Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Milkoy
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Milkoy » 05 яну 2013 22:43

Здравейте! От няколко дни се каня да ви пиша колко много се кефя както на отбора ви(фен съм на Барселона, но се възхищавам на подхода на Брендан Роджърс, на духа на отбора), така и на супер цивилизования и не агресивен диалог, който водите и ето, че имало и другата страна на монетата :) За Ба сте прави двамата, и е таран, но и е много по-раздвижен от класическия такъв, според мен. Дали би паснал на разбиранията на БР, не мисля, че може еднозначно да се каже. Мисля, че Стъридж е по-добрата покупка в перспектива, независимо, че в момента изглежда с класа по-слаб. Страхотно е това, което прави Роджърс, наистина действа с размах и си личи, че мисли за бъдещето. Налагането на млади, най-вече британски момчета има още един голям плюс - запазване на традицията, на лицето на футбола в Ливърпул и това според мен е повод на гордост, особено в мултинационалния свят, в което се е превърнала Висшата Лига.

Конкретно по трансферите, мисля че се вършат смислено. Идването на Стъридж още в началото на прозореца порави грешката от края на предния. Мисля, че и Инс почти сигурно ще бъде уреден. За съжаление с Бътланд не стоят точно така нещата (току що погледнах в трансфер бетинга на SkyBet, че шансовете да премине в Ливърпул се оценяват на 8/1, докато лидер е Фулъм с 1/1), но той като че ли не е толкова наложителен - едва ли ще се налага вместо Пепе Рейна още от сега. Следя с интерес слуховете за Гамейро - дано да е истина. Това момче го следя още откакто развинти някой от българските отбори със Страсбург преди 5-6 години в евротурнирите. Още тогава бях сигурен, че ще стигне далеч. Според мен ако дойде, Роджърс ще има нужната вариативност в атаката, която много му липсваше през есента. Борини също е страхотен нападател и съм сигурен, че ще го докаже през пролетта. Според мен да се скача за Снайдер или пък Алонсо е както малко вероятно, така и малко излишно - лично мнение, най-вече заради добрата атмосфера в клуба. Според е по-добре да се вземат играчи, които горят да се доказват в отбор като Ливърпул, а не такива, които ще мислят само как да си уредят по-солидна заплата. Положителен пример е решението на Стъридж да взима по-малко, но да се доказва. Отзад може би ще е добре ако се вземе някой, особено ако Коатес си тръгва. М. Ричардс е супер вариант може би, но и доста доста малко вероятен. Това е от мен, надявам се не съм раздразнил някой с коментарите си, искрено стискам палци да се вземат точните играчи и Ливърпул поне да влезе в 4-ката този сезон. Догодина ще друго! Успех!

john barnes

Мнениеот john barnes » 05 яну 2013 22:48

Milkoy написа:Здравейте! От няколко дни се каня да ви пиша колко много се кефя както на отбора ви(фен съм на Барселона, но се възхищавам на подхода на Брендан Роджърс, на духа на отбора), така и на супер цивилизования и не агресивен диалог, който водите и ето, че имало и другата страна на монетата :) За Ба сте прави двамата, и е таран, но и е много по-раздвижен от класическия такъв, според мен. Дали би паснал на разбиранията на БР, не мисля, че може еднозначно да се каже. Мисля, че Стъридж е по-добрата покупка в перспектива, независимо, че в момента изглежда с класа по-слаб. Страхотно е това, което прави Роджърс, наистина действа с размах и си личи, че мисли за бъдещето. Налагането на млади, най-вече британски момчета има още един голям плюс - запазване на традицията, на лицето на футбола в Ливърпул и това според мен е повод на гордост, особено в мултинационалния свят, в което се е превърнала Висшата Лига.

Конкретно по трансферите, мисля че се вършат смислено. Идването на Стъридж още в началото на прозореца порави грешката от края на предния. Мисля, че и Инс почти сигурно ще бъде уреден. За съжаление с Бътланд не стоят точно така нещата (току що погледнах в трансфер бетинга на SkyBet, че шансовете да премине в Ливърпул се оценяват на 8/1, докато лидер е Фулъм с 1/1), но той като че ли не е толкова наложителен - едва ли ще се налага вместо Пепе Рейна още от сега. Следя с интерес слуховете за Гамейро - дано да е истина. Това момче го следя още откакто развинти някой от българските отбори със Страсбург преди 5-6 години в евротурнирите. Още тогава бях сигурен, че ще стигне далеч. Според мен ако дойде, Роджърс ще има нужната вариативност в атаката, която много му липсваше през есента. Борини също е страхотен нападател и съм сигурен, че ще го докаже през пролетта. Според мен да се скача за Снайдер или пък Алонсо е както малко вероятно, така и малко излишно - лично мнение, най-вече заради добрата атмосфера в клуба. Според е по-добре да се вземат играчи, които горят да се доказват в отбор като Ливърпул, а не такива, които ще мислят само как да си уредят по-солидна заплата. Положителен пример е решението на Стъридж да взима по-малко, но да се доказва. Отзад може би ще е добре ако се вземе някой, особено ако Коатес си тръгва. М. Ричардс е супер вариант може би, но и доста доста малко вероятен. Това е от мен, надявам се не съм раздразнил някой с коментарите си, искрено стискам палци да се вземат точните играчи и Ливърпул поне да влезе в 4-ката този сезон. Догодина ще друго! Успех!

