Манчестър Юнайтед - Ливърпул|12.09.2015|19:30|
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Манчестър Юнайтед - Ливърпул|12.09.2015|19:30|
Нито е необичайно, нито изненадващо да паднем от Юнайтед на техния стадион. Обаче играта, която показахме, постройката на състава, настроението (такова изобщо нямаше) бяха направо потресаващи. Аз в началото се зарадвах, че излизаме с 4-4-2, но БР успя да ме изненада. Признавам си, че ако трябваше да направя три предположения, преди мача, какви ще бъдат позициите на играчите (имам предвид халфове и нападение) не бих ги уцелил. Аз очаквах Бентеке и Ингс напред, зад тях Фирмино и другите подредени отзад. То се оказа Бентеке сам напред, Фирмино и Ингс крила, Джан плеймейкър. Пълен абсурд! Виновен е Брендън! Няма извинение за него. Някои играчи може да ти играят под възможностите, но ако си си построил отбора правилно винаги можеш да направиш персонални промени. Абе не ми се пишат фермани...много съм разочарован!
Hala Madrid
Пилешкото сърце не са играчите а Браян. От деня в който се съгласи комитет да му прави трансфери през главата и после да се цупи цял сезон и да не ги пуска от инат. Никакви легенди не му дават акъл спокойно, ако бяха легендите нямаше да имаме такава потресаваща защита.
gogovcite написа:Нито е необичайно, нито изненадващо да паднем от Юнайтед на техния стадион. Обаче играта, която показахме, постройката на състава, настроението (такова изобщо нямаше) бяха направо потресаващи. Аз в началото се зарадвах, че излизаме с 4-4-2, но БР успя да ме изненада. Признавам си, че ако трябваше да направя три предположения, преди мача, какви ще бъдат позициите на играчите (имам предвид халфове и нападение) не бих ги уцелил. Аз очаквах Бентеке и Ингс напред, зад тях Фирмино и другите подредени отзад. То се оказа Бентеке сам напред, Фирмино и Ингс крила, Джан плеймейкър. Пълен абсурд! Виновен е Брендън! Няма извинение за него. Някои играчи може да ти играят под възможностите, но ако си си построил отбора правилно винаги можеш да направиш персонални промени. Абе не ми се пишат фермани...много съм разочарован!
Играчите играят без капка желание като събрана банда алкохолици 10 минути преди мача.Всички играят доста под възможностите си и Роджърс очевидно не може да ги мотивира да играят по - добре.Толкова слаб Ливърпул мисля че не съм виждал, Роджърс успя поне според мен да задмине и Ходжсън.
За 5 мача имаме 2-3 създадени чисти положения и то плод на индивидуални отигравания, имаме гол от засада, от далеч и наистина красив гол не и в следствие на някаква смислена атака.Вместо да има поне малко подобрение от играта в края на миналия сезон изглеждаме доста по - зле.Преди сезона мислех че Роджърс ще го изтърпят някъде до зимата, но няма да се изненадам ако го изгонят в следващите часове/дни/седмици.Трябва да се промени нещо в клуба, футболисти се сменяха повече от нужното, екипа, остана само мениджъра.Късметлии сме че имаме толкова много точки и вкарани голове с тази игра, със сигурност сме един от най - слабите отбори във ВЛ в момента за съжаление...
ПС: МЮ също са много зле, но си нямат чак толкова голямо зло като нас наречено Роджърс.....
In the pre match interview with Rodgers he stated Ings scored at Old Trafford last season as a striker so why use him as a left midfielder?
Why spend £30m on Brazilian no.10 if we just want Jonathan Walters? He's available,costs £4m and he's better at being Walters than Bobby is
Brendan Rodgers is currently getting less out of the talent at his disposal than Roy Hodgson got from the players he had, there, i said it
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
- dNelbandian
- Контакти:
Saurezcho, то за теб винаги играчите са виновни бе, всички са един дол дренки, а наш Брендо е световно величие.
Най-слабият треньор на Ливърпул от десетилетия е това - Браян ментето. На дядо Рой му дадоха 20 милиона за трансфери, той какво да каже по твоята логика? Наш Брендо 350 милиона и нито една покупка да ахнеш.
Неутрален, мойто момче и ти си подвластен на имената, а не на футбола бе? Ще ми говори какви играчи имали Арсенал и подобни. Това е футбол мойто момче, колективен спорт не е тенис на корт. Арсенал, като им напълнихме гъзинката с 5:1, кои играчи играеха бе? Пък и разликата в Ливърпул като беше 2-ри и сега са само 3-ма играчи, а всички знаем, че незаменими играчи няма. Оуен, Торес, примери много. Прсто тогава имахме добри мениджъри с главно М. Браян Средняка става за отбори от Чемпиеншип.
Бренди средняка заменя най-добрия нападател в света с Балотели, смях.
Продаваш Стърлинг....иииииии не взимаш НИКОЙ за заместник.
И в същото време даваш едното от двете ти крила( другия е Айб ) - Маркович под наем.
