Ливърпул - Уигън Атлетик 24.03.2012, (1:2 FT)
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
Liverpool forever_95
- Контакти:
Re: Ливърпул - Уигън Атлетик 24.03.2012, 17:00 ч.
Dzheff, стига бе приятелю...какви хормони, какви пет лева
Добре съм, не ми се отразява пубертета...просто вече тези ялови копелета не мога да ги гледам,а смешния ни мениджър да прави простотия след простотия. Обичам си отбора и адски много ме боли, че гранда в Европейския и световния футбол го погребват копелета. Аз поне гледам тази картинка 7 години, някои хора и 22 години...но случващото се в последните 3 е адски срамно и ужасяващо...трябват радикални промени. Аз да бях на мястото на Керъл, със Суарес щях да си правя като хората двойни...нещо, което мен ме учиха като бях на 10, а Керъл го учат сега...и за 40 мача + при тези изгодни положения, които е имал Керъл и ги е опропастявал, щях да вкарам повечко...
приятелю, ще ти кажа какво ни трябва и няма да открия топлата вода с това - трябва ни Чичко Паричко, а за наше голямо съжаление Хенри е далеч от това определение (поне за собственик на отбор от ранга на Ливърпул). Така че колкото и да ме боли ако ще Шенкли и Пейсли да възкръснат и да станат мениджъри на отбора пак ще сме на този хал. Ако не дай боже уволнят Кени всички ще го осъзнаете това и всички ще осъзнаете, че Кени беше нает точно за да прикрие този факт от нас колкото се може по-дълго... Зная, че когато отбора не върви е нормално първосигнално да се нахвърлите срещу мениджъра и затова ви разбирам, но можете да бъдете сигурни, че Кени не ни е най-големия проблем. и това го казвам с голямо съжаление, защото както бях писал и по-рано - мениджър се сменя лесно, но да попаднеш на читави собственици е с пъти по-трудно...
[center]

Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

-
john barnes
добре де,защо тогава пак ни купиха поредните янки? помня,че един китаец ни искаше-кени хуанг май му беше името,помня и ДИК ни искаха,а тъпия муурс ни продаде на хикс и жилет навремето...значи са ни искали чичковци паричковци,все пак сме голям отбор в европа и апетитна хапка за много милиардери...обясни ми защо пак не случихме на собственици? кой е виновен?
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
Дори не мога да се ядосам
Dzheff написа:приятелю, ще ти кажа какво ни трябва и няма да открия топлата вода с това - трябва ни Чичко Паричко, а за наше голямо съжаление Хенри е далеч от това определение (поне за собственик на отбор от ранга на Ливърпул). Така че колкото и да ме боли ако ще Шенкли и Пейсли да възкръснат и да станат мениджъри на отбора пак ще сме на този хал. Ако не дай боже уволнят Кени всички ще го осъзнаете това и всички ще осъзнаете, че Кени беше нает точно за да прикрие този факт от нас колкото се може по-дълго... Зная, че когато отбора не върви е нормално първосигнално да се нахвърлите срещу мениджъра и затова ви разбирам, но можете да бъдете сигурни, че Кени не ни е най-големия проблем. и това го казвам с голямо съжаление, защото както бях писал и по-рано - мениджър се сменя лесно, но да попаднеш на читави собственици е с пъти по-трудно...
Не си прав, този път не съм съгласен въобще.
-
Liverpool forever_95
- Контакти:
Dzheff написа:приятелю, ще ти кажа какво ни трябва и няма да открия топлата вода с това - трябва ни Чичко Паричко, а за наше голямо съжаление Хенри е далеч от това определение (поне за собственик на отбор от ранга на Ливърпул). Така че колкото и да ме боли ако ще Шенкли и Пейсли да възкръснат и да станат мениджъри на отбора пак ще сме на този хал. Ако не дай боже уволнят Кени всички ще го осъзнаете това и всички ще осъзнаете, че Кени беше нает точно за да прикрие този факт от нас колкото се може по-дълго... Зная, че когато отбора не върви е нормално първосигнално да се нахвърлите срещу мениджъра и затова ви разбирам, но можете да бъдете сигурни, че Кени не ни е най-големия проблем. и това го казвам с голямо съжаление, защото както бях писал и по-рано - мениджър се сменя лесно, но да попаднеш на читави собственици е с пъти по-трудно...
тук не съм съгласен...със 120 млн да не можеш да купиш 2-ма качествени футболисти е меко казано смешно...ако имахме по-читав селекционер, сега щяхме да сме по-напред...
- RedMagic
- Контакти:
Защо ли познах за резила днес... Не мисля да се ядосвам, и без това играта в първенството свърши, дано хванем Топ 10 все пак, че иначе много лошо ни се пише. Като гледам, Съндърланд и Евертън са на 2 точки от нас, а Суонси - на 3. Естествено, това са осмия, деветия и десетия. Не мога да си представя какъв срам ще берем ако завършим на 11-то или 12-то място, примерно...

