Започнахме много лошо мача .Много грешни пасове ,бавно се изнасяше топката ,но след това последваха силни минути ,в които трябваше да водим с 0-2 .НО Лазар и страничния съдия ни попречиха да вземем предимство в резултата . И след това пак слаб период ,незнайно защо ?? Виня Морено за първия гол ,много лесно пусна човека да го мине и да я бие .Мислеше ,че ще я бие по рано и остана статичен а той го мина и я вкара .Глупав подход . Много голове станаха заради Морено .Крайно разочарован съм от него през тоя сезон ,очаквах много повече .
Втория гол падна в ъгъла на Миньоле .Как не го е срам тоя белгиец ???????? Ужас. Срамен гол .Това е недопустимо !! След това ,отбора падна психически и дойде и третия гол ,при който отново белгиеца можеше да реагира по добре ,но основната грешка за гола е на дефанзивните халфове ,които не можаха да изнесат правилно топката .
Трагични халфове в тоя мач ! И Лукас и Алън и Хендерсън ,бяха трагични .Коутиньо и той не беше на висота . Бавно се изнасяше топката и допускаха много брак .Ужас. Втори пореден слаб мач за Алън и Хендерсън . Туре също ме подведе ,свободен е да си търси нов отбор.
Поздравявам Арсенал . Пожелавам им да станат шампиони ,тая година са най добри във ВЛ.
Честно казано ,на мен ,ШЛ не ми трябва . Аз искам титлата в Англия да е приоритет пред отбора ,предвид срамния факт ,че не сме я печелили 25 години .А едно участие в ШЛ ,ще ни пречи .Освен това ,нямаме отбор да спечелим ШЛ ,така ,че по добре да не участваме там . Аз не искам ,като Арсенал ,само да отбиваме номера в тая лига . За мен ,единственото добро от участието в ШЛ са финансовите параметри ,както и привличането на по класни играчи .Но финансовите параметри от ВЛ са достатъчно добри ,така че единствената голяма загуба ,ще е евентуално ,ако някой класен играч ,не иска да дойде при нас ,заради неучаститето ни в ШЛ.
Отбора трябва да се вдигне и задължително да спечели ФА ,както и да играе за победа във всеки мач до края на сезона .
Арсенал - Ливърпул - 04.04.2015 |14:45| 4-1 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
suareshampion
Re: Арсенал - Ливърпул 04.04.2015 |14:45|
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
Бенитез ще е слаб ход според мен.Тъпчене на едно място, сигурно има много фенове тук, а и нормално след това, което направихме 2005 срещу Милан, но аз не го искам.При всички положение този път трябва сериозно да се обмисли кой да бъде нает, не просто да се хвърлим на някого с един силен сезон като мениджър.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
mitko9311 написа:Gogovci не плюя по-всички играчи, а по-тези който не стават и ме е яд, че са в Ливърпул не говора за оставка яд ме е, че в любимия ми отбор играят пълни палави анонимци и средняци разбираш ли ??? Яд ме е, че БР 3 години не успя да направи нищо от тоя отбор и да вземе някой класен.... Всеки сезон БР е един и същ до нова година никаква игра после искаме с 20 силни мача да станеме шанпиони или да играеме в ШЛ като изключим сезона в който Суарес дърпаше конците, но и там без Суарес бяхме трагични............. Яд ме е, че като типичен средняк си продаваме звездите...... Яд ме е, че играем само с деца който нямат психика, опит, класа и това си проличава във всеки дерби мач както и БР е млад и зелен и не знае как да победи в най-важните си мачове и това си го има от 3 сезона..........
Яд ме е, че сме обикновен симпатичен отбор като Сотън който това лято си продадаха 4-5 звезди, тренъора, спортния директор и въпреки всичко не сме нищо по-добро от тях, а пръснахме над 120 милиона и уж имаме тренер който от 3 години гради отбор................ Яд ме е, че този сезон изгубихме всичките ни 5 важни мача 2-та с Челси за купата, Базел за ШЛ и сега 2-та за Топ 4 с Ман Ю и Арсенал........ Всяка година е така миналата с Челси за титла, Арсенал за ФА къп и с Ман Ю за другата купа............
