Обща тема за LFC

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

chakalat
Контакти:

Re: Обща тема за LFC

Мнениеот chakalat » 26 май 2015 16:21

suareshampion написа:само как си знаех ,че ще ми отговориш :lol: познавам ви вече ,ясни сте ми като бял ден :lol:
Чакалчо ,ако янките променят модела ,нещата в клуба ще тръгнат .Или ако продадат клуба на някой чаршаф.Това ми е отговора към теб .
За мен ,треньор си имаме . И не се радвам на положението в отбора а на ....вас мили мои патенца :lol: Харесва ми да ви дразня :lol:
Да ти кажа ли защо ? Защото аз бях в същото положение по времето на Далглиш . И аз така ви говорих ,как може да се радвате на една лимонадена купичка ,след като положението е трагично ? Да видите ся ,дали е хубаво :lol: Всичко се връща .

Понякога съм в настроение да се опитвам да разгадая неразгадаемото та в случая се мъча да те разбера ама не мога.При Далглиш отбора не изглеждаше толкова зле въпреки класирането.И той все пак доведе Суарез въпреки модела и тнт.Сам можеш да направиш списък с 25 футболисти които се вместват в модела и с които щяхме да сме далеч,далеч по-добре.Всеки може да направи такъв списък без Роджърс, човека просто не е за тази работа.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 26 май 2015 16:24

Колко са еднакви :

smoothc - Мойс
suareshampion - Роджърс

:oops: :lol:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 26 май 2015 16:28

MASTER_COOL написа:Колко са еднакви :

smoothc - Мойс
suareshampion - Роджърс

:oops: :lol:

Ахаха може не знам за вашия хубавец не съм виждал да спами тук а вашия форум не съм поглеждал от месеци.
Какво да се прави, хора всякакви по земята.С някой просто трябва да се примириш,да им се смееш и да не им обръщаш внимание ;)

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 26 май 2015 16:28

chakalat написа:
suareshampion написа:Чакалчо ,Брендън остава бе ...няма ли да пийш едно питие по този случай ? :lol: Ай наздраве ,да ти е сладко :lol:

Нали си наясно че все някой ден ще го махнат.Дали сега дали догодина с него сме ясни.Не знам за какво ще се радваш след като го махнат, чудно е на къде ще те удари лудостта и за какво ще се кефиш.Аз за разлика от теб все още се надявам да го махнат.Нали знаеш - надеждата умира последна.Въпроса е ти какво ще си намериш за да ме разсмиваш.Спомняш си какво съм ти казал, това което пишеш тук за какво може да послужи и какво внимание ти обръщат хората а когато го направят каква е причината.
Инак е ясно всичко , 25 години чакаме ще чакаме поне още няколко.Първо докато махнат Роджърс, после докато оправят глупостите му.Поне 3-4 години ще са нужни да се разчисти като хората след него.Не вярвах че може да ни се случи нещо толкова неприятно с мениджъра откакто Ходжсън доведе футболист като Конечески но ето че могло и по-зле...

Айде айде ,не вярвал той .Ми при Далглиш беше още по лошо положението от Ходжсън бе чакалчо ,кво ми се прайш на луд ? Каква е разликата между Кончески и Енрике примерно ? Или от Йованович и Керъл ? Или от Джо Коул и Даунинг ? Или от Хендерсън в тогавашния му вариант и Поулсен ? Аз ще ти кажа каква .Игрово няма разлика ,само в мангизите .Далглиш ги купи тия куци магарета за много пари а Ходжсън нямаше никакъв бюджет ,заради лайната на Бенитес.
В момента наистина има много мърши за гонене ,но основно трябва да се изгонят точно тия трима туриста ,които вие харесвате . :lol: Ебати парадокса а ? Защото останалите играеха периферна роля а тия тримката играха цял сезон нонстоп . А те играха и минали доколкото си спомням ,плюс Джонсън ...и за това и сега и миналия имаме допуснати по 50 гола за първенство и незнам още колко за останалите турнири.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 26 май 2015 16:39

