Обща тема за LFC

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Gil-galad
Контакти:

Re: Обща тема за LFC

Мнениеот Gil-galad » 26 май 2015 02:10

За бъдещето на Роджърс

Преди мача със Стоук
Chris Bascombe @_ChrisBascombe · May 24

The suggestion LFC's end of season review is 'no big deal' is very optimistic. 5th is poor. 7th would be dangerously bad. Big game today.
- и тем подобни мнения в същия стил

В една песен се казваше "Ааааа лошо...много много лошо....положение никак не розово"
[offtopic]
BILD reporting Jurgen Klopp won't be taking on a new job and will be taking a minimum of six months off. #lfc
[/offtopic]

След мача
Club sources have told us that Liverpool have no intention of sacking Brendan Rodgers this summer. #lfc (SkySports)

FSG will have a robust and thorough review in June, but sacking Brendan Rodgers is not on the agenda. #lfc (SkySports)

Liverpool have not sounded out, spoken to or considered another managerial replacement. (SkySports) #lfc

West Ham are reportedly keeping a close eye on Brendan Rodgers’ situation at #LFC

Sources close to Fenway Sports Group have played down speculation that Rodgers will be sacked. (James Pearce) #lfc

Rodgers looks set to be given the opportunity to convince the owners that he can turn things around. (James Pearce) #lfc

Much will depend on the outcome of the review which will be spearheaded by FSG president Mike Gordon. #lfc (James Pearce)

But Rodgers is fighting for his future as FSG consider their options. #lfc (James Pearce)

Rory Greenfield @PapaG84 · 4h 4 hours ago

What a time to be a LFC supporter. No managerial, scouting or structural changes, with more squad players on the horizon. Death by football!

И най-абсурдното нещо, което ако се окаже истина наистина няма да има смисъл да гледаме отбора докато тези са собственици

Liverpool have ruled out a DOF, as well as ruling out major changes to the much criticised transfer committee. #lfc (Chris Bascombe)

The only visible alterations of note could be to Rodgers' backroom team, which in essence would be cosmetic. #lfc (Chris Bascombe)

Rodgers strong relationship with Mike Gordon will give him confidence he will have the opportunity to correct the errors. (Bascombe) #lfc

Ben Smith @BenSmithBBC · 3h 3 hours ago

For all those asking, the latest noises coming out of Anfield suggest Brendan Rodgers' position is not under threat #LFC

Ben Smith @BenSmithBBC · 3h 3 hours ago

Take that as you wish. There was a time when Kenny Dalglish was given similar backing. But FSG have, so far, been consistent with Rodgers
- Това ми дава надежда

SkySports, BBC, Echo, Telegraph, Mirror all reporting that Brendan Rodgers is staying at Liverpool. #lfc

As it stands, Rodgers' attitude in the end of season review will determine whether his position has become untenable. #lfc (Paul Joyce)

A return to a Director Of Football has been ruled out by FSG. #lfc (Paul Joyce)

Brendan Rodgers has made 17 half-time substitutions this season to try and fathom a solution to squad inadequacies. (Paul Joyce) #lfc
- Ето и тук потвърждение и ясен сигнал, че тея си нямат и представа какво правят, както и треньора ни.

Че даже и не мислят, че има нещо спешно да се говори
There is no immediate rush to hold the review and it appears unlikely to be this week. #lfc (Guardian)

И може би това в което има най-много истина от всичко изписано в последните дни
I have on good authority that nobody on twitter has a clue what FSG plan to do with regards to Brendan Rodgers

I do THINK he was safe before the last 2 results

И това също
We're all desperate for FSG to care, but honestly perhaps they don't.

А лошото е, че от всичко най-много страдат феновете
Shaun_LFC @SH_LFC · 14h 14 hours ago

All the Liverpool players sitting by a pool in Dubai and I'm at home skint because Stoke cost me about £150. Thanks lads enjoy yourselves
:!: :!:
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 26 май 2015 02:33

Интересна статия след мача

https://uk.eurosport.yahoo.com/blogs/pa ... 25320.html
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 26 май 2015 02:34

И по повод от 10-годишнината от Истанбул

https://uk.eurosport.yahoo.com/blogs/pi ... 41842.html

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 26 май 2015 03:52

Gil-galad написа:Интересна статия след мача

https://uk.eurosport.yahoo.com/blogs/pa ... 25320.html

Статията е право в 10ката и снимките са подбрани мнг яко,ама то единствения от форума,който има нужда да я прочете,пак ще каже,че му е слаб английския и утре старата песен на нов глас :lol:

На линия
CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 26 май 2015 11:17

Сега е момента Джон Хенри да ''полудее'', да уволни Роджърс и да привлече Карло Анчелоти, дето щял да си взима почивка една година за да си оперира.. ръката.. Всъщност компенсацията, която трябва да вземе от Реал за оставащата година от договора му, е добра причина за това оттегляне - 7 и нещо милиона в евро ;)
Изображение

