Уигън Атлетик - Ливърпул 21.12.2011, 22:00 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Re: Уигън Атлетик - Ливърпул 21.12.2011, 22:00 ч.

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 22 дек 2011 00:05

Какъв Хосе Енрике играч на мача, да е направил нещо съществено. Това, че се МИЧЕ да играе не значе, че го прави определено Хендерсън, Агер и Скъртел това са претендентите за най-добър играч в мача ,Керъл беше пуснат просто за да има кой да е виновен, той Кени за това го пуска да не му обиждат др играчи, а само него. Адам беше дупка и половина, а дузпата беше като на Керъл срещу Челси. Суарез също без нищо добро на терена освен ножицата, но ако някой тръгне да го оправдава с това, че е наказан еми като е наказан и като мисли, че не може да играе да не играе. Джонсън, ако играе добре в защита ще е много слаб в атака. Макси направи 2 паса и до там също не знае къде се намира, Кайт игра добре сравнение с другите мачове, но отново с фрапиращи пропуски и най-вече ме хвана ЯД как не остави топката на Хендата да я вкара ?

liverpool_19
Контакти:

Мнениеот liverpool_19 » 22 дек 2011 00:05

Глен също се включваше мн добре в атаките но просто при онова положение се осра тотално...

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 22 дек 2011 00:06

realist написа:Кени, махни се вече, моля те! Стига мъчи и нас и себе си. Станахме за посмешище.

що бе,нали сияйния си знаел,бил фокусник,щял да измисли нещо и т.н. и т.н.??? :mrgreen:
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
okotie
Контакти:

Мнениеот okotie » 22 дек 2011 00:06

За жалост опасенията ми се потвърдиха. Факт е, че съм непоправим оптимист, но пък трябва да бъдем реалисти. За Топ2 примерно сме наистина ужасно далеч в момента, гледам невпечтляващия на пръв поглед манафски отбор какво прави на Котидж, където ние преди около 1-2 седмици паднахме. Да, защитата ни не е била толкова силна сигурно от 10-15 години, и всеки отбор започва оттам, но напред нещата са трагични. За жалост и Адам и Хендо дори да играят добре, всички очакваме от тях повече от това, и да участват и бележат голове. А не го виждаме това. Виждаме че и само с Луис не става, но пък без него не искам и да знам какво ще е. Че Керъл трябваше да играе доста повече днес съм съгласен. Може да не прави кой знае колко много, но още със Сити видяхме, че влиза нахъсан и може да помогне. И да бяхме били днеска, нищо нямаше да се промени, играем прилично, ама то и класирането ни е такова. А не вярвам никой от вас да се задоволява с прилично. Трябва да се мерим с отборите на Челси, Тотнъм и Арсенал, а в момента не виждам как ще ги стигнем. Да, доминираме в мачовете си, но не ги печелим. Там е голямата разлика. Сега двата домакински мача до Нова Година са повече от задължителни победи и след това ще е интересно да видим дали Кени ще вземе някой през януари. YNWA!

liverpool_19
Контакти:

Мнениеот liverpool_19 » 22 дек 2011 00:07

Кво мислите за представянето на Даунинг ,според мен не беше зле.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 22 дек 2011 00:07

Няма какво да се залъгваме ..слабата селекция, за която говорим тука с още няколко момчета от лятото.. ни еба майката.Тоя Даунинг е голяма отрова ..само като го вида вече и ми става лошо .. преди два мача ме заблуди че влиза в час ,но той бил пълен смях ,Адам и той направи няколко добри мача и от два мача насам и той спука гума.Керъл ако беше друг нападател на негово място нямаше да е резерва а щеше да играе и да ни помага.Хендерсън без коментар.Дирк Каут ..моите уважения към него ,но от първия кръг е трагедия,време е и той да си ходи ! Като гледам конкурентите как мачкат ..до тук бяхме .Ентусиазма ми изчезна а и си мисля ,че след тая пумия върху Суарес и след едно евентуално неучастие за ШЛ и той ще изчезне лятото.Жалко ,много жалко..Поредната нулева година ,станахме за смях а точно сега беше момента да се възползваме от идването на новите собственици и дадените пари от тях ..просто трябваше да се вложат в правилните играчи и Ливърпул щеше да мачка ! Учудва ме тук факта ,че феновете на Ливърпул плюят добrи играчи като Суарес ,Рейна,плюят играчи като Карагър,че даже и Джерард някои си позволиха да плюят ,Торес и него го направиха на нищо момчето..четирима играчи ,които са дали много за отбора ! И в същото време защитават тия некадърници ,които са от 5 дена в отбора и не правят нищо за отбора ! Изкривена работа ..
Последна промяна от suareshampion на 22 дек 2011 13:02, променено общо 9 пъти.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 22 дек 2011 00:08