suareshampion написа:Знаеш ли какво означава да дойде Анчелоти в Ливърпул ? До момента янките дават 2 млн за треньор ,ако дойде Анчелоти трябва да дават 8 .Четири пъти повече ?!
Плюс още към 200 млн за играчи .Но за играчи ,не за утайки . Анчелоти ще има претенции .Поне 5ма ще иска за по 40 млн всеки и 150-250 к заплата.
С една дума ,само един малоумник би си помислил ,че треньор като Анчелоти би дошъл в Ливърпул . :lol: Абе вие ,като говоря и ви пиша факти и модели ,май грам не ме слушате ? :lol: Осъзнайте го един път завинаги ...собствениците на Ливърпул са ПЛЪХОЦИ в сравнение с останалите 4-5 конкурента в Англия и още към 10 клуба в Европа.
Треньорите ,които са си създали име ,не обичат да рискуват ! А риска от провал в Ливърпул е огромен .Треньорите с име си правят сериозна организация.Застраховат се отвсякъде от провали .Смисъл такъв ,за него и 2то място е малко или мнгоо провал а в Ливърпул може да завърши 6ти 7ми или 8ми .Ще стане за смях пред цял свят .И ще му падне драстично реномето . Пълен абсурд е треньор с име да дойде в Ливърпул с тоя модел ,с тая конкуренция и с това замряло име (марка).
Ако дойде някой чаршаф ,тогава е логично да очакваме треньор с име ,но сега е смешно и несериозно . А и хората ви го казаха ..Брендън остава ! хахаха

За големите имена в треньорската професия си абсолютно прав , че няма да рискуват в Ливърпул при сегашното дередже. Само не мога да разбера какво си се влюбил в БР - къде, с какво се е доказал някъде,че да му вярваш така сляпо? Дори си мисля,че и Стърлинг си тръгва заради него. Ами то нямаше мач, където тоя да не слага играчи на непривична за тях позиция. Кога е играл Джан като бек, или пък Маркович? При трима централни нападатели - да не използваш никого. Ами колко да е слаб Ламбърт - стигна до национала миналата година - пускай го редовно, като е контузен Стъридж и Балотели пък за какво му беше. Бил му наложен - ами ако си мъж на място казваш, че тоя не го искаш и вземаш Бентеке, например или Берахино или ... много са. За какво му беше този хърватин отзад,като направи 1 що годе сносен сезон досега? Тука няма да се съгласиш с мене, но и Сако е един дърводелец( нали ги познаваш само по това как пипат топката). Кажи един мач със състав от топ 4, които да сме ги надиграли тази година. Само не ми говори за миналата - вярно Суарес въртеше всичко,Стъридж беше здрав,Стърлинг изгря, но и късмета беше с нас - в повечето мачове повеждахме с един на нула до 5 тата минута. Ами виж Нюкясъл - миналата година се бореха за топ 4 , а тази едва не изпаднаха.Не виждам с какво е надградил трета година тоя- при изхарчени 200 милиона. Ама налагали му ги . Кой ги налага и защо БР няма думата - тогава какъв мениджър е - плашипутарник.
Последна промяна от kadett1 на 26 май 2015 16:44, променено общо 1 път.

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 26 май 2015 16:39

suareshampion написа:Айде айде ,не вярвал той .Ми при Далглиш беше още по лошо положението от Ходжсън бе чакалчо ,кво ми се прайш на луд ? Каква е разликата между Кончески и Енрике примерно ? Или от Йованович и Керъл ? Или от Джо Коул и Даунинг ? Или от Хендерсън в тогавашния му вариант и Поулсен ? Аз ще ти кажа каква .Игрово няма разлика ,само в мангизите .Далглиш ги купи тия куци магарета за много пари а Ходжсън нямаше никакъв бюджет ,заради лайната на Бенитес.
В момента наистина има много мърши за гонене ,но основно трябва да се изгонят точно тия трима туриста ,които вие харесвате . :lol: Ебати парадокса а ? Защото останалите играеха периферна роля а тия тримката играха цял сезон нонстоп . А те играха и минали доколкото си спомням ,плюс Джонсън ...и за това и сега и миналия имаме допуснати по 50 гола за първенство и незнам още колко за останалите турнири.

Половината от трансферите които изброяваш на Кени не бяха толкова лоши на пръв поглед.Джо Коул беше Английски национал и играеше добре в Челси,взет с свободен трансфер, лошата му игра не се очакваше.Почти същото важеше и за Даунинг.За Керъл е ясно че е топ трансферна грешка но помисли малко какво направи Кени когато продаде Торес - взе лидерите при голмайсторите в Англия и Холандия.Изобщо не можеш да сравняваш Кени с Ходжсън и Роджърс.Да ти напомня че Керъл има много по-малко мачове от Балотели,Ламбърт и Борини и много повече голове.Хендерсън въпреки личната ти омраза към него и факта че и аз не го харесвам е в милиони пъти по-добър от Алън например.Колкото и смешно да звучи но бих се радвал в момента ако Роджърс беше довел поне един халф от класата на Хендерсън или нападател със статистиките на Керъл.А Суарез дори няма да го включваме в картинката, Роджърс няма да може да доведе футболист който да е дори наположина като него при никакви обстоятелства.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 26 май 2015 16:41

chakalat написа:
suareshampion написа:само как си знаех ,че ще ми отговориш :lol: познавам ви вече ,ясни сте ми като бял ден :lol:
Чакалчо ,ако янките променят модела ,нещата в клуба ще тръгнат .Или ако продадат клуба на някой чаршаф.Това ми е отговора към теб .
За мен ,треньор си имаме . И не се радвам на положението в отбора а на ....вас мили мои патенца :lol: Харесва ми да ви дразня :lol:
Да ти кажа ли защо ? Защото аз бях в същото положение по времето на Далглиш . И аз така ви говорих ,как може да се радвате на една лимонадена купичка ,след като положението е трагично ? Да видите ся ,дали е хубаво :lol: Всичко се връща .

