Конкретно по трансферите, мисля че се вършат смислено. Идването на Стъридж още в началото на прозореца порави грешката от края на предния. Мисля, че и Инс почти сигурно ще бъде уреден. За съжаление с Бътланд не стоят точно така нещата (току що погледнах в трансфер бетинга на SkyBet, че шансовете да премине в Ливърпул се оценяват на 8/1, докато лидер е Фулъм с 1/1), но той като че ли не е толкова наложителен - едва ли ще се налага вместо Пепе Рейна още от сега. Следя с интерес слуховете за Гамейро - дано да е истина. Това момче го следя още откакто развинти някой от българските отбори със Страсбург преди 5-6 години в евротурнирите. Още тогава бях сигурен, че ще стигне далеч. Според мен ако дойде, Роджърс ще има нужната вариативност в атаката, която много му липсваше през есента. Борини също е страхотен нападател и съм сигурен, че ще го докаже през пролетта. Според мен да се скача за Снайдер или пък Алонсо е както малко вероятно, така и малко излишно - лично мнение, най-вече заради добрата атмосфера в клуба. Според е по-добре да се вземат играчи, които горят да се доказват в отбор като Ливърпул, а не такива, които ще мислят само как да си уредят по-солидна заплата. Положителен пример е решението на Стъридж да взима по-малко, но да се доказва. Отзад може би ще е добре ако се вземе някой, особено ако Коатес си тръгва. М. Ричардс е супер вариант може би, но и доста доста малко вероятен. Това е от мен, надявам се не съм раздразнил някой с коментарите си, искрено стискам палци да се вземат точните играчи и Ливърпул поне да влезе в 4-ката този сезон. Догодина ще друго! Успех!