Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Re: Ливърпул на път да осигури първи трансфер на Далглиш

Мнениеот Dzheff » 24 яну 2011 16:26

Gil-galad написа:Е то неофициално като е ревал :D Е така се прави като Адам...официална молба и толкова :) Виж ако наистина успеят да вземат Йоренте, ако се провалят преговорите за Суарес, няма да им се сърдя много :D

признавам си не съм много наясно с качествата на Йоренте и затова не искам да правя сравнение между тях. Но сред съвременните футболисти ако мога да посоча 5ма, които са ми фаворити, то най-вероятно ще посоча следните имена (без да ги ранжирам помежду им): Стиви, Карагър, Торес, Ван дер Ваарт и Суарес. Първите трима са в Ливърпул - това е чудесно за мен, четвъртият уж беше близо до трансфер при нас, но "перфектната" ни трансферна политика позволи на Тотнъм да ни го вземе под носа (и виждаме какво прави той сега там)... сега се случва същото и със Суарес... това вече ми идва малко в повече... Исках го в отбора още преди да се появят първите спекулации за негов трансфер, бях изключително щастлив, когато разбрах че има официален интерес към него, стоях пред компютъра по цели дни и рефрешвах като идиот през 5 минути спортните сайтове с надеждата, че ще прочета че той вече е наш футболист и накрая заради някакъв очилат малоумник всичко пропадна...
Това прави голямата разлика лично за мен между трансферите на Суарес и Йоренте...
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Потребителски аватар
MaCuMo
Контакти:

Мнениеот MaCuMo » 24 яну 2011 16:40

Моите извинения към Йоренте, но Суарез с класа над него, и по-точно в Ливърпул ще бъде класа, защото е точния човек до Торес - разиграващ и много техничен нападател. Йоренте е повече таран, а такъв не ни трябва. От всички нападатели, свързвани с Ливърпул само двама мисля че ще ни паснат - на първо място Суарез и след това Лукаку, но той дори е по-скъп. Така че се надявам всичко да се развие в наша полза и да вземем Луис. Последните слухове са че той ще се среща с агента си и да поиска официално трансфер!!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 24 яну 2011 16:45

MaCuMo написа:... Последните слухове са че той ще се среща с агента си и да поиска официално трансфер!!!

Най-новата уругвайска сапунка "Ша до'да, нема до'да", превзема ефира около река Мърси. Спор няма - много добър футболист, ама пусто тия латиноамерикански нрави :roll:
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 24 яну 2011 16:46

Аз съм на мнение че на нас ни трябва точно таран....Торес не е типичен таран....моето мнение че ни трябва играч тип Дрогба или Рууни....играч тип "животно" който да може да "носи" по 3-ма противникови играчи на гърба си и все пак да вкара гол....аз лично бих избирал между 4 играча, без да ги степенувам като качества - Погребняк, Кавани, Лукаку или Йоренте :)

П.П.:Това не значи че няма да се зарадвам на евентуален трансфер на Суарес де...все пак в крайна сметка всичко се свежда до това, че ни трябва играч който да бележи голове... :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
MaCuMo
Контакти:

Мнениеот MaCuMo » 24 яну 2011 16:50

Mighty Reds написа:
MaCuMo написа:... Последните слухове са че той ще се среща с агента си и да поиска официално трансфер!!!

Най-новата уругвайска сапунка "Ша до'да, нема до'да", превзема ефира около река Мърси. Спор няма - много добър футболист, ама пусто тия латиноамерикански нрави :roll:

Футболиста няма нищо общо, той изяви голямо желание да играе за Ливърпул, но клуба му не иска да го пусне, така че са холандки нравите!!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
MaCuMo
Контакти:

Мнениеот MaCuMo » 24 яну 2011 16:54

Gil-galad написа:моето мнение че ни трябва играч тип Дрогба или Рууни....играч тип "животно" който да може да "носи" по 3-ма противникови играчи на гърба си и все пак да вкара гол:)

Е че Торес ако не е такъв, какъв е. А и Рууни да кажеш че е таран - позволи ми да не се съглася.

Gil-galad написа: Погребняк, Кавани, Лукаку или Йоренте :)

Кавани и Лукаку да, но другите двама лично аз не ги искам!!! Но Кавани няма шанс да го вземем, Наполи имат пари, играча не иска да напуска, а и цената му скочи мнооооого

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 24 яну 2011 16:59

MaCuMo написа:
Gil-galad написа:моето мнение че ни трябва играч тип Дрогба или Рууни....играч тип "животно" който да може да "носи" по 3-ма противникови играчи на гърба си и все пак да вкара гол:)

Е че Торес ако не е такъв, какъв е. А и Рууни да кажеш че е таран - позволи ми да не се съглася.

Gil-galad написа: Погребняк, Кавани, Лукаку или Йоренте :)

Кавани и Лукаку да, но другите двама лично аз не ги искам!!! Но Кавани няма шанс да го вземем, Наполи имат пари, играча не иска да напуска, а и цената му скочи мнооооого

Рууни не е таран....но е като биче....като булдог....трудно можеш да го събориш ако не реши д ападне...точно това имам предвид...Торес е доста по-техничен и бърз играч...виж че трудно надскача по-здравите защитници и се преборва за високите топки....но ако е 1в1 с топката в крака малко защитници му се противопоставят :)

Иначе, аз мисля че в момента няма да можем да вземем нито един от 4-те които изброих....просто казах моето лично мнение :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

liv_fc
Контакти:

Мнениеот liv_fc » 24 яну 2011 17:16

Новата спекулация е тази:

#lfc De Telegraaf is reporting that Luis Suarez has sought for a meeting with van den Boog after training today,... http://fb.me/CPu6s5AC

haha

Мнениеот haha » 24 яну 2011 17:28

Аз пък повече харесвам Йоренте,отколкото Суарес,но ми е ясно,че баскът няма как да бъде привлечен.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 24 яну 2011 17:35

Ами явно Суарез си има желанието да дойде при нас.Въпроса е да се разберем с Аякс.
Иначе за мен Йоренте би бил много полезен срещу някой по-дърводелски отбори(като например със Стоук).Минусите при него са повече от тези на Суарез.Относно това дали е възможно да го привлечем според можем.Проблема при нас не е толкова в парите,а по-скоро в самата организация.

Върни се в “Ливърпул”