Понякога съм в настроение да се опитвам да разгадая неразгадаемото та в случая се мъча да те разбера ама не мога.При Далглиш отбора не изглеждаше толкова зле въпреки класирането.И той все пак доведе Суарез въпреки модела и тнт.Сам можеш да направиш списък с 25 футболисти които се вместват в модела и с които щяхме да сме далеч,далеч по-добре.Всеки може да направи такъв списък без Роджърс, човека просто не е за тази работа.

При Далглиш какво ? хахаха Алоууу ти добре ли си бе ? При Далглиш играхме най зле от всичките години ,които аз помня от 1989 година насам .
При него имаше само мъки мъки и пак мъки .Нито стил ,нито игра ,нито нищо .Само срам ,срам и пак срам ! Кюскане на топката от защита към дървото отпред .Никаква преса ,никаква агресия ,никаква идея ,никаква креативност ,никакви голове .Нищо .Кръгла нула ! Гледах само как Хендерсън я подава назад или встрани към Адам или Даунинг и после обратното . Суарес горкия му се еба майката . Ок ,взел си го ,ами вземи и добри и подобни играчи до него бе глупак с глупака ти .Виж Роджърс как веднага разбра какво да сложи до него и играта на Луис цъфна .Подобри и счупи всички рекорди и си вдигна цената до небесата .И не е само това .Разликата между Даглиш и Роджърс е от земята до небето . Кени работеше неадекватно ,с много страх и с много остарели методи . Ужас. Типичния британски футбол ,като средняците УХ,Съндърланд и тем подобни .
Казах ти ,Роджърс показа ,че може ,докато имаше малко класа в отбора .Но ония му разбиха отбора . Продадоха Саурес и оттам всичко рухна .
Защото Луис ,както много пъти съм казвал ,влияеше на много други играчи и неща като цяло . Не ми се говори повече за миналото ,защото ми става лошо като се сетя .
И още нещо ще ти кажа чакалчо .Към мен имаше тук и в официалния сайт ,към 10 000 обиди у псувни .Не преувеличавам изобщо ,даже може и да са повече .Аз никога не обиждам първи .Запомни го това и се съобразявай какво говориш за мен ,тъй като си отскоро тук и незнаеш за какво става въпрос .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 26 май 2015 16:55

kadett1 написа:
suareshampion написа:Знаеш ли какво означава да дойде Анчелоти в Ливърпул ? До момента янките дават 2 млн за треньор ,ако дойде Анчелоти трябва да дават 8 .Четири пъти повече ?!
Плюс още към 200 млн за играчи .Но за играчи ,не за утайки . Анчелоти ще има претенции .Поне 5ма ще иска за по 40 млн всеки и 150-250 к заплата.
С една дума ,само един малоумник би си помислил ,че треньор като Анчелоти би дошъл в Ливърпул . :lol: Абе вие ,като говоря и ви пиша факти и модели ,май грам не ме слушате ? :lol: Осъзнайте го един път завинаги ...собствениците на Ливърпул са ПЛЪХОЦИ в сравнение с останалите 4-5 конкурента в Англия и още към 10 клуба в Европа.
Треньорите ,които са си създали име ,не обичат да рискуват ! А риска от провал в Ливърпул е огромен .Треньорите с име си правят сериозна организация.Застраховат се отвсякъде от провали .Смисъл такъв ,за него и 2то място е малко или мнгоо провал а в Ливърпул може да завърши 6ти 7ми или 8ми .Ще стане за смях пред цял свят .И ще му падне драстично реномето . Пълен абсурд е треньор с име да дойде в Ливърпул с тоя модел ,с тая конкуренция и с това замряло име (марка).
Ако дойде някой чаршаф ,тогава е логично да очакваме треньор с име ,но сега е смешно и несериозно . А и хората ви го казаха ..Брендън остава ! хахаха

