Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
john barnes
Re: Селекцията в Ливърпул
Другия вариант е да го купим сега,да изкара сезона във бирмингам и лятото,ако продадем рейна-да идва за заместник.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
-
john barnes
Joe Cole wants £3.6m pay-off to quit Liverpool.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
Някой може ли да сподели впечатления върху Холтби? На фифата ми е много луд, ама на живо не съм го гледал. Говори се, че е много добър и имаме интерес. Щял да напуска Шалке след края на сезона, когато му изтича договора и много ни свързват с него. 
You'll never walk alone !!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/173d4862a94c476ba520bd2a7a3b5f52/tumblr_mlh0l3eWCp1qf0sfyo1_500.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/173d4862a94c476ba520bd2a7a3b5f52/tumblr_mlh0l3eWCp1qf0sfyo1_500.jpg[/wrapimg]
-
john barnes
shelvey33 написа:Някой може ли да сподели впечатления върху Холтби? На фифата ми е много луд, ама на живо не съм го гледал. Говори се, че е много добър и имаме интерес. Щял да напуска Шалке след края на сезона, когато му изтича договора и много ни свързват с него.
става свободен агент от лятото,байерн го искат също...сигурно и други отбори ще го поискат,баща му и той са фенове на еверфън.иначе не е лош играч,но е малко вероятно да го привлечем.
- tisho_ynwa
- Контакти:
shelvey33 написа:Някой може ли да сподели впечатления върху Холтби? На фифата ми е много луд, ама на живо не съм го гледал. Говори се, че е много добър и имаме интерес. Щял да напуска Шалке след края на сезона, когато му изтича договора и много ни свързват с него.
к'во да ти кажа, не мисля че някой следи бундеслигата и в частност шалке, но от общи приказки на доста хора и малко от приятелските мачове на Германия знам че холтби си е типичен немски плеймейкър с доста качества и арсенал от техника, като играе тип йозил зад нападателя , а може и ляво крило. категорично е добър даже меко казано
tisho_ynwa написа:shelvey33 написа:Някой може ли да сподели впечатления върху Холтби? На фифата ми е много луд, ама на живо не съм го гледал. Говори се, че е много добър и имаме интерес. Щял да напуска Шалке след края на сезона, когато му изтича договора и много ни свързват с него.
к'во да ти кажа, не мисля че някой следи бундеслигата и в частност шалке, но от общи приказки на доста хора и малко от приятелските мачове на Германия знам че холтби си е типичен немски плеймейкър с доста качества и арсенал от техника, като играе тип йозил зад нападателя , а може и ляво крило. категорично е добър даже меко казано
Значи би ни свършил работа. С тези качества да играе и като атакуващ, и като крило, не звучи никак зле. Но в момента ми се струва да приеме евентуална оферта на Байерн. Просто са на доста по-високо ниво от нас в момента.
You'll never walk alone !!
john barnes написа:hatemu написа:Рейна да си ходи.
Бътланд вземем ли го поне от нелепи голове сме спасени.Пак е едвам на 20-21 има какво да покаже.Гледал съм го 2-3 как пази.Страхотен еАко не го вземем за тези пари скоро ще е 2-3 пъти по скъп
http://www.gol.bg/liverpool/2012-12-28/ ... ynd.144091
Ясно е,че Рейна посмъртно няма да е резерва на Бътланд...по-скоро ще прецакаме кариерата на момчето,щото не го виждам нещо титуляр при нас.Джоунс преподписа,Гулаши и той е при нас,нещо бая вратари се събират.
Защо пък рейна да не му е резерва.Ако пази по-добре от него.Което 100% го прави какво му пречи да търка пейката тоя плешивец.Половината голове са негови.
tisho_ynwa написа:к'во да ти кажа, не мисля че някой следи бундеслигата и в частност шалке, но от общи приказки на доста хора и малко от приятелските мачове на Германия знам че холтби си е типичен немски плеймейкър с доста качества и арсенал от техника, като играе тип йозил зад нападателя , а може и ляво крило. категорично е добър даже меко казано
Е по-принцип аз си ги следя бундеслигата.Поне 1 мач седмично си ги следя.
От това което са ми като наблюдения... е как да кажа.. вятърничев играч.Както може да ти изнесе много силен мач.. така и може и да не му чуеш името.За мен в Шалке си му е идеално.
Според мен не за нас.Не е даже толкова до качества... колкото на тази позиция имаме достатъчно футболисти.Честно предпочитам да гледам Сусо,Шелви,Джерард,Сахин или даже един Хендо.... от колкото да взимаме други футболисти.
Иначе за Бътланд... за мен е изключително рисково да го вземем.От една страна принципно си имаме Рейна.При него е въпрос на форма.Влезе ли във форма е един от най-добрите за поста си в света(да кажем в топ 10).Отделно човека има да ни играе още много време.
Другото което е млад вратар почти без опит като професионален футболист.. какъвто и талант да е.. рисков ход.Специално вратарския пост за мен сме задължени да имаме опитен и доказан човек там(даже и да не е Рейна).
styopa написа:Иначе за Бътланд... за мен е изключително рисково да го вземем.От една страна принципно си имаме Рейна.При него е въпрос на форма.Влезе ли във форма е един от най-добрите за поста си в света(да кажем в топ 10).Отделно човека има да ни играе още много време.
Другото което е млад вратар почти без опит като професионален футболист.. какъвто и талант да е.. рисков ход.Специално вратарския пост за мен сме задължени да имаме опитен и доказан човек там(даже и да не е Рейна).
Мисля че рейна от 2 години е на това ниво.Той е по рискован според мен от млад вратар.И сусо и рахим нямаха опит в ПШ а се справят идеално.Не мисля че тази смяна ще ни навреди.А най много да стимулира Рейна да се стегне за да си върне 1 място.
shelvey33 написа:tisho_ynwa написа:shelvey33 написа:Някой може ли да сподели впечатления върху Холтби? На фифата ми е много луд, ама на живо не съм го гледал. Говори се, че е много добър и имаме интерес. Щял да напуска Шалке след края на сезона, когато му изтича договора и много ни свързват с него.
Значи би ни свършил работа. С тези качества да играе и като атакуващ, и като крило, не звучи никак зле. Но в момента ми се струва да приеме евентуална оферта на Байерн. Просто са на доста по-високо ниво от нас в момента.
В Байерн едва ли ще помирише терен.
Но не вярвам ние да го вземем.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]