[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]
Кени искаше Йънг, Комоли отиде да преговаря с него и той отиде в... МЮ. Кени искаше Фил Джоунс, Комоли отиде да преговаря с него и той отиде в... МЮ. Кени искаше Еден Азар, Комоли отиде да преговаря с него и той... остана в Лил. Всичките футболисти, които купихме лятото бяха 3-4 избор в списъка на Кени и то на завишени цени. И ако за набелязването на въпросните част от вината е на Кени, то за завишените суми вината е само и единствено на гуруто на преговорите Комоли. Още миналия януари месец, когато Комоли заслужаваше една звучна псувня от Франк Де Бур и да му каже да забрави за Суарес бях писал тук, че с този очилатко не ни чака нищо хубаво, но тогава повечето ревяха, че Комоли бил прав, а Франк бил завишавал изкуствено цената на най-добрия си играч. И лятото вместо да прогледнете вие отново го защитихте, а изкарахте Кени най-големия грешник. Ако обърнете внимание на тримата, които бяха първи в списъка на Кени и проблемите, които имаме цял сезон ще видите, че с тях те нямаше да бъдат налице. Единствено от купените лятото Адам беше първи избор, а не алтернатива на някой пропаднал трансфер и той до контузията на Лукас беше може би най-добрия от новите попълнения. За мен това са фактите по селекцията и произтичащите проблеми през сезона досега...
[center]

john barnes написа:добре де,защо тогава пак ни купиха поредните янки? помня,че един китаец ни искаше-кени хуанг май му беше името,помня и ДИК ни искаха,а тъпия муурс ни продаде на хикс и жилет навремето...значи са ни искали чичковци паричковци,все пак сме голям отбор в европа и апетитна хапка за много милиардери...обясни ми защо пак не случихме на собственици? кой е виновен?
още от времето на Муурс си задавам и аз този въпрос, но за съжаление и аз нямам отговор на това...
[center]

-
Liverpool forever_95
- Контакти:
Dzheff написа:Кени искаше Йънг, Комоли отиде да преговаря с него и той отиде в... МЮ. Кени искаше Фил Джоунс, Комоли отиде да преговаря с него и той отиде в... МЮ. Кени искаше Еден Азар, Комоли отиде да преговаря с него и той... остана в Лил. Всичките футболисти, които купихме лятото бяха 3-4 избор в списъка на Кени и то на завишени цени. И ако за набелязването на въпросните част от вината е на Кени, то за завишените суми вината е само и единствено на гуруто на преговорите Комоли. Още миналия януари месец, когато Комоли заслужаваше една звучна псувня от Франк Де Бур и да му каже да забрави за Суарес бях писал тук, че с този очилатко не ни чака нищо хубаво, но тогава повечето ревяха, че Комоли бил прав, а Франк бил завишавал изкуствено цената на най-добрия си играч. И лятото вместо да прогледнете вие отново го защитихте, а изкарахте Кени най-големия грешник. Ако обърнете внимание на тримата, които бяха първи в списъка на Кени и проблемите, които имаме цял сезон ще видите, че с тях те нямаше да бъдат налице. Единствено от купените лятото Адам беше първи избор, а не алтернатива на някой пропаднал трансфер и той до контузията на Лукас беше може би най-добрия от новите попълнения. За мен това са фактите по селекцията и произтичащите проблеми през сезона досега...
извод: Кени и Комоли, вън...