Обща тема за LFC

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Gil-galad
Контакти:

Re: Обща тема за LFC

Мнениеот Gil-galad » 11 авг 2015 03:13

Liverpool played in a behind-closed-doors game against Welsh outfit TNS at Melwood today. They won 5-1 with Firmino scoring a hattrick.

Firmino scored a hattrick while Ings & Markovic scored 1 each. Bogdan, Emre Can, Lucas, Moreno, Origi, Rossiter, Sakho & Kolo all started.

Ings scored a penalty today for an #LFC XI, he also struck the post twice with other efforts at goal.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 11 авг 2015 20:54

Знаете ли кога ще стане ясно срещу кого ще играем в ЛЕ?

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 11 авг 2015 21:42

Liverpool forever_95 написа:Знаете ли кога ще стане ясно срещу кого ще играем в ЛЕ?

28/08/15 - e жребият
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 11 авг 2015 23:11

Честито на Коутиньо, който чака първото си дете! :)
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 11 авг 2015 23:29

Alonso_Massa написа:Честито на Коутиньо, който чака първото си дете! :)

С такава приятелка и аз бих и направил хахахахха :mrgreen:

Изображение
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Потребителски аватар
tisho_ynwa
Контакти:

Мнениеот tisho_ynwa » 11 авг 2015 23:46

I see what you did there 9lives :mrgreen:

Вижте приятелката на Гьотзе :twisted:

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 12 авг 2015 15:05

В следващите 4 мача до завръщането на Стъридж ,оптималния състав с който можем да спечелим най много точки е този : Миньоле ,Клайн,Шкъртел,Сако,Гомез,пред тях Джан и Милнър,пред тях Коутиньо ,Фирмино и Ибе и на върха Бентеке.

Сега остава да видим ,дали Брендън има топки да остави Данчо Роджърса на пейката ?? Очеизвадно е ,че Джан е човека .
Брендън е правил революция в Ливърпул ,като е разкарал много от така наречените титуляри и стари кучета ,за това имам надежда ,че ще разкара и Данчо от титулярния състав .Длъжен е ,ако иска да мачкаме ! Една от основните причини да харесвам и уважавам Брендън е имено тези му смели постъпки и ходове !
Цял свят вижда ,че Джан е по добрия вариант . Брендън трябва да пуска играчите ,които са в най добра моментна форма и по добри като качества ,разбира се . След този слаб мач на Данчо срещу Стоук и след перфектното включване на Джан ,той е длъжен да направи промяната .И изобщо не трябва да се притеснява от факта ,че Данчо е капитан .Имаме си вице капитан ,който е перфектния лидер и победител . Вижда се ,по време на мачовете ,как насърчава останалите и ги надъхва .

Другия пост ,който е с дилема е левия бек . Младия Гомез обаче се справи много добре срещу Стоук . Видяхме как издържа на лактите и грубата игра на Уолтърс. Тоя мръсник е пълен с долни номера ,но малкия се справи . Аз съм възхитен от този младеж .Ония ден дойде в Ливърпул от отбор от долните дивизии ,започна подготовка ,изигра няколко контроли и успя да се наложи дори като титуляр .А е само на 18 години и беше предназначен да се дава под наем . Освен това ,нека имаме предвид и факта ,че той не играе на титулярния си пост ,който е централен защитник .Уникално .
Но имаме Морено ,който няма да може да се примири със статута си на резерва . Очаквам голям сблъсък между двамата ,което разбира се е много добре за Ливърпул .

Добра е и конкуренцията между Ловрен и Сако . Колкото е по голяма конкуренцията ,толкова повече ще се повиши качеството на играта на отбора .Мисля ,че все пак Сако ще измести Ловрен в даден момент от сезона .

Другото което очаквам с огромно нетърпение е Фирмино да навлезе по най бързия начин в оптимална физическа форма ,иначе ще трябва да продължавам да гледам инертния Лалана . Силно се надявам да е готов за понеделник ,мисля , обаче че шанса е 50-50 .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
IvanAtanasov
Контакти:

Мнениеот IvanAtanasov » 12 авг 2015 15:30

Ако Брендън има любимци, то Хендерсън е най-големия му такъв. Предполагам, че няма да си позволи да го остави на пейката. Между другото Хендерсън се вживява прекалено много в новата си роля на "водач", Дори в предсезонните мачове - постоянно крещене, ядосване и спорове със съдиите. Дори сега мисля че беше около 88-89 мин. заради една сбъркана топка се разкрещя на Фирмино , който играеше първите си 10 мин в първенството.. не че трябва да им мълчи, но се вижда че го прави малко на сила..

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 12 авг 2015 15:58

IvanAtanasov написа:Ако Брендън има любимци, то Хендерсън е най-големия му такъв. Предполагам, че няма да си позволи да го остави на пейката. Между другото Хендерсън се вживява прекалено много в новата си роля на "водач", Дори в предсезонните мачове - постоянно крещене, ядосване и спорове със съдиите. Дори сега мисля че беше около 88-89 мин. заради една сбъркана топка се разкрещя на Фирмино , който играеше първите си 10 мин в първенството.. не че трябва да им мълчи, но се вижда че го прави малко на сила..

Защо пък това трябва да е форсирано или пък филмирано ? Футболистът има лидерски качества, важен аспект е в съблекалнята и има респекта на тия съотборници негови. Разбира се , че ще вика . Нали затова му е дадена тая капитанска лента. А иначе тия признаци за който говориш съм забелязал, че винаги ги проявява основно като Стиви не беше на терена миналият сезон .

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 12 авг 2015 16:29

IvanAtanasov написа:Ако Брендън има любимци, то Хендерсън е най-големия му такъв. Предполагам, че няма да си позволи да го остави на пейката. Между другото Хендерсън се вживява прекалено много в новата си роля на "водач", Дори в предсезонните мачове - постоянно крещене, ядосване и спорове със съдиите. Дори сега мисля че беше около 88-89 мин. заради една сбъркана топка се разкрещя на Фирмино , който играеше първите си 10 мин в първенството.. не че трябва да им мълчи, но се вижда че го прави малко на сила..

Да ,Данчо Роджърса му е най големия любимец ,но той трябва да мисли за доброто на Ливърпул а не за любимците си . Тоя негов любимец за 4 години му носи само срам . Малко остана да го изгонят заради тия негови любимци ,ако и сега не си е взел поука ,ще бъде натирен другото лято ,точно заради тия негови любимци .
Радвам се ,че си забелязал ситуацията с Фирмино . Да ти кажа ли Ванко ,какво се нарича това ? Комплекси . Данчо Фифата е най големия комплексар в Ливърпул . Изявен комплексар. Доказан. Наблюдавам го внимателно ,от както е дошъл на Анфийлд.
Данчо не може да изпъкне с игра и се опитва да го направи по други начини . Всеки ден ми дава интервюта в официалния сайт тая "звезда" ?! Смях.Аве къв си ти ве ей палячо ,че всеки ден интервюта ши ми даваш ? Фирмино е 10 класи над Данчо Комплекса и някак си не върви да му прави забележки и то по този грозен начин .Много скоро ,след като влезе във форма Фирмино ще му затвори устата .Само стой и гледай..
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Върни се в “Ливърпул”