we are the champions написа:Сънувах ,че бием с гол на Шкъртел в 89-та минута:)
Дано само не загубим с гол на Шкъртел в 89-тата минута

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
we are the champions написа:Сънувах ,че бием с гол на Шкъртел в 89-та минута:)
kingofpop написа:Alonso_Massa написа:kingofpop написа:Изключвам двойката като знак категорично...след 4 победи, Ливърпул ще загуби точки, въпросът e дали ще успее да запише един много добър хикс
Значи съм спокоен, че ще бием!Всички те знаем колко разбираш.
четвърт век....четвърт век без титла.......6 живи години без шампионска лига
сега сериозно, това го написах щото ти ме провокира, иначе Ливърпул е отборът в Англия към който изпитвам най-малко антипатии и силно се надявам да изместите безличните Арсенал или отбора на оня грозния(специалния ли е къв е ) от ШЛ
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
ralka_levskarka написа:играя го 1/2 и живи и здрави
liverpool_906 написа:Ми аз съм оптимист за този мач и силно се надявам да го спечелим, ако има отбор който в мемента да спре Сити на Етихад то това според мен сме ние и най-вече Суарез. Мисля че първото полувреме ще вкараме 2 гола и второто ще е нещо като това срещу Кардиф. Прогнозата ми е 1:2 Суарез отново ще вкара ! А иначе да попитам още колко време остава до завръщането на Стъридж
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
liverpool_906 написа:Ми аз съм оптимист за този мач и силно се надявам да го спечелим, ако има отбор който в мемента да спре Сити на Етихад то това според мен сме ние и най-вече Суарез. Мисля че първото полувреме ще вкараме 2 гола и второто ще е нещо като това срещу Кардиф. Прогнозата ми е 1:2 Суарез отново ще вкара ! А иначе да попитам още колко време остава до завръщането на Стъридж
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:Абе ако контузите ЯЯ Туре и не се оправи до 18 февруари ще съм ви много благодарен![]()
liverpool_906 написа:kingofpop написа:Абе ако контузите ЯЯ Туре и не се оправи до 18 февруари ще съм ви много благодарен![]()
Честно казано не знам кой е способен да контузи тоя звяр
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта