Астън Вила - Ливърпул, 18.12.2011, 16:05 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Re: Астън Вила - Ливърпул, 18.12.2011, 16:05 ч.

Мнениеот mitko9311 » 18 дек 2011 19:49

Alexx написа:Един въпрос към феновете на Ливърпул ! Харесва ли ви този футбол ? Защо отбори ви не играе красив и креативен футбол ? Както е беше преди 20 години ? Сравнете примерно футбола на Барса,,Арсенал или Реал ? Красота ?

Незнам на кой отбор си фен, но ще ти кажа, че Ливерпул като атакуваха го правеха с красив футбол, но не всичко във футбола е красива игра, защото виждаме Арсенал с тяхната красива и креативна къде са винаги и Ман Ю с късметлийска и тактическа къде са винаги.... Друг пример е Жозе в Интер взеха каквото се сетиш като титли с анти игра, но не казвам, че подкрепям този стил, обаче футбола на Ливерпул в последните мачове ми харесва да :)
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 18 дек 2011 19:54

Hakercheto написа:
suareshampion написа:
PeterForsberg написа:suareshampion,чадо,тва за Каръл,че е най-слабия нападател на Ливърпул показва,че си още малък и няма как да си спомняш играчи като Розентал,Ерик Майер,Диуф и т.н.Типично по български след края на мача се захващаме с мощно оплюване на някои редовни жертви на форумните тигри.
айде да не ми говориш за футбол само щом ми харесваш тоя клоун керъл ! ти добре ли си бе ??? айде да те чуя какво харесваш в играта на тоя смешник бе ? чадо ще ми вика :) аре малко да се усещаш

Аре малко се успокой, човека никъде не е казал че харесва Керъл
Може ли този мач да не коментираме играта на Анди тъй като няма какво да коментираме защото Ливърпул прие играта в своята половина малко преди Керъл да влезне и това е ясно на всеки който е гледал мача....

аз не съм коментирал играта на керъл бе спокоен .. коментирах това ,че ме подразни коментара на тоя смешник от диема ..ся разбра ли ме ? айде да четем преди да пишим глупости ? играта на керъл няма кво да я коментирам ..достатъчно съм я коментирал къв некадръник е ..ама щом искаш пак ще ти я изкоментирам ..нито акъл има ..нито може да я спира..нито може да я подава..нито може да се пласира..нито може да играе с тяло,един финт няма ,по бавен е моя четиригодишен син ..той и за това е резерва , разбира се ..кени го разкри и цял свят му се смее на тоя смешник
Последна промяна от suareshampion на 18 дек 2011 20:05, променено общо 2 пъти.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 18 дек 2011 19:57

mitko9311 написа:
Alexx написа:Един въпрос към феновете на Ливърпул ! Харесва ли ви този футбол ? Защо отбори ви не играе красив и креативен футбол ? Както е беше преди 20 години ? Сравнете примерно футбола на Барса,,Арсенал или Реал ? Красота ?

Незнам на кой отбор си фен, но ще ти кажа, че Ливерпул като атакуваха го правеха с красив футбол, но не всичко във футбола е красива игра, защото виждаме Арсенал с тяхната красива и креативна къде са винаги и Ман Ю с късметлийска и тактическа къде са винаги.... Друг пример е Жозе в Интер взеха каквото се сетиш като титли с анти игра, но не казвам, че подкрепям този стил, обаче футбола на Ливерпул в последните мачове ми харесва да :)

Окей на Юнайтед футбола е късметлийски, Арсенал може да не печелят, но пък виж Барса например ? Дори Реал ? Кога ще играете като тези два гранда ?

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 18 дек 2011 19:57

По 15 положения на мач не се създават с грозен футбол.Говоря ти средно, не конкретно днес.

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 18 дек 2011 19:59

Alexx написа:Окей на Юнайтед футбола е късметлийски, Арсенал може да не печелят, но пък виж Барса например ? Дори Реал ? Кога ще играете като тези два гранда ?

С какъв акъл задаваш тези въпроси? Естествено, че когато имаме финансовия ресурс да привлечем играчи като техните ...

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 18 дек 2011 20:03

Alexx написа:
mitko9311 написа:

Окей на Юнайтед футбола е късметлийски, Арсенал може да не печелят, но пък виж Барса например ? Дори Реал ? Кога ще играете като тези два гранда ?

Барса ги признавам да .... обаче и тях сме ги отстранявали ФАКТ :) както и красивия балет ФАКТ :) другото което ще ти кажа има разлика между ИСПАНИЯ И АНГЛИЯ и там по-лесно се позволява на БАРСА И РЕАЛ да си играят футбола обаче ако говориш, че Ливерпул в последните 2 месеца не играят хубав, красив футбол е съжелявам ама незнам какво гледаш ти ..... И другото което е забележи какви пари дават те за играчи какви Ливерпул като изключиме Керъл който не коментирам !!!!!
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 18 дек 2011 20:04

Alexx написа:
mitko9311 написа:

А трябва ли да играем като тях? :?
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 18 дек 2011 20:07

Hakercheto

Еми явно за да се има успехи във футбола трябва да се играе като Барса и Реал . Най-вече като Барса :roll: А и нали каталунците са еталон за красив футбол ..

Потребителски аватар
IvanAtanasov
Контакти:

Мнениеот IvanAtanasov » 18 дек 2011 20:10

Alexx мисля че в момента целта ни е да се класираме сред най-добрите (т.е топ4 ) а когато това стане и се устремим към титли тогава вече можем да правим някакви сравнения с Барса или Реал. Но за сега това е неуместно ;)

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 18 дек 2011 20:14

Alexx написа:Hakercheto

Еми явно за да се има успехи във футбола трябва да се играе като Барса и Реал . Най-вече като Барса :roll: А и нали каталунците са еталон за красив футбол ..

Хайде да отидеш и да си гледаш Примера Дивисион и Барса. И тях сме отстранявали, и смешния "балет" - ФАКТ! И ние да имаме ресурса на тия отбори, и ние ще купуваме такива играчи. Не може да щракнеш с пръсти и отбора да заиграе добре. Открай време те гледам, че хейтваш и макар индиректно - се подиграваш. Казвал съм го и пак ще го кажа: разбирачите да кандидатстват за висш пост в отбора, не да се "хабят" да "наливат акъл" на останалите. :)

Върни се в “Ливърпул”