Liverpool forever_95 написа:Аз не мога да разбера, при положение че имаме по-добри защитници и вратар, защо в последните 6 мача постоянно се отпускаме в даден период от мача и затова не можем да запазим суха мрежа. Също така, ако Стъридж и Суарес НЕ ДАЙ БОЖЕ ги няма по едно и също време през сезона, какво ще правим? Като те вкараха всичките ни голове до тук, с изключение на двете дузпи на Джерард и голът на Моузес.
Е кой друг да вкарва? Виждаш схемата с която излизаме, в нея няма типични крила, а халф-бекове, играем с 2 дефанзивни халфа, а Стъридж и Суарес се намират в невероятна форма, нормално е те да вкарват. В Барса и Реал вкарват само Меси и Роналдо, че ти искаш в Ливърпул да вкарват повече хора, тези двамата в момента не оставят славата на никой друг

На мен ми липсват само головете от корнери, където и някой защитник може да добави нещо към резултата, но какво да се прави, ялови смеси там ... не падат голове и от далечни тупалки на Джерард, но вече сме коментирали, че е нормално той да не играе както на 25.