Обща тема за LFC

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: Обща тема за LFC

Мнениеот suareshampion » 19 май 2015 18:39

http://gong.bg/football-sviat/ispania/i ... rid-329297
Ай кажете ми сега ,дали не мисля логично ? Това е само слух засега ,но изглежда логичен. Вижте само заплатата -8млн евра на сезон .Кога тариката Хенри ще даде толкова пари на някой треньор ? Кога бе ? На 36 май .Какво ви говоря аз от три години насам ? Ей не можете да мислете ей .Пак казвам,никой класен треньор ,няма да дойде в Ливърпул ,докато тия собственици са начело .Никой ! Просто няма как да стане ,от който и ъгъл да го погледнете . Винаги аз се смея последен .Винаги .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 19 май 2015 18:46

suareshampion написа:http://gong.bg/football-sviat/ispania/iurgen-klop-stava-trenior-na-real-madrid-329297
Ай кажете ми сега ,дали не мисля логично ? Това е само слух засега ,но изглежда логичен. Вижте само заплатата -8млн евра на сезон .Кога тариката Хенри ще даде толкова пари на някой треньор ? Кога бе ? На 36 май .Какво ви говоря аз от три години насам ? Ей не можете да мислете ей .Пак казвам,никой класен треньор ,няма да дойде в Ливърпул ,докато тия собственици са начело .Никой ! Просто няма как да стане ,от който и ъгъл да го погледнете . Винаги аз се смея последен .Винаги .

И на какво ще се смееш сега?

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 19 май 2015 18:54

sunscres92 написа:
suareshampion написа:http://gong.bg/football-sviat/ispania/iurgen-klop-stava-trenior-na-real-madrid-329297

И на какво ще се смееш сега?

Как на какво ? На вашите фантасмагории за треньор с име .Ми вие не спряхте да фантазирате три години бе малчо ? И то без да помислете поне малко с тия празни кратуни . Ако бяхте помислили ,ако бяхте погледнали към политиката на ония нещастници ,ако видели техните действия и трансферни ходове ,нямаше да ръсите глупости толкова време .Спорите с мен ,спорите ,смеете се ,ай ся пак се смейте ако не ви е срам.Ще ме слушате ей ,няма да спорите с мен а ще ме слушате.Всеки който е тръгнал да спори с мен от 4 години насам е станал за смях .Всеки .
Последна промяна от suareshampion на 19 май 2015 19:05, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

На линия
Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 19 май 2015 18:59

тея ще заиграят уникален футбол ако това стане

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 19 май 2015 19:21

wolf написа:тея ще заиграят уникален футбол ако това стане

Малко надценяваш Клоп. В този траснфер има и голяма доза риск, не че и аз не мечтая/ех за него, но имм серизоен риск.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 19 май 2015 20:06

sunscres92 написа:

Малко надценяваш Клоп. В този траснфер има и голяма доза риск, не че и аз не мечтая/ех за него, но имм серизоен риск.

То и при Луис Енрике имаше сериозен риск...
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 19 май 2015 20:08

Ние да натиснем за татко Карло и ще стане направо идилия. :) Лошото е, че сега Анчелоти може да отиде в Сити, а това е гаранция за шампионски манталитет на отбора. Аз много харесвам Анчелоти не смятам, че Реал трябва да го уволняват. Все пак и Клоп има сериозни качества и е достатъчно нахакан да е треньор на Реал. Ние ще си останем с Брендо и пак максимумът ни като цел ще е 4-то място.
Последна промяна от gogovcite на 19 май 2015 20:09, променено общо 1 път.
Hala Madrid

На линия
Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 19 май 2015 20:09

sunscres92 написа:

стой и гледай

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 19 май 2015 21:24

wolf написа:
sunscres92 написа:

стой и гледай

Оказа се, че в новината за Клоп в Реал няма нищо вярно. :mrgreen:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 19 май 2015 22:30

Че ние и при Анчелоти играехме страхотен футбол през миналия сезон и до средата на този. От Януари сме друг отбор. Къде контузии, къде къса скамейка, къде треньорски изцепки, сами сме си виновни.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Ливърпул”