slash1912 написа:
Този сезон няма прошка за малките отбори!
Тоз сезон бием всички наред, само с другите 3 отбора, дето ще завършат след нас в четворката ще врътнем по 1 равен, че да не са съвсем капо
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
slash1912 написа:
Този сезон няма прошка за малките отбори!
Ponko написа:При БР имахме 11 ПОРЕДНИ победи във ВЛ и пак не станахме шампиони.... вече нищо няма да ме изненада... докато.... Хендерсън не дигне титлата другото е бла-бла. Били сме Евертън и Юнайтед това е страхотно, но ако ще е поредното 2-ро място. Когато най-малко се очаква ще се издъним и сити с 2 точици шампион. Тоя сценарий съм го гледал.
Ponko написа:Просто ви казвам, че и преди имаше еуфория и че сме сигурно шампиони, а каква стана тя... както казах този сценарии съм го гледал вече мачкане, следва издънка и 2-ро място. Това съм го гледал два пъти вече. Колкото до Уулвс вземаха точка от Сити и биха Челси... хич няма да ни е лесно там! Ако врътнем Х или недай си боже загубим ... да не почнете да квичите тук за Данчо... и прочие.
Ponko написа:Мене тези победи в края на сезона няма да ме топлят, ако сме втори. Ако на вас ви стига хубавата игра без трофей - ок няма проблем. Сега очакванията се завишават и ако накрая сме 2-ри без нито един трофей, разочарованието ще е голямо... няма да се изненадам при нулев сезон, изпълнен с големи надежди да доведе до разпад на отбора...
gogovcite написа:Ponko написа:Мене тези победи в края на сезона няма да ме топлят, ако сме втори. Ако на вас ви стига хубавата игра без трофей - ок няма проблем. Сега очакванията се завишават и ако накрая сме 2-ри без нито един трофей, разочарованието ще е голямо... няма да се изненадам при нулев сезон, изпълнен с големи надежди да доведе до разпад на отбора...
Ти от началото на сезона предричаш провали преди всеки мач. Сега като не ти "върза" вече 17 пъти запя друга песен и почна да ревеш, че може да не вземем титлата. Ми естествено, че може и да не я вземем. Борбата ще е до последния кръг при тази убийствена конкуренция. Ти гаранции за титла ли искаш? Споко, все някой мач ще загубим и ще имаш възможност да лаеш (то не, че нещо сега те спира де, въпреки всичките неосъществени предричания за провали ти нямаш грам срам и все имаш да кажеш нещо негативно за отбора).
Скоро очаквам да почнеш за многото контузии да говориш. Даже се чудя как не си се сетил досега. Тук вече мо'е го разкостиш Клопо
.
Само да ти напомня, че сме на първо място във Висшата лига и в елиминационния етап на ШЛ. Явно ти е кофти от този факт. Затова ти го напомням
Потребители, разглеждащи този форум: simby и 8 госта