Резервен отбор и юноши

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

styopa
Контакти:

Re: Резервен отбор и юноши

Мнениеот styopa » 09 юни 2013 22:35

Gil-galad написа:А т'ва мексиканчето Буено няма ли да идва вече? Гледам оня ден вкара гол за някакъв U21 мач....

Е той не беше ли за 2014та?
Нали там имаше някакви проблеми с разрешенията за работа или нещо от сорта и заради това го чакаме да направи някакви години.Поне такива са ми спомените.То това мина вече година сигурно.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 10 юни 2013 01:31

styopa написа:
Gil-galad написа:А т'ва мексиканчето Буено няма ли да идва вече? Гледам оня ден вкара гол за някакъв U21 мач....

Е той не беше ли за 2014та?
Нали там имаше някакви проблеми с разрешенията за работа или нещо от сорта и заради това го чакаме да направи някакви години.Поне такива са ми спомените.То това мина вече година сигурно.

Даже повече май...аз и затова питам... :lol:
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 10 юни 2013 02:00

Понеже се порових малко.То това е трансфер от преди 2 години.Подписали сме предварителен договор(за тази година е бил мислен трансфера,а не следващата),но явно може би покрай смените на треньорите е отпаднало нещо.

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 10 юни 2013 10:55

styopa написа:Понеже се порових малко.То това е трансфер от преди 2 години.Подписали сме предварителен договор(за тази година е бил мислен трансфера,а не следващата),но явно може би покрай смените на треньорите е отпаднало нещо.

И аз имам такъв спомен че договора беше само предварителен,после май се чу нещо че самият Буено не е пожелал да дойде,било му рано още да се мести в Европа или нещо такова.
Иначе за тия евентуалните нови момчета Pedro Chirivella (16) и Sergi Canos (16) се чуват много добри неща

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 11 юни 2013 12:24

Статистика на отбора до 21г за сезон 12/13
Us - влязъл като смяна, Un - неизползвана резерва,другото мисля че е ясно.
Имаме средна възраст от 19,1 което е втората най-малка в първенството.
Както е известно отпаднахме на 1/2-финал от Ютд,общо изиграхме 27 мача: 15 победи , 7 равни , 5 загуби

Изображение

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 04 юли 2013 11:35

Малко да съживим темата ;)
На тренера на U18 Стиви Купър не му е подновен договора и тия дни се очаква да бъде назначен нов.
Вчера 3 момчета от академията са подписали дългосрочни професионални договори с отбора - Лойд Джоунс,Даниел Трикет–Смит и Райън Фултън.
[offtopic]Малко инфо за тях

Изображение
Райън Фултън 1 януари 1996
вратар,в академията е от 10-годишен.Титуляр на отбора до 18г.На първо четене се сещам за един негов мач в който след 3 негови глупави грешки паднахме от Съндърланд с 0-4.По-принцип един читав вратар нямаме в школата,може пък да се развие :?

Изображение
Лойд Джоунс 7 октомври 1995
централен защитник,пристигна през 2011 от Плимут.Един от големите таланти,вече записа и минути за първият отбор в последният мач миналата година с/у Фулъм.Титуляр за отбора до 21.

Изображение
Даниел Трикет–Смит 10 септември 1995
атакуващ халф и нападател,в академията е от миналата година след трансфер от Крю А за 500к.Титуляр на отбора до 18г,миналата година вкара 10 гола(вкл 2 гола в един снежен мач с/у Тотнъм).[/offtopic]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 05 юли 2013 10:18

LIMASSOL написа:Малко да съживим темата ;)
На тренера на U18 Стиви Купър не му е подновен договора и тия дни се очаква да бъде назначен нов.
Вчера 3 момчета от академията са подписали дългосрочни професионални договори с отбора - Лойд Джоунс,Даниел Трикет–Смит и Райън Фултън.
[offtopic]Малко инфо за тях

Изображение
Райън Фултън 1 януари 1996
вратар,в академията е от 10-годишен.Титуляр на отбора до 18г.На първо четене се сещам за един негов мач в който след 3 негови глупави грешки паднахме от Съндърланд с 0-4.По-принцип един читав вратар нямаме в школата,може пък да се развие :?

Изображение
Лойд Джоунс 7 октомври 1995
централен защитник,пристигна през 2011 от Плимут.Един от големите таланти,вече записа и минути за първият отбор в последният мач миналата година с/у Фулъм.Титуляр за отбора до 21.

Изображение
Даниел Трикет–Смит 10 септември 1995
атакуващ халф и нападател,в академията е от миналата година след трансфер от Крю А за 500к.Титуляр на отбора до 18г,миналата година вкара 10 гола(вкл 2 гола в един снежен мач с/у Тотнъм).[/offtopic]

Aз и друг път съм казвал..това момче Лойд Джоунс има бъдеще.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 05 юли 2013 20:18

http://www.givemesport.com/357556-engla ... on-twitter?
тоя малкия е страшен за възраста си ...нашите днес са го купили от уест бромич
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 05 юли 2013 20:19

йесил заспал на тренировка :)
http://www.whoateallthepies.tv/liverpoo ... pitch.html?

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 10 юли 2013 12:14

suareshampion написа:йесил заспал на тренировка :)
http://www.whoateallthepies.tv/liverpoo ... pitch.html?

Тия резервите много "заспали"нещо.Ей го и Адам Морган.
Или тренировките са им тежки,или режима им куца нещо хахахаха :lol:

Изображение

Върни се в “Ливърпул”