложиха за "помощник" Улие) не заради невъзможността му да влезе в топ 4 - това го правеше редовно, а защото не успя да стане шампион с отбора)?
Определено не ми беше любимец, но когато видях как публиката и екипа на Ливърпул посрещна Рой Ходжсън на Анфийлд миналата седмица станах на крака и започнах да ръкопляскам - смятам, че точно това е начина по който трябва да се отнасяме към ВСЕКИ, който е работил ЗА каузата на Ливърпул, независимо колко успешно е било това... а не да се разделяме на групички и взаимно да си псуваме 2ма от 5мата най-успешни мениджъри :idea:
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

john barnes

Мнениеот john barnes » 27 апр 2012 17:59

Liverpool_EC написа:

Само петниш името на Джон Барнс...Най-добре си смени ника на Стив Никъл,този е единствения бивш играч,който цял сезон не спря да плюе по Далглиш,също като теб :lol: Ама той нали е супер успешен мениджър на световно известните НюИнглъндРеволюшънс :roll: И викаш Барнс,като се е усетил и Далглиш не става-един от 4мата мениджъри за 130години спечелили английското с два различни отбора :!:(Двама от тях са преди 33та)
Аре ся мини пак от тука и кажи колко играчи му накупиха в Блекбърн :lol: :lol:

щото президент на блекбърн по онова време не беше милиардера джак уокър,нали? :) абе много лаете,ама след следващата нулева година,вече няма да имате с какво да се оправдавате...изгониха комоли и сега легендарния ще върти сам всичко и ще си понесе отговорността догодина по това време...няма смисъл да споря със зомбирани фенове на лъжливия кинг,със вас нормална дискусия не може да се проведе.затова айде у лево ви освобождавам,гледайте си британския отбор,изграден от оня и не ме занимавайте повече.а ника ми ще е такъв,какъвто аз си реша и не си ти човека,който ще ми държи сметка за това! компренде,марикон?
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 27 апр 2012 18:18

Извинявай но потенциалните 2 купи тоя сезон за нулева година ли се приемат? И ако вземем ФА което за мен си е много постижимо имаме шанса да играем за трофей още от старта на следващия сезон!

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 27 апр 2012 23:57

john barnes написа:
Liverpool_EC написа:

Аре ся мини пак от тука и кажи колко играчи му накупиха в Блекбърн

щото президент на блекбърн по онова време не беше милиардера джак уокър,нали? :) абе много лаете,ама след следващата нулева година,вече няма да имате с какво да се оправдавате...изгониха комоли и сега легендарния ще върти сам всичко и ще си понесе отговорността догодина по това време...няма смисъл да споря със зомбирани фенове на лъжливия кинг,със вас нормална дискусия не може да се проведе.затова айде у лево ви освобождавам,гледайте си британския отбор,изграден от оня и не ме занимавайте повече.а ника ми ще е такъв,какъвто аз си реша и не си ти човека,който ще ми държи сметка за това! компренде,марикон?

Виж как знам за 'кво пак ще се хванеш!
Абрамович като купи 15 играча на Моуриньо и 'кво- да не му броим 2те титли ли? А сега на Манчини шефа като е милиардер и той,и като има най-скъпя състав-това гаранция ли е,че той ще е шампион?
Знам,че се имаш за мастодонт,ама повече на птеродактил ми биеш с тези измъчени теории :lol:
И 'кво разправяш-освободени сме,разпускаш го тоя форум :shock:
П.П:А никът ти мнг ясно че ще е какъвто на теб ти оттърва,аз казах какъв би ти подхождал,паноча мохада :mrgreen:

Върни се в “Ливърпул”