Ливърпул - Уигън Атлетик 24.03.2012, (1:2 FT)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Liverpool forever_95
Контакти:

Re: Ливърпул - Уигън Атлетик 24.03.2012, 17:00 ч.

Мнениеот Liverpool forever_95 » 24 мар 2012 21:46

Dzheff, стига бе приятелю...какви хормони, какви пет лева :lol: Добре съм, не ми се отразява пубертета...просто вече тези ялови копелета не мога да ги гледам,а смешния ни мениджър да прави простотия след простотия. Обичам си отбора и адски много ме боли, че гранда в Европейския и световния футбол го погребват копелета. Аз поне гледам тази картинка 7 години, някои хора и 22 години...но случващото се в последните 3 е адски срамно и ужасяващо...трябват радикални промени. Аз да бях на мястото на Керъл, със Суарес щях да си правя като хората двойни...нещо, което мен ме учиха като бях на 10, а Керъл го учат сега...и за 40 мача + при тези изгодни положения, които е имал Керъл и ги е опропастявал, щях да вкарам повечко...

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 24 мар 2012 21:54

приятелю, ще ти кажа какво ни трябва и няма да открия топлата вода с това - трябва ни Чичко Паричко, а за наше голямо съжаление Хенри е далеч от това определение (поне за собственик на отбор от ранга на Ливърпул). Така че колкото и да ме боли ако ще Шенкли и Пейсли да възкръснат и да станат мениджъри на отбора пак ще сме на този хал. Ако не дай боже уволнят Кени всички ще го осъзнаете това и всички ще осъзнаете, че Кени беше нает точно за да прикрие този факт от нас колкото се може по-дълго... Зная, че когато отбора не върви е нормално първосигнално да се нахвърлите срещу мениджъра и затова ви разбирам, но можете да бъдете сигурни, че Кени не ни е най-големия проблем. и това го казвам с голямо съжаление, защото както бях писал и по-рано - мениджър се сменя лесно, но да попаднеш на читави собственици е с пъти по-трудно...
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

john barnes

Мнениеот john barnes » 24 мар 2012 21:58

добре де,защо тогава пак ни купиха поредните янки? помня,че един китаец ни искаше-кени хуанг май му беше името,помня и ДИК ни искаха,а тъпия муурс ни продаде на хикс и жилет навремето...значи са ни искали чичковци паричковци,все пак сме голям отбор в европа и апетитна хапка за много милиардери...обясни ми защо пак не случихме на собственици? кой е виновен?
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 24 мар 2012 22:03

Дори не мога да се ядосам

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 24 мар 2012 22:05

Dzheff написа:приятелю, ще ти кажа какво ни трябва и няма да открия топлата вода с това - трябва ни Чичко Паричко, а за наше голямо съжаление Хенри е далеч от това определение (поне за собственик на отбор от ранга на Ливърпул). Така че колкото и да ме боли ако ще Шенкли и Пейсли да възкръснат и да станат мениджъри на отбора пак ще сме на този хал. Ако не дай боже уволнят Кени всички ще го осъзнаете това и всички ще осъзнаете, че Кени беше нает точно за да прикрие този факт от нас колкото се може по-дълго... Зная, че когато отбора не върви е нормално първосигнално да се нахвърлите срещу мениджъра и затова ви разбирам, но можете да бъдете сигурни, че Кени не ни е най-големия проблем. и това го казвам с голямо съжаление, защото както бях писал и по-рано - мениджър се сменя лесно, но да попаднеш на читави собственици е с пъти по-трудно...

Не си прав, този път не съм съгласен въобще.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 24 мар 2012 22:09

Dzheff написа:приятелю, ще ти кажа какво ни трябва и няма да открия топлата вода с това - трябва ни Чичко Паричко, а за наше голямо съжаление Хенри е далеч от това определение (поне за собственик на отбор от ранга на Ливърпул). Така че колкото и да ме боли ако ще Шенкли и Пейсли да възкръснат и да станат мениджъри на отбора пак ще сме на този хал. Ако не дай боже уволнят Кени всички ще го осъзнаете това и всички ще осъзнаете, че Кени беше нает точно за да прикрие този факт от нас колкото се може по-дълго... Зная, че когато отбора не върви е нормално първосигнално да се нахвърлите срещу мениджъра и затова ви разбирам, но можете да бъдете сигурни, че Кени не ни е най-големия проблем. и това го казвам с голямо съжаление, защото както бях писал и по-рано - мениджър се сменя лесно, но да попаднеш на читави собственици е с пъти по-трудно...

