mitko9311 написа:mitko9311 написа:Liverpool williing to offer upto £100k/week for Wesley Sneijder (Calcio Mercato)
Калчо Меркато е нещо като дейлитата или мирър.Демек меко казано не може да им се вярва.

Незнам колко е вярно видях новината и я копирах тук иначе като знам Ливерпул какви заплати дава това ми се струва като нещо нормално да бъде предложено от тях друг е въпроса ако е вярно какво ще реши Снайдер найстина много голям спад на заплатата това са си 40 % някъде ама той пари си има ако му се играе футбол в най-доброто първенство, защо не нищо, че според мен нямаме шанс за такъв трансфер точно заради заплатата, защото някой клуб ще ни изпревари ще плати евтината трансферна сума и офертата за заплата ще бъде по-висока от тази която предлага Пул
За Том Инс е по-добре ако става този трансфер да е лятото да си изиграе цял сезон без да е резерва да натрупа още опит и чак тогава да го вземем в началото на новия сезон когато има, контроли мачове за ШЛ или ЛЕ както и Кепитъл Къп пък и за Фа Къп ще може да играе с две думи повече шансове за изява ще има[/quote]
Е той взима 6-7млн евро в момента, ние даваме до към 120 000 евро на седмица, т.е. една и съща сума