С това мнение съм вече много по-съгласен и звучи много по- на място след загуба на отбора
Hala Madrid
- Liverpool_EC
- Контакти:
sunscres92 написа:slash1912 написа:Далглиш спечели купа,но не класира отбора в топ4 и беше уволнен.Лебеда също няма да играе догодина в ШЛ,а оставането му начело на отбора поставя под сериозно съмнение възможността за трофей този сезон!Моментално вън некадърника!Толерастите е време да се засрамят и да млъкнат,от много търпение сме в това положение!!!
Хубаво ще го уволнят(не е много вероятно, поне още 1 година ще му дадат), но кой ще поеме този Ливърпул в момента?
И Сити искат да си сменят мениджъра, но няма с кой, а щом за тях няма кандидати, то за Ливърпул не ми се мисли, само АВБ остана...
Мнг сте ми интересни,като попитате Кой? След 3 сезона и 250 мил за този дето духа,аз веднага се сещам за 3 имена:
1.Кой Да Е
2.Следващия
3.Млад и Амбициозен
А КОЙ пое Ливърпул след Далглиш 2012?
А КОЙ пое Барса след Рийкард?
А КОЙ пое Голдън Стейт Уориърс след Марк Джаксън?
Илиев,щом те кефи-ти си го подържай,ама си мълчи бе,човек
- blue avalanche
- Контакти:
Арсенал има играчи,които знаят какво да правят с топка в краката.
В Ливърпул лозунгът е:
"Топката ми пречи!"
В Ливърпул лозунгът е:
"Топката ми пречи!"
- slash1912
- Контакти:
По логиката "няма кой да го смени" тоя Лебед ще е вечен в Ливърпул
Честно казано не ми пука с кой,ако ще и Гонзо да дойде!Просто е ясно,че с този не става!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
Дедо Рой никога не съм го харесвал , но това не значи че не съм поддържал Ливърпул.Може да съм недоволен от играта , но никога няма да искам оставка на мениджър.
Това е право на хората които са го назначили.Може да критикувам за всяко негово действие , но оставка аз не искам.Iма си хора затова.Схващаш ли разликата ?!
Не мога да искам нещо което не е в моите правомощия.За тази работа БР си има шефове и това им е на тях работата.Моята е да поддържам отбора след като съм му фен.
Някои хора тук трябва да се научат да правят разлика между фен/поддръжник и шеф на отбора.Лошото е ,че този лош пример е заразителен и тук има повече шефове отколкото в FSG.
Това е право на хората които са го назначили.Може да критикувам за всяко негово действие , но оставка аз не искам.Iма си хора затова.Схващаш ли разликата ?!
Не мога да искам нещо което не е в моите правомощия.За тази работа БР си има шефове и това им е на тях работата.Моята е да поддържам отбора след като съм му фен.
Някои хора тук трябва да се научат да правят разлика между фен/поддръжник и шеф на отбора.Лошото е ,че този лош пример е заразителен и тук има повече шефове отколкото в FSG.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
- slash1912
- Контакти:
Отбор се поддържа на стадиона и като си купуваш официалните продукти.Форума е за това,да си кажеш мнението.Даже и да критикуваш,ако е необходимо.След 9 загуби и 6 хикса (равни на още 4 загуби)този палячо е за незабавен шут далеч от Анфийлд!Това ,че шефовете назначавали и уволнявали не може да ме спре да не харесвам човека,превърнал отбора ми в средняк.Явно за тях е по-важно строежа на трибуната,отколкото представянето на терена.За мен е точно обратното!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
- blue avalanche
- Контакти:
Само,че ако Ливърпул,по някаква случайност беше спечелил мача или издрапал до хикса,сега щяхме да четем други неща за Роджърс,нали?
blue avalanche написа:Само,че ако Ливърпул,по някаква случайност беше спечелил мача или издрапал до хикса,сега щяхме да четем други неща за Роджърс,нали?
Не.