Изображение

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 26 май 2015 15:16

Знаеш ли какво означава да дойде Анчелоти в Ливърпул ? До момента янките дават 2 млн за треньор ,ако дойде Анчелоти трябва да дават 8 .Четири пъти повече ?!
Плюс още към 200 млн за играчи .Но за играчи ,не за утайки . Анчелоти ще има претенции .Поне 5ма ще иска за по 40 млн всеки и 150-250 к заплата.
С една дума ,само един малоумник би си помислил ,че треньор като Анчелоти би дошъл в Ливърпул . :lol: Абе вие ,като говоря и ви пиша факти и модели ,май грам не ме слушате ? :lol: Осъзнайте го един път завинаги ...собствениците на Ливърпул са ПЛЪХОЦИ в сравнение с останалите 4-5 конкурента в Англия и още към 10 клуба в Европа.
Треньорите ,които са си създали име ,не обичат да рискуват ! А риска от провал в Ливърпул е огромен .Треньорите с име си правят сериозна организация.Застраховат се отвсякъде от провали .Смисъл такъв ,за него и 2то място е малко или мнгоо провал а в Ливърпул може да завърши 6ти 7ми или 8ми .Ще стане за смях пред цял свят .И ще му падне драстично реномето . Пълен абсурд е треньор с име да дойде в Ливърпул с тоя модел ,с тая конкуренция и с това замряло име (марка).
Ако дойде някой чаршаф ,тогава е логично да очакваме треньор с име ,но сега е смешно и несериозно . А и хората ви го казаха ..Брендън остава ! хахаха
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 26 май 2015 16:04

Чакалчо ,Брендън остава бе ...ще продължаваш да гледаш любимците си Данчо тъпото ,Шкъртел и Симон шаранчето ,няма ли да пийш едно питие по този случай ? :lol: Ай наздраве ,да ти е сладко :lol:
Последна промяна от suareshampion на 26 май 2015 16:06, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 26 май 2015 16:05

suareshampion написа:Знаеш ли какво означава да дойде Анчелоти в Ливърпул ? До момента янките дават 2 млн за треньор ,ако дойде Анчелоти трябва да дават 8 .Четири пъти повече ?!
Плюс още към 200 млн за играчи .Но за играчи ,не за утайки . Анчелоти ще има претенции .Поне 5ма ще иска за по 40 млн всеки и 150-250 к заплата.
С една дума ,само един малоумник би си помислил ,че треньор като Анчелоти би дошъл в Ливърпул . :lol: Абе вие ,като говоря и ви пиша факти и модели ,май грам не ме слушате ? :lol: Осъзнайте го един път завинаги ...собствениците на Ливърпул са ПЛЪХОЦИ в сравнение с останалите 4-5 конкурента в Англия и още към 10 клуба в Европа.
Треньорите ,които са си създали име ,не обичат да рискуват ! А риска от провал в Ливърпул е огромен .Треньорите с име си правят сериозна организация.Застраховат се отвсякъде от провали .Смисъл такъв ,за него и 2то място е малко или мнгоо провал а в Ливърпул може да завърши 6ти 7ми или 8ми .Ще стане за смях пред цял свят .И ще му падне драстично реномето . Пълен абсурд е треньор с име да дойде в Ливърпул с тоя модел ,с тая конкуренция и с това замряло име (марка).
Ако дойде някой чаршаф ,тогава е логично да очакваме треньор с име ,но сега е смешно и несериозно . А и хората ви го казаха ..Брендън остава ! хахаха

Сериозно тебе не може да те разбере никой,дори сам не се разбираш.Безсмислено е да коментираме как изглежда отбора и кои са виновниците за това, аз не си обяснявам защо толкова ти е кеф от цялата история.Че сегашната формула не работи е повече от ясно но даже с нея сме един от отборите които е похарчил най-много пари за трансфери в последните 3 години.По-плашещото е че дори и тези на които им пукаше за отбора един по един напуснаха и следващия сезон Роджърс(или ако го сменят което и аз не вярвам) иска или не ще трябва да залага все повече на хора които той доведе и на които не намери място.Колкото и да иска някой да ме убеждава че това е максимума не мога да се съглася.С парите които се дадоха отбора не трябва да изглежда толкова трагично.Няма абсолютна никаква логика да се радваш като малко дете че е доста вероятно Роджърс да остане особено след последния мач.Всички те знаят че не си сам, но все пак се пишеш за адския фен и разбирач а в същото време изпитваш неописуема радост че отбора е зле което е доста притеснителен симптом за нещо много,много кофти.Сериозно жал ми е за тебе ....

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 26 май 2015 16:07

само как си знаех ,че ще ми отговориш :lol: познавам ви вече ,ясни сте ми като бял ден :lol:
Чакалчо ,ако янките променят модела ,нещата в клуба ще тръгнат .Или ако продадат клуба на някой чаршаф.Това ми е отговора към теб .
За мен ,треньор си имаме . И не се радвам на положението в отбора а на ....вас мили мои патенца :lol: Харесва ми да ви дразня :lol:
Да ти кажа ли защо ? Защото аз бях в същото положение по времето на Далглиш . И аз така ви говорих ,как може да се радвате на една лимонадена купичка ,след като положението е трагично ? Да видите ся ,дали е хубаво :lol: Всичко се връща .

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 26 май 2015 16:17

suareshampion написа:Чакалчо ,Брендън остава бе ...няма ли да пийш едно питие по този случай ? :lol: Ай наздраве ,да ти е сладко :lol:

Нали си наясно че все някой ден ще го махнат.Дали сега дали догодина с него сме ясни.Не знам за какво ще се радваш след като го махнат, чудно е на къде ще те удари лудостта и за какво ще се кефиш.Аз за разлика от теб все още се надявам да го махнат.Нали знаеш - надеждата умира последна.Въпроса е ти какво ще си намериш за да ме разсмиваш.Спомняш си какво съм ти казал, това което пишеш тук за какво може да послужи и какво внимание ти обръщат хората а когато го направят каква е причината.
Инак е ясно всичко , 25 години чакаме ще чакаме поне още няколко.Първо докато махнат Роджърс, после докато оправят глупостите му.Поне 3-4 години ще са нужни да се разчисти като хората след него.Не вярвах че може да ни се случи нещо толкова неприятно с мениджъра откакто Ходжсън доведе футболист като Конечески но ето че могло и по-зле...

Върни се в “Ливърпул”