Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот wolf » 23 яну 2013 17:32

styopa написа:
wolf написа:styopa - Торес... край на примера за лакомията

Торес сам се натискаше да се махне.Със сигурност не е продаден само заради парите,а на него да му се е искало да си седи в клуба.
А и времето показва,че всъщност е направена една много добра сделка.

Така и не разбрахме защо беше продаден, а отношението на Кени, значително подобрената му форма в последните няколко мача при нас и двусмислените му изказвания ме навеждат на мисълта, че американците нещо се осраха тогава.

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 23 яну 2013 17:50

Червени_шампиони написа:
Avrameca написа:
Червени_шампиони написа:Дано Саутхямптън изпаднат. Изображение

нищо общо с темата.

[offtopic]Някой беше писал, че давали 12 млн. за Коутиньо. Първо Гастон Рамирес, сега и тоя. Тотнъм 2.[/offtopic]

ясно :) Ами той да си избира дали да се присъедини към отбор борещ се за Европа или към отбор борещ се да не изпадне.
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 23 яну 2013 17:53

wolf написа:
styopa написа:
wolf написа:styopa - Торес... край на примера за лакомията

Торес сам се натискаше да се махне.Със сигурност не е продаден само заради парите,а на него да му се е искало да си седи в клуба.
А и времето показва,че всъщност е направена една много добра сделка.

Така и не разбрахме защо беше продаден, а отношението на Кени, значително подобрената му форма в последните няколко мача при нас и двусмислените му изказвания ме навеждат на мисълта, че американците нещо се осраха тогава.

Ами .. за мен фактите са такива.. Торес отива и си подава молбата за трансфер и то точно в момент когато оставя клуба почти без избор.Подписа си договор с Челси за значително по-висока заплата.И излезе и каза :ама аз отидох в по-голям клуб и едва ли не Ливърпул ми беше трамплина към големите отбори.
Хайде ФСГ или Краля да са сгрешили нещо спрямо него.. принципно за мен тоя трансфер не е на базата лакомията на ФСГ.
Както и да е де.ФСГ за мен носят на критика,но точно да продават играчи .. просто заради парите според мен поне не е вярно.

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 23 яну 2013 18:02

Реално погледнато това няма и как да се прецени все още, тъй като в момента Ливърпул не гъмжи от играчи, за които европейските грандове да се избиват. Торес беше такъв и е факт, че той беше продаден (какви са причините за това не е напълно ясно, но фактът си е факт). Ако има през лятото реална оферта за Суарес и тя наистина е на стойност около 40м, тогава може да се прецени какви собственици са по отношение на лакомия. Иначе аз не съм съгласен, че съм казал много имагинерни и хипотетични неща - в съвременния футбол най-важното нещо са парите и почти няма непродаваеми играчи. Не е в сферата на хипотезите и това дали оферти за Суарес ще има - нападател световна класа, който в момента прави много силен сезон, гарантирам, че кандидатите ще са налице.

Потребителски аватар
Genius.
Контакти:

Мнениеот Genius. » 23 яну 2013 18:16

Суарез няма да иде в Байерн,бъдете спокойни.Тепърва Байерн ще бъде свързван с какви ли не футболисти.Според мен Суарез няма да се впише в играта на германския колос.Освен това там имат нападатели и не мисля,че им трябва още 1. ;)
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/233/6425233S.jpg[/wrapimg][/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 23 яну 2013 18:54

Genius. написа:Суарез няма да иде в Байерн,бъдете спокойни.Тепърва Байерн ще бъде свързван с какви ли не футболисти.Според мен Суарез няма да се впише в играта на германския колос.Освен това там имат нападатели и не мисля,че им трябва още 1. ;)

Въпросът не е дали им трябва, а как ще подходят финансово след идването на Гуардиола. То и вие имате много нападатели и не е много целесъобразно двамата ви резервни нападатели да взимат на седмица колкото цял отбор извън топ 8 на ВЛ, но ... имате ги тези пари, давате ги. Времето ще покаже как ще процедират в Байерн ;)

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 23 яну 2013 18:54

СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 23 яну 2013 19:00

Червени_шампиони написа:http://www.transfermarkt.co.uk/en/wilfried-bony/profil/spieler_81808.html

Какво за него?

Karsa Orlong написа: Въпросът не е дали им трябва, а как ще подходят финансово след идването на Гуардиола. То и вие имате много нападатели и не е много целесъобразно двамата ви резервни нападатели да взимат на седмица колкото цял отбор извън топ 8 на ВЛ, но ... имате ги тези пари, давате ги. Времето ще покаже как ще процедират в Байерн ;)

Е точно Сити са един от примерите за малоумна трансферна политика. ;)

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 23 яну 2013 19:12

styopa написа:
Karsa Orlong написа: Въпросът не е дали им трябва, а как ще подходят финансово след идването на Гуардиола. То и вие имате много нападатели и не е много целесъобразно двамата ви резервни нападатели да взимат на седмица колкото цял отбор извън топ 8 на ВЛ, но ... имате ги тези пари, давате ги. Времето ще покаже как ще процедират в Байерн ;)

Е точно Сити са един от примерите за малоумна трансферна политика. ;)

Ако не фалират до няколко години - малоумна, но успешна политика ;)

Потребителски аватар
bobec
Контакти:

Мнениеот bobec » 23 яну 2013 19:56

wolf написа:
Gil-galad написа:
Е вземат...ама на 29 години :lol:

И? Няма стари и млади, има можещи и не можещи. Дъртака Ван Перси на 29 виждаш ли го? Ама хубаво го виж.

Абсолютно. И аз за него се сетих като го каза това. :mrgreen:
Genius. написа:Суарез няма да иде в Байерн,бъдете спокойни.Тепърва Байерн ще бъде свързван с какви ли не футболисти.Според мен Суарез няма да се впише в играта на германския колос.Освен това там имат нападатели и не мисля,че им трябва още 1. ;)

Дано си прав, но има време. Всичко може да стане. А и нали знаеш и Юнайтед имат по 5-6 и дъртия пак само нападатели купува.

Върни се в “Ливърпул”