Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- liverpool96
- Контакти:
Re: Селекцията в Ливърпул
Не знам какви са тези нови слухове за Бътланд, които излязоха напоследък, ама Роджърс каза, че Рейна няма да го продава. Нещо не ми се вижда влиятелния Рейна да е резерва на тийнейджъра Бътланд. Не ме разбирайте погрешно, аз искам подобна ротация да се случи, тъй като имам възможност да гледам Чемпиъншип този сезон и съм просто изумен от действията на Джак под рамката. Момчето си заслужава парите, та дори за мен тези четири или шест милиона са си обир, предвид качествата му. Направо да взимаме него и Нейтън Редмънд в комплект за около десет милиона - това ще е перфектен бизнес! А тези новини за Левандовски в Юнайтед са смешни. Какво ще ги правят толкова нападатели? Уелбек, Руни, Перси, Ернандес, а сега и Левандовски? Съра едвам намира място за Ернандес, а напоследък и Уелбек не е помирисвал терен от двуцифрен брой мачове. Стига сме се задълбавали, враговете мен не ме интересуват. Ако искат да си взимат и десет нападателя, това си е тяхна работа.
Направо да направим рокада Reina за Butland и всички сме доволни :d
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.
- Jurgen Klopp
- Jurgen Klopp
-
Liverpool forever_95
- Контакти:
9lives написа:Направо да направим рокада Reina за Butland и всички сме доволни :d
Имаш предвид бартер.
Просто нека купим Джак да го върнем под наем до края на сезона пак при тях и лека полека Рейна остарява ние играем за 4-тири турнира в началото на новият сезон и когато той се върне ще има място за изява и лека полека ще измести Рейна .....
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Да връща Шахин и да взима Холтби.Реално пак ще ни излезе без пари,като върнем турчина.Дефанзивни халфове имаме,но при играта на Джерард офанзивни няма.Сега се вижда колко голяма е грешка че изтървахме Сигурсон.
Рейна да си ходи.
Бътланд вземем ли го поне от нелепи голове сме спасени.Пак е едвам на 20-21 има какво да покаже.Гледал съм го 2-3 как пази.Страхотен е
Ако не го вземем за тези пари скоро ще е 2-3 пъти по скъп
http://www.gol.bg/liverpool/2012-12-28/ ... ynd.144091
Бътланд вземем ли го поне от нелепи голове сме спасени.Пак е едвам на 20-21 има какво да покаже.Гледал съм го 2-3 как пази.Страхотен е
Freelance journalist @indykaila
French radio station RMC Sport (fairly reliable) claim that #LFC will make an offer for Nicolas Isimat-Mirin defender
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
-
john barnes
hatemu написа:Рейна да си ходи.
Бътланд вземем ли го поне от нелепи голове сме спасени.Пак е едвам на 20-21 има какво да покаже.Гледал съм го 2-3 как пази.Страхотен еАко не го вземем за тези пари скоро ще е 2-3 пъти по скъп
Ясно е,че Рейна посмъртно няма да е резерва на Бътланд...по-скоро ще прецакаме кариерата на момчето,щото не го виждам нещо титуляр при нас.Джоунс преподписа,Гулаши и той е при нас,нещо бая вратари се събират.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
- Karsa Orlong
- Контакти:
john barnes написа:Ясно е,че Рейна посмъртно няма да е резерва на Бътланд...по-скоро ще прецакаме кариерата на момчето,щото не го виждам нещо титуляр при нас.Джоунс преподписа,Гулаши и той е при нас,нещо бая вратари се събират.
Значи просто новината е спекулация