john barnes написа:тоя кръг всички играят за нас,а ние играем срещу себе си...вместо да доближим мангала на 3 точки,а челси на 2-тотнъм ни минаха и арсенал ни застигнаха...4-тото място става все по-голям мираж! ако сияйния по коледа не е във четворката,хенри трябва да му бие шута и друг да прави зимната селекция...
Кени не е виновен за нищо ! В крайна сметка не той играе, а играчите. Иначе, че не привлече играчи от световна класа през лятото, не привлече, но взе изключително полезният Адам и страхотно представящият се Белами, който този сезон започна като титуляр 2 официални мача, и и в двата се разписа. Иначе Даунинг също ми харесва, просто явно още неможе да разбере, че на Ливърпул амбициите са много по-големи от тези на Астън Вила, същото важи и за Хендерсън, за който и аз не съм голям оптимист, че ще се развие и ще стане играч. Но като се замислим, ти се ядосваше защо не сме взели Агуеро и Мата, ами виж сега, и двамата искат ШЛ, и двамата искат трофеи, и двамата искат ПАРИ (!!!), а при нас нямаха да получат нито първото, нито третото, а за второто може да се поспори. Точно за това избраха Сити и Челси, тоест футболът от Шампионската Лига на Манчини и Боаш и парите на шейх Мансур и Абрамович. Просто обстоятелствата през това лято не позволяваха да вземем по-класни играчи, от тези, които взехме. И пак ти казвам - Кени не е виновен за нищо, дано през зимата да намерим още един-двама играчи като Суарес, които да не търсят слава и пари, а да играят за клубната емблема, и в същото време да са от световна класа !