MQplaya написа:Neftochimic1892 написа:Поне Юнаитед няма да станат шампиони .. хаха
Хаха,на тебе ти е смешно
Марш!

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
MQplaya написа:Neftochimic1892 написа:Поне Юнаитед няма да станат шампиони .. хаха
Хаха,на тебе ти е смешно
Хаха,на тебе ти е смешно
venomcho написа:вратарски бил гола значи![]()
я един пас-загадка - кой от тримата е вратар:
а) Каут с асистенцията
б) Хендерсън с толкова намеса, колкото и аз пред ТВ-то
в) Агер с рикошета
П.П. само за последното не съм сигурен на 100%, че го имаше
Neftochimic1892 написа:Alonso_Massa написа:Даунинг трябваше да вкара още в началото!!! Тогава мача щеше да е съвсем друг... Джерард, Макси и Белами влизат на почивката Даунинг, Каут и Хендерсън да излизат!!! Ако няма поне една смяна не знам...
Хендерсън се опитва да прави нещо и е справя г/д ...
kileto написа:venomcho написа:вратарски бил гола значи![]()
я един пас-загадка - кой от тримата е вратар:
а) Каут с асистенцията
б) Хендерсън с толкова намеса, колкото и аз пред ТВ-то
в) Агер с рикошета
П.П. само за последното не съм сигурен на 100%, че го имаше
Пич само нз какъв Ти е проблема с Агер (ако не е Той Ти измисли някой централен защитник)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gil-galad написа:Пак ще кажа, че липсва физическо присъствие в средата на терена...и се усеща и вижда много ясно като застане Спиъринг до Туре или Бари или Милнър или Джеко....че той може да мине прав между краката на Яя ако реши...не казвам че е лош играч и се справя добре, но просто е прекалено дребен, а и няма физиката на Лукас или Масчерано преди него...
Alonso_Massa написа:Neftochimic1892 написа:Alonso_Massa написа:Даунинг трябваше да вкара още в началото!!! Тогава мача щеше да е съвсем друг... Джерард, Макси и Белами влизат на почивката Даунинг, Каут и Хендерсън да излизат!!! Ако няма поне една смяна не знам...
Хендерсън се опитва да прави нещо и е справя г/д ...
Eми така е ама от Джерард по-добре няма да се справя... Иначе трябва Адам да смени... Кени няма да остави така нещата сигурен съм!!!
Потребители, разглеждащи този форум: juke и 12 госта