Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

dsadsadasdasdasd написа: но само се замислете какво направи великият капитан

x-ekutor написа:dsadsadasdasdasd написа: но само се замислете какво направи великият капитан
Пич нещо си се превъзбудил.Пий една ракия,наспи се.Това беше просто един мач в един и без това отписан сезон.Ние нищо не можем да направим по този въпрос.

до сега половинка съм ударил
   Но просто не е правилно по този начин да се изказват хората за едни а да нямат същата оценка за други
 Но просто не е правилно по този начин да се изказват хората за едни а да нямат същата оценка за другиdsadsadasdasdasd написа:x-ekutor написа:dsadsadasdasdasd написа: но само се замислете какво направи великият капитан
Пич нещо си се превъзбудил.Пий една ракия,наспи се.Това беше просто един мач в един и без това отписан сезон.Ние нищо не можем да направим по този въпрос.
Тя ракията лесна

Но просто не е правилно по този начин да се изказват хората за едни а да нямат същата оценка за други

аз лично свалям доверието си от такъв тъп и упорит в тъпотата си мениджър !!! съжалявам,но виждам отново повторение на същите проблеми като при краля. ПИСНА МИ !!!     дано бъдещето ме опровергае, но обикновено не греша....
  аз лично свалям доверието си от такъв тъп и упорит в тъпотата си мениджър !!! съжалявам,но виждам отново повторение на същите проблеми като при краля. ПИСНА МИ !!!     дано бъдещето ме опровергае, но обикновено не греша....gugushito написа:не знам за вас момчета,но човек ,който пуска 3-4 поредни мача това недоносено недоразумение хендо,няма право да бъде треньор на любимия ми отбор !!!! още снощи като видях състава,категорично реших да не гледам мача .. и явно не съм сбъркалаз лично свалям доверието си от такъв тъп и упорит в тъпотата си мениджър !!! съжалявам,но виждам отново повторение на същите проблеми като при краля. ПИСНА МИ !!! дано бъдещето ме опровергае, но обикновено не греша....

Liverpool forever_95 написа:Хахаха, пак не сме били...голямо посмешище сме станали. Не гледах мача и се радвам за което. Пълни мизерници сме, тоя отбор оправия няма, всяко едно решение, което се вземе в този клуб, води от лошо към по-лошо. И от кого тръгна всичко? KING KENNY DALGLISH!!! С'я Брендън се чуди ко да прай с нещастното му наследство.

styopa написа:Хайде пак Краля виновен.

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта