Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот 9lives » 12 яну 2013 12:20

Liverpool forever_95 написа:
Torres' Wife:

"Fernando cries when he watches his videos when he was with Liverpool".

Да си подава молба за трансфер и да се връща за 5 милиона :d И за да не останат без нападател ще дадем на Челси Даунинг за 20 :) :) :)
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 12 яну 2013 12:33

Liverpool forever_95 написа:Изображение

Моля те не публикувай такива новини... откакто Суарез дойде това ми е футболната мечта да ги видя двамата в червена фланелка...за жалост няма как да стане, защото челси остават съвсем без нападатели...освен ако не са подготвили да вземат някое голямо име.
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Потребителски аватар
wozniacki123
Контакти:

Мнениеот wozniacki123 » 12 яну 2013 12:47

Нормално е да плаче беше боготворен от десетки милиони и от 45 хиляди гърла всяка седмица се пееха песни постоянно за него тези неща струват много повече от всички титли и пари той в Челси е тотално безличен просто поредната играчка на Роман

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 12 яну 2013 13:02

Интересно ми е, ако се върне в Ливърпул, как ще бъде посрещнат от феновете на първото ни домакинство? Иначе аз съм ЗА неговото връщане и съм напълно съгласен с това, което каза колегата вожнячки123. Всеки човек прави грешки, така че Торес не бива да бъде съден толкова сурово. Просто при него го няма непукизма на Суарес. Уругваецът е голямо куче и дори да изпаднем в Чемпиъншип, пак ще играе с този хъс за името на отбора.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 12 яну 2013 13:07

ehh написа:Интересно ми е, ако се върне в Ливърпул, как ще бъде посрещнат от феновете на първото ни домакинство? Иначе аз съм ЗА неговото връщане и съм напълно съгласен с това, което каза колегата вожнячки123. Всеки човек прави грешки, така че Торес не бива да бъде съден толкова сурово. Просто при него го няма непукизма на Суарес. Уругваецът е голямо куче и дори да изпаднем в Чемпиъншип, пак ще играе с този хъс за името на отбора.

+1 ;)
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 12 яну 2013 13:10

Аз лично не вярвам да стане такъв трансфер, но пък съм за ако има някъв шанс в атака ще станем много силни и то ще имаме и добри резерви ще можем да въртим отбора
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 12 яну 2013 13:22

9lives написа:
Liverpool forever_95 написа:
Torres' Wife:

"Fernando cries when he watches his videos when he was with Liverpool".

Е,то и на мене ми се реве като го гледам това:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HPvAQ5pnEm8[/youtube] :lol:
Но връщане назад няма,не вярвам да се върне.
Въпреки,че Челси може би ще го продадат лятото.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 12 яну 2013 13:40

Е то ако изобщо направят опит за връщане на Торес.. това би било върха на тъпотиите.

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 12 яну 2013 14:04

Според мен Ливърпул има нужда от наистина много силни крила не толкова от нападател. Суарез си прави каквото иска с противниковата защита, сега взехте и Стъридж който след като изиграе 4-5 мача ще влезне във форма и определено ще вдигне класата на отбора. Но виж по крилата сте зле, там е просто задължително за отбор с претенции да има бързи играчи с поглед върху играта и много силни при игра едно на едно със защитник.
При Ливърпул играчите по крилата ги нямат всичките тези умения на куп и общо взето там издишате много, без играчи с фантазия и бързина няма как да стане.

Колкото до Торес по добре да бяхте взели Бербатов през лятото хем по евтин, хем с по малка заплата и също така в по добра форма от испанеца. И само не ми казвайте, че играчи на манчо не могат да играят в Ливърпул защото играчи на футболисти на Реал и Барса преминават от единия отбор в другия и не виждам къде може да е проблема при Ливърпул и Юнайтед

Върни се в “Ливърпул”