евала за мнението,пич.ако всички фенове бяха като тебе...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 05 яну 2013 22:59

Според мен ще е грешка да се разделим с Коатес ... Има голям талант в това момче и ако му се даде шанс съм сигурен , че ще заиграе по-голяма роля в отбора.
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 05 яну 2013 22:59

Milkoy написа:Здравейте! От няколко дни се каня да ви пиша колко много се кефя както на отбора ви(фен съм на Барселона, но се възхищавам на подхода на Брендан Роджърс, на духа на отбора), така и на супер цивилизования и не агресивен диалог, който водите и ето, че имало и другата страна на монетата :) За Ба сте прави двамата, и е таран, но и е много по-раздвижен от класическия такъв, според мен. Дали би паснал на разбиранията на БР, не мисля, че може еднозначно да се каже. Мисля, че Стъридж е по-добрата покупка в перспектива, независимо, че в момента изглежда с класа по-слаб. Страхотно е това, което прави Роджърс, наистина действа с размах и си личи, че мисли за бъдещето. Налагането на млади, най-вече британски момчета има още един голям плюс - запазване на традицията, на лицето на футбола в Ливърпул и това според мен е повод на гордост, особено в мултинационалния свят, в което се е превърнала Висшата Лига.

Ей то имало фенове на други отбори които не само критикуват и хейтват! Евала ти права

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 05 яну 2013 23:08

john barnes написа:
Karsa Orlong написа:
john barnes написа:
we are the champions написа:Толкова ме е яд ,че не взехме Ба...

не разбрахте ли,че роджърс не харесва тежки нападатели-тип таран? иначе щяхме да се намесим за демба ба...

Ба не е чак такъв тип нападател ... може да играе дори на фланга, има прекрасен контрол върху топката и техника. Представи си един Керъл в тази роля ...

демба ба си е чист ЦЕНТРАЛЕН нападател!!! това,че е играл на фланга,нищо не означава.

Хубаво де ... ти казваш, че Роджърс не търси типични тарани, аз ти казвам, че Ба е играч, който играе много разнообразно и може да се впише дори и в неговия стил. Докато Керъл да кажем няма как да го направи. Едва ли мениджърът ни се интересува чак толкова от позицията на хартия на даден футболист, по-скоро смятам, че важното е по какъв начин точно играе. При Ба мисля, че причините да нямаме интерес към него бяха възрастта и проблемите с коленете, които има. А и както ръководството на Челси си мисли, че ни е пробутало Стъридж и по този начин се е освободило място за Ба при тях, така вероятно и нашите смятат, че сме направили голям удар, отмъквайки Стъридж. Времето ще покаже кой е прав ;)

john barnes

Мнениеот john barnes » 05 яну 2013 23:16

за мен стъридж е по-поливалентен играч от ба,а и е по-млад.наистина само времето ще покаже,защото най-пресния пример за това е джо коул-при нас беше нулев,а днес сам щеше да ги бие манафите.общо взето не знам защо,играчи със статут на звезди са идвали при нас,преди това са били доста добри във предишните си отбори и в един момент зациклят и нищо не играят със червената фланелка,та чак се налага да ги продаваме на безценица.примери за това има много през годините...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
wozniacki123
Контакти:

Мнениеот wozniacki123 » 05 яну 2013 23:18

Карса приятел разбери едно Хенри купува млади играчи до 23-4 години Ба е на 27-8 никакъв шанс за него не очаквайте Снайдер пълни глупости Инс и някой защитник това е за този джам лятото ако сме топ4 може да очакваме някое голямо име Кавани може би

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 05 яну 2013 23:26

Не бива да забравяме, че и Коул отдавна искаше да напусне и просто нямаше мотивация да играе за нас, докато тръпката от завръщането на родния стадион е огромна и несъизмерима с това да си просто "наемник". Съвсем нормално е за мен, че ще е и по-мотивиран когато играе за "чуковете".

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 05 яну 2013 23:42

wozniacki123 написа:Карса приятел разбери едно Хенри купува млади играчи до 23-4 години Ба е на 27-8 никакъв шанс за него не очаквайте Снайдер пълни глупости Инс и някой защитник това е за този джам лятото ако сме топ4 може да очакваме някое голямо име Кавани може би

Аз нали това казах - че възрастта на Ба е една от основните причини да нямаме дори интерес към него :)

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 06 яну 2013 01:11

Liverpool boss wants new Xabi Alonso as he readies bid for Benat Etxebarria.
The 25 year old has 18 months to run on his current contract and has a €20m (£16.2m) clause that Brendan Rodgers is keen to meet. The Anfield boss will push Liverpool’s American owners to foot the bill for such a bid as he looks to strengthen his midfield.[Echo]

Tom Ince and Alex Baptiste continue to be linked with moves to Liverpool and Leicester respectively, but both players started Blackpool's FA Cup draw at Fulham today. Manager Michael Appleton had no qualms picking the duo and has again warned Liverpool that they will have to up their offer if they want to re-sign Ince.[SkySports]

Fulham have been backed in to evens favourites to secure the services of Jack Butland ahead Southampton (4/1)[SkySports]

Lille striker and former Chelsea man Salomon Kalou says he is "flattered" by talk linking him with a return to the Premier League, with Liverpool and West Ham believed to be keen.[SkySports]
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Ливърпул”