Как да стане? Как да стани ми обясни бе?
Къде е заместника на Джерард?
350 милиона са похарчени бе това не са малко пари.
Най-слабият треньор на Ливърпул от десетилетия е това - Браян ментето. На дядо Рой му дадоха 20 милиона за трансфери, той какво да каже по твоята логика? Наш Брендо 350 милиона и нито една покупка да ахнеш.
Неутрален, мойто момче и ти си подвластен на имената, а не на футбола бе? Ще ми говори какви играчи имали Арсенал и подобни. Това е футбол мойто момче, колективен спорт не е тенис на корт. Арсенал, като им напълнихме гъзинката с 5:1, кои играчи играеха бе? Пък и разликата в Ливърпул като беше 2-ри и сега са само 3-ма играчи, а всички знаем, че незаменими играчи няма. Оуен, Торес, примери много. Прсто тогава имахме добри мениджъри с главно М. Браян Средняка става за отбори от Чемпиеншип.
Бренди средняка заменя най-добрия нападател в света с Балотели, смях.
Продаваш Стърлинг....иииииии не взимаш НИКОЙ за заместник.
И в същото време даваш едното от двете ти крила( другия е Айб ) - Маркович под наем.
Как да стане? Как да стани ми обясни бе?
Къде е заместника на Джерард?
350 милиона са похарчени бе това не са малко пари.
Последна промяна от dNelbandian на 13 сеп 2015 14:54, променено общо 1 път.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Толкова предвидим и елементарен е този идиот че просто нямам думи . Щом ние феновете предвидихме къде ще играе Ингс и как грешниците от миналият мач ще си останат титуляри и вчера смятайте във футболният свят при мениджърите какво го правят . Абсолютен глупак , що за треньор е това ? На какво ги учи ? Докога трябва ние да търпим тези негови глупости. В момента всеки един човек е по добър от него за тази позиция най-малкото защото ще си използва целият състав а не определени индивиди . Не съм имал надежди за тоя мач но все пак ми е гадно тъй като съставът ни не е по слаб от юнайтед, просто ги води някъв дивак паднал от гората . Ливърпул не е училище за треньори , МАРШ!
- dNelbandian
- Контакти:
Има ли смисъл да споменавам това което всички специалисти са го подчертали дори? Как може да налагаш играчи на неприлични за тях позиции? Разбирам да няма алтернативи, но не е така.
Играе схема 4-3-3 и има едно крило в целия си отбор. Бренди, Бренди дори и легенди като Карагър и Реднап недоумяват как може да си толкова голямо средняче бе. Вън oт Ливърпул.
Играе схема 4-3-3 и има едно крило в целия си отбор. Бренди, Бренди дори и легенди като Карагър и Реднап недоумяват как може да си толкова голямо средняче бе. Вън oт Ливърпул.
Alonso_Massa написа:Каквото и да си говорим Роджърс няма идея какво да направи. Не може откакто си е тръгнал Суарез да няма връзка между нападателя и останалия отбор... Как топката да стигне до Бентеке, като играта му я градят Ингс, който е централен нападател играещ крило, Фирмино, който е атакуващ халф и също играе крило и Джан, който си е дефанзивен халф и играе почти атакуващ халф? Как да стане? Поне позициите им да бяха уцелени бе мама му стара... Хубаво искаш да играеш 4-3-3 ами вземи си крила, а не нападатели бе. За какъв чеп са ти 4 нападателя като играеш с 1? За какъв чеп играеш с крила при положение, че имаш едно крило, а другото ти крило е под наем? Балотели също не беше цвете за мирисане, но пък той също беше толкова изолиран колкото Бентеке е в момента. Та дори Стъридж беше изолиран в мачовете, които изигра за месец и половина докато беше здрав. Е напълно различни нападатели, а резултата в крайна сметка е същия. Има огромен потенциал в този отбор, но за съжаление невъзможността на Роджърс да извлече и 50% от този потенциал прави повечето футболисти да изглеждат посредствено. Жалко...
Не си прав за Фирмино - Main position: Attacking Midfield , Side position: Secondary Striker , Right Wing. И да си призная като видях състава очаквах Фирмино да играе на мястото на Коу - Attacking Midfield.Не можех да гледам мача - не бях вкъщи. Като четох коментарите бях изненадан , че е бил на крилото. Не че няма логика и не че не е играл там. При липса на Коу очаквах точно Фирмино да поеме тази роля , а не Джан.И аз съм разочарован от загубата. Ще по търся някое клипче за целият двубой за да видя какви ги е надробил Шкъртел. Ще видя и грешката на Гомез при дузпата. Дано това не му по пречи да се развива. Млад и всяка такава грешка може да го унищожи и не знам защо му се нахвърляте на момчето. Сбъркал е , но все пак е на 18. Дано го превъзмогни и не удари спирачката след тази дузпа.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
- slash1912
- Контакти:
Това още нищо не значи,те имаха среща и след 1:6.Ще им врътне утре пак някоя свирка и ще се отърве.Докато не видя-не вярвам.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]