Gil-galad написа:Е то неофициално като е ревал :D Е така се прави като Адам...официална молба и толковаВиж ако наистина успеят да вземат Йоренте, ако се провалят преговорите за Суарес, няма да им се сърдя много :D
признавам си не съм много наясно с качествата на Йоренте и затова не искам да правя сравнение между тях. Но сред съвременните футболисти ако мога да посоча 5ма, които са ми фаворити, то най-вероятно ще посоча следните имена (без да ги ранжирам помежду им): Стиви, Карагър, Торес, Ван дер Ваарт и Суарес. Първите трима са в Ливърпул - това е чудесно за мен, четвъртият уж беше близо до трансфер при нас, но "перфектната" ни трансферна политика позволи на Тотнъм да ни го вземе под носа (и виждаме какво прави той сега там)... сега се случва същото и със Суарес... това вече ми идва малко в повече... Исках го в отбора още преди да се появят първите спекулации за негов трансфер, бях изключително щастлив, когато разбрах че има официален интерес към него, стоях пред компютъра по цели дни и рефрешвах като идиот през 5 минути спортните сайтове с надеждата, че ще прочета че той вече е наш футболист и накрая заради някакъв очилат малоумник всичко пропадна...
Това прави голямата разлика лично за мен между трансферите на Суарес и Йоренте...