тук не съм съгласен...със 120 млн да не можеш да купиш 2-ма качествени футболисти е меко казано смешно...ако имахме по-читав селекционер, сега щяхме да сме по-напред...

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 24 мар 2012 22:18

Защо ли познах за резила днес... Не мисля да се ядосвам, и без това играта в първенството свърши, дано хванем Топ 10 все пак, че иначе много лошо ни се пише. Като гледам, Съндърланд и Евертън са на 2 точки от нас, а Суонси - на 3. Естествено, това са осмия, деветия и десетия. Не мога да си представя какъв срам ще берем ако завършим на 11-то или 12-то място, примерно... :lol: :lol:
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 24 мар 2012 22:21

Кени искаше Йънг, Комоли отиде да преговаря с него и той отиде в... МЮ. Кени искаше Фил Джоунс, Комоли отиде да преговаря с него и той отиде в... МЮ. Кени искаше Еден Азар, Комоли отиде да преговаря с него и той... остана в Лил. Всичките футболисти, които купихме лятото бяха 3-4 избор в списъка на Кени и то на завишени цени. И ако за набелязването на въпросните част от вината е на Кени, то за завишените суми вината е само и единствено на гуруто на преговорите Комоли. Още миналия януари месец, когато Комоли заслужаваше една звучна псувня от Франк Де Бур и да му каже да забрави за Суарес бях писал тук, че с този очилатко не ни чака нищо хубаво, но тогава повечето ревяха, че Комоли бил прав, а Франк бил завишавал изкуствено цената на най-добрия си играч. И лятото вместо да прогледнете вие отново го защитихте, а изкарахте Кени най-големия грешник. Ако обърнете внимание на тримата, които бяха първи в списъка на Кени и проблемите, които имаме цял сезон ще видите, че с тях те нямаше да бъдат налице. Единствено от купените лятото Адам беше първи избор, а не алтернатива на някой пропаднал трансфер и той до контузията на Лукас беше може би най-добрия от новите попълнения. За мен това са фактите по селекцията и произтичащите проблеми през сезона досега...

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 24 мар 2012 22:23

john barnes написа:добре де,защо тогава пак ни купиха поредните янки? помня,че един китаец ни искаше-кени хуанг май му беше името,помня и ДИК ни искаха,а тъпия муурс ни продаде на хикс и жилет навремето...значи са ни искали чичковци паричковци,все пак сме голям отбор в европа и апетитна хапка за много милиардери...обясни ми защо пак не случихме на собственици? кой е виновен?

още от времето на Муурс си задавам и аз този въпрос, но за съжаление и аз нямам отговор на това...

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 24 мар 2012 22:24

Dzheff написа:Кени искаше Йънг, Комоли отиде да преговаря с него и той отиде в... МЮ. Кени искаше Фил Джоунс, Комоли отиде да преговаря с него и той отиде в... МЮ. Кени искаше Еден Азар, Комоли отиде да преговаря с него и той... остана в Лил. Всичките футболисти, които купихме лятото бяха 3-4 избор в списъка на Кени и то на завишени цени. И ако за набелязването на въпросните част от вината е на Кени, то за завишените суми вината е само и единствено на гуруто на преговорите Комоли. Още миналия януари месец, когато Комоли заслужаваше една звучна псувня от Франк Де Бур и да му каже да забрави за Суарес бях писал тук, че с този очилатко не ни чака нищо хубаво, но тогава повечето ревяха, че Комоли бил прав, а Франк бил завишавал изкуствено цената на най-добрия си играч. И лятото вместо да прогледнете вие отново го защитихте, а изкарахте Кени най-големия грешник. Ако обърнете внимание на тримата, които бяха първи в списъка на Кени и проблемите, които имаме цял сезон ще видите, че с тях те нямаше да бъдат налице. Единствено от купените лятото Адам беше първи избор, а не алтернатива на някой пропаднал трансфер и той до контузията на Лукас беше може би най-добрия от новите попълнения. За мен това са фактите по селекцията и произтичащите проблеми през сезона досега...

извод: Кени и Комоли, вън...

Върни се в “Ливърпул”