За големите имена в треньорската професия си абсолютно прав , че няма да рискуват в Ливърпул при сегашното дередже. Само не мога да разбера какво си се влюбил в БР - къде, с какво се е доказал някъде,че да му вярваш така сляпо? Дори си мисля,че и Стърлинг си тръгва заради него. Ами то нямаше мач, където тоя да не слага играчи на непривична за тях позиция. Кога е играл Джан като бек, или пък Маркович? При трима централни нападатели - да не използваш никого. Ами колко да е слаб Ламбърт - стигна до национала миналата година - пускай го редовно, като е контузен Стъридж и Балотели пък за какво му беше. Бил му наложен - ами ако си мъж на място казваш, че тоя не го искаш и вземаш Бентеке, например или Берахино или ... много са. За какво му беше този хърватин отзад,като направи 1 що годе сносен сезон досега? Тука няма да се съгласиш с мене, но и Сако е един дърводелец( нали ги познаваш само по това как пипат топката). Кажи един мач със състав от топ 4, които да сме ги надиграли тази година. Само не ми говори за миналата - вярно Суарес въртеше всичко,Стъридж беше здрав,Стърлинг изгря, но и късмета беше с нас - в повечето мачове повеждахме с един на нула до 5 тата минута. Тази година всички топ отбори ни биха.

Това за непривичните позиции не съм съгласен .Джан е играл ляв бек .Преди да дойде ,за него казаха ,че играе на три поста ,централен ,бек и халф.
Много ви е къса памета . Като има кой да му играе в халфовата линия ,защо да не пусне Джан отзад ,при положение ,че се представя добре там и при положение ,че останалите защитници са в слаба форма ? Маркович игра през цялтоо време на фланга. Един флангови играч ,може да играе по целия фланг .Аз самия бях ляво крило навремето ,играл съм и ляв бек и ляв халф . Така ,че не виждам нищо непривично в това .
Трима централни ,но и тримата в слаба форма .За какво да ги пуска ? За красота ли ? Ламбърт е бавен бе човек ,не става за голям отбор .Той го взе за план Б ,да влиза накрая последните 10 минутки при закучен мач и високи центрирания .Но заради Стъроидж ,той игра пак доста .
Балотели някой му го натресе .не виждаш ли че той изобщо не го харесва .Мъчи го ,мъчи го ама не става братче.И го заби.А и ония все контузен ,все болен ,все нещо му има на това куцо магаре .
Няма друг на пазара бе човек .Бентеке не се продаваше .Както и другите .Ти кво си мислиш ,че е толквоа лесно ли ? А и нали малко или много трябва да вземеш някакво име за заместник на Суарес . А и Балотели играеше нещо преди ,но при нас кръгла нула .Брендън се е надявал,азсъщо но не стана .Голямо разочарование излезе .
Ловрен не е вярно ,че само един сезон .Преди това игра с Лион в ШЛ два сезона и стана шампион на Франция .Игра и на световно . Очакваше се много от него ,но излезе дупка .Незнам какво става ? Не мога да си обясня ,но не мога да го гледам ,много го намразих .
Сако го харесвам .Един централен защитник не е нужно да пипа кой знае колк оодбре топката и да разполага с невероятна техника . С един умен играч до него ,ще направят страхотен тандем ,но не Шкъртел и Ловрен .Те са кухи лейки .
Много харесвам умни играчи ,защото самия аз съм такъв :lol:
Оставям ви ,че имам тренировка с малките.
Последна промяна от suareshampion на 26 май 2015 16:56, променено общо 1 път.

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 26 май 2015 16:55

suareshampion написа:
И още нещо ще ти кажа чакалчо .Към мен имаше тук и в официалния сайт ,към 10 000 обиди у псувни .Не преувеличавам изобщо ,даже може и да са повече .Аз никога не обиждам първи .Запомни го това и се съобразявай какво говориш за мен ,тъй като си отскоро тук и незнаеш за какво става въпрос .

Денят в който бих се съобразил с тебе няма как да дойде.Нито аз ще се съобразявам с тебе нито някой друг.Караш ме да се смея с подобни желания.Бих ти обяснил кой е страхлив и кой не може да намери място на футболистите си на терена и кой чупи рекорди по големина и брой на загубите но няма смисъл.Кени можеше да пусне децата на терена и пак нямаше да допусне 100 гола за 2 сезона.То който и да хванеш от улицата не може да направи подобно нещо.Безсмислен е всякакъв опит за разговор с тебе.Ти продължаваш да ми говориш за Роджърс и колко е добър - след последния мач няма смисъл от думи,излишни са.
А за теб аз говоря дори любезно, трябва да си ми благодарен че се държа толкова мило с тебе но го правя само за да не изчезнеш.Някой все пак трябва да ме разсмива тук ,не бих си позволил да се лиша от двойката фенове на Роджърс за нищо на света !

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 26 май 2015 17:42

Лятото можеме да вземем Бони за 20 милиона и Ето без пари и в момента Роджърс щеше да е даже в 4ката. Сигурен съм, че щяха да вкарат повече голове от всичките ни нападатели взети заедно.
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Върни се в “Ливърпул”