Liverpool forever_95 написа:Чао, чао Топ 4. Здрасти, ЛЕ. Далглиш-единствения виновник за всичко, което се случва...той привлече мършите, сега ще си сърба попарата. Още от петия мач ми стана ясно, че прехваления ви Крал е жив та*ак. Ако в следващите 2-3 мача, Адам запази нивото си от този и предния мач, да се разкрава...до сега играеше добре, раздаваше страхотни подавания, сега е гола вода...като прибавим, че е и леко тромав, и картинката съвсем розова става. ВЪН ДАЛГЛИШ ОТ ЛИВЪРПУЛ! ВЗЕМИ И БОКЛУЦИТЕ, КОИТО СИ НАКУПИ СЪС СЕБЕ СИ! Колко пъти трябва Челси и Арсенал да сгафят, за да ги настигнем, а за задминаване да не говорим. Нека, хак да ни е, да останем извън Топ 4 и да завършим пак 6-ти. МАЛОУМНИЦИ! КРЕТЕНИ!

предния кръг се кланяш на сияйния за трансфера на белами,пишеш ми във фейсбука,че адам бил голяма звезда....а сега какво? ДЕТСКА ПСИХИКА СИ И НЯМАШ СОБСТВЕНО МНЕНИЕ,ей това е истината!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 22 дек 2011 00:10

Абе хора осъзнайте се какво гледате другите отбори. И само мрънкате. Вие за фенове или антифенове на всички отбори се имате, за това отбора не се справя добре, защото всеки разчита на грешката на другия, а вече в наще мачове каквото стане. Първо гледайте ние какво правим после другите, а за Юнайтет еми браво на тях.

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 22 дек 2011 00:12

suareshampion написа:Няма какво да се залъгваме ..слабата селекция, за която говорим тука с още няколко момчета от лятото.. ни еба майката.Като гледам конкурентите как мачкат ..до тук бяхме .Ентусиазма ми изчезна а и си мисля ,че след тая пумия върху Суарес и той ще изчезне лятото.Жалко ,много жалко..Поредната нулева година ,станахме за смях !

до вчера мрънкаш колко добре сме играли, искаше Макси Суарез Белами и т.н ами те бяха на терена ? И хората от скапаната селекция играха много по-добре от тях И Даунинг и Хендерсън и Енрике
Последна промяна от dsadsadasdasdasd на 22 дек 2011 00:13, променено общо 1 път.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 22 дек 2011 00:12

john barnes написа:
Liverpool forever_95 написа:Чао, чао Топ 4. Здрасти, ЛЕ. Далглиш-единствения виновник за всичко, което се случва...той привлече мършите, сега ще си сърба попарата. Още от петия мач ми стана ясно, че прехваления ви Крал е жив та*ак. Ако в следващите 2-3 мача, Адам запази нивото си от този и предния мач, да се разкрава...до сега играеше добре, раздаваше страхотни подавания, сега е гола вода...като прибавим, че е и леко тромав, и картинката съвсем розова става. ВЪН ДАЛГЛИШ ОТ ЛИВЪРПУЛ! ВЗЕМИ И БОКЛУЦИТЕ, КОИТО СИ НАКУПИ СЪС СЕБЕ СИ! Колко пъти трябва Челси и Арсенал да сгафят, за да ги настигнем, а за задминаване да не говорим. Нека, хак да ни е, да останем извън Топ 4 и да завършим пак 6-ти. МАЛОУМНИЦИ! КРЕТЕНИ!

предния кръг се кланяш на сияйния за трансфера на белами,пишеш ми във фейсбука,че адам бил голяма звезда....а сега какво? ДЕТСКА ПСИХИКА СИ И НЯМАШ СОБСТВЕНО МНЕНИЕ,ей това е истината!

Да, за Белами съм съгласен, той за мен е добър и може да върши работа, но не и всеки мач, защото е на възраст. А за Адам кога съм писал във ФБ, че е голяма звезда...Айде поразрови се и виж. Стига си се опитвал само да разобличаваш някой, без да знаеш точно за к'во иде реч. И да, наистина ми харесваше играта на Адам, ама от 7-мия до 1-тия кръг. С Вила и Уигън днес е трагичен. Затова и казах - още 2-3 такива мача и да си събира багажа.

Върни се в “Ливърпул”