kadett1 написа:suareshampion написа:Знаеш ли какво означава да дойде Анчелоти в Ливърпул ? До момента янките дават 2 млн за треньор ,ако дойде Анчелоти трябва да дават 8 .Четири пъти повече ?!
Плюс още към 200 млн за играчи .Но за играчи ,не за утайки . Анчелоти ще има претенции .Поне 5ма ще иска за по 40 млн всеки и 150-250 к заплата.
С една дума ,само един малоумник би си помислил ,че треньор като Анчелоти би дошъл в Ливърпул .

Абе вие ,като говоря и ви пиша факти и модели ,май грам не ме слушате ?

Осъзнайте го един път завинаги ...собствениците на Ливърпул са ПЛЪХОЦИ в сравнение с останалите 4-5 конкурента в Англия и още към 10 клуба в Европа.
Треньорите ,които са си създали име ,не обичат да рискуват ! А риска от провал в Ливърпул е огромен .Треньорите с име си правят сериозна организация.Застраховат се отвсякъде от провали .Смисъл такъв ,за него и 2то място е малко или мнгоо провал а в Ливърпул може да завърши 6ти 7ми или 8ми .Ще стане за смях пред цял свят .И ще му падне драстично реномето . Пълен абсурд е треньор с име да дойде в Ливърпул с тоя модел ,с тая конкуренция и с това замряло име (марка).
Ако дойде някой чаршаф ,тогава е логично да очакваме треньор с име ,но сега е смешно и несериозно . А и хората ви го казаха ..Брендън остава ! хахаха
За големите имена в треньорската професия си абсолютно прав , че няма да рискуват в Ливърпул при сегашното дередже. Само не мога да разбера какво си се влюбил в БР - къде, с какво се е доказал някъде,че да му вярваш така сляпо? Дори си мисля,че и Стърлинг си тръгва заради него. Ами то нямаше мач, където тоя да не слага играчи на непривична за тях позиция. Кога е играл Джан като бек, или пък Маркович? При трима централни нападатели - да не използваш никого. Ами колко да е слаб Ламбърт - стигна до национала миналата година - пускай го редовно, като е контузен Стъридж и Балотели пък за какво му беше. Бил му наложен - ами ако си мъж на място казваш, че тоя не го искаш и вземаш Бентеке, например или Берахино или ... много са. За какво му беше този хърватин отзад,като направи 1 що годе сносен сезон досега? Тука няма да се съгласиш с мене, но и Сако е един дърводелец( нали ги познаваш само по това как пипат топката). Кажи един мач със състав от топ 4, които да сме ги надиграли тази година. Само не ми говори за миналата - вярно Суарес въртеше всичко,Стъридж беше здрав,Стърлинг изгря, но и късмета беше с нас - в повечето мачове повеждахме с един на нула до 5 тата минута. Тази година всички топ отбори ни биха.
Това за непривичните позиции не съм съгласен .Джан е играл ляв бек .Преди да дойде ,за него казаха ,че играе на три поста ,централен ,бек и халф.
Много ви е къса памета . Като има кой да му играе в халфовата линия ,защо да не пусне Джан отзад ,при положение ,че се представя добре там и при положение ,че останалите защитници са в слаба форма ? Маркович игра през цялтоо време на фланга. Един флангови играч ,може да играе по целия фланг .Аз самия бях ляво крило навремето ,играл съм и ляв бек и ляв халф . Така ,че не виждам нищо непривично в това .
Трима централни ,но и тримата в слаба форма .За какво да ги пуска ? За красота ли ? Ламбърт е бавен бе човек ,не става за голям отбор .Той го взе за план Б ,да влиза накрая последните 10 минутки при закучен мач и високи центрирания .Но заради Стъроидж ,той игра пак доста .
Балотели някой му го натресе .не виждаш ли че той изобщо не го харесва .Мъчи го ,мъчи го ама не става братче.И го заби.А и ония все контузен ,все болен ,все нещо му има на това куцо магаре .
Няма друг на пазара бе човек .Бентеке не се продаваше .Както и другите .Ти кво си мислиш ,че е толквоа лесно ли ? А и нали малко или много трябва да вземеш някакво име за заместник на Суарес . А и Балотели играеше нещо преди ,но при нас кръгла нула .Брендън се е надявал,азсъщо но не стана .Голямо разочарование излезе .
Ловрен не е вярно ,че само един сезон .Преди това игра с Лион в ШЛ два сезона и стана шампион на Франция .Игра и на световно . Очакваше се много от него ,но излезе дупка .Незнам какво става ? Не мога да си обясня ,но не мога да го гледам ,много го намразих .
Сако го харесвам .Един централен защитник не е нужно да пипа кой знае колк оодбре топката и да разполага с невероятна техника . С един умен играч до него ,ще направят страхотен тандем ,но не Шкъртел и Ловрен .Те са кухи лейки .
Много харесвам умни играчи ,защото самия аз съм такъв
Оставям ви ,че имам тренировка с малките.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.