Ливърпул -Уест Хем Юнайтед 31.01.2015 | 17:00 |
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
john barnes
Re: Ливърпул -Уест Хем Юнайтед 31.01.2015 | 17:00 |
Честита победа,взехме много труден мач. Тренера позна,че ще ги мачкаме тия,аз се притеснявах от тях,защото са рогачи и във форма. Яд ме е само за капитана,който не успя да запише мач номер 700 пред КОПА!!! За евертън,трябва да е на терена,той си ги мушка редовно. Стъридж...там каквото и да се каже,все е малко. След 5 месеца в лазарета,влиза и вкарва. Това е истински голаджия,дано не се контузва докрая на сезона и да вкара много голове! Добра игра и суха мрежа,какво повече да искаме?
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
- Karsa Orlong
- Контакти:
john barnes написа:Честита победа,взехме много труден мач. Тренера позна,че ще ги мачкаме тия,аз се притеснявах от тях,защото са рогачи и във форма. Яд ме е само за капитана,който не успя да запише мач номер 700 пред КОПА!!! За евертън,трябва да е на терена,той си ги мушка редовно. Стъридж...там каквото и да се каже,все е малко. След 5 месеца в лазарета,влиза и вкарва. Това е истински голаджия,дано не се контузва докрая на сезона и да вкара много голове! Добра игра и суха мрежа,какво повече да искаме?
Точно
-
john barnes
HoUs4oOL написа:Ами честита победа.
Но така наречените ни конкуренти за Топ4 също спечелиха...
Топ4 именно затова е почти невъзможен за постигане. Гоним 4-5 отбора и те трябва да се дънят,а ние да бием наред...доста трудна работа,ще изчакам края на сезона,но според мен,шанса да влезем във четворката е 10%.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
уелкъм бак ...мистър Андерсон...бати се върна...ма то било друго да ИМАШ ГОЛМАЙСТОР БЕЕЕЕ....и Айб ни идва като ново попълнение,,,изтърват ли го да избухне иии не знаммм 
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]
С подобна игра, не виждам защо догодина да не сме конуренти за титлата. Последните мачове значително си подобрихме играта в защита (от доста години насам не съм виждал толкова стабилна защита в Ливърпул), а и в нападение вече ще изглеждаме много по-добре със Стъридж. Трябва само да си пожелаем и да се надяваме, че Стъридж ще остане здрав и да не го мъчат контузии.
[wrapimg=]http://th09.deviantart.net/fs71/200H/f/2010/247/2/1/kop_sig_by_liverpool11-d2xz0ea.png[/wrapimg]
Alonso_Massa написа:Само едно мога да кажа след този мач: поводи за оптимизъм. Айб задължително с повече изяви!!!
Абсолютно. Моя човек Ибе е израстнал в Дарби и ще чупи кръстове .Аз казах ,че той ни идва като ново попълнение ама кой да ме чуе .Освен това ,казах и че се връща голмайстора Дани Стъридж ,но кой пак да ме чуе ? Искали те нападатели ? Кви нападатели бе алоууу ??? Къде ще играят ? На пейката ли ? А кой добър нападател ще иска да дойде ,като му кажат ,че ще играе на пейката ? Нека да мислим.
Уникален Коутиньо ,ебати пасовете .Уникален Стърлинг .Джан също беше звяр и тоя мач. Уникален Сако .Ебати звяра .Ако Брендън беше ме слушал ,да пуска Туре,Сако и Лукас отначало ,сега нямаше да е на това място в класирането .Но и липсата на Дани му еба майката .
Но най се кефя на тая схема ....ебати схематаааааааааа хаха Изуми света с тая схема тоя ГОЛЯМ ТАКТИК !!! Евала Брендъне .
И пак казвам,когато Миньоле,Шкъртел и Хендерсън играят на ниво ,ние винаги ще бием.
Последна промяна от iznenada на 31 яну 2015 19:25, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
john barnes написа:Честита победа,взехме много труден мач. Тренера позна,че ще ги мачкаме тия,аз се притеснявах от тях,защото са рогачи и във форма. Яд ме е само за капитана,който не успя да запише мач номер 700 пред КОПА!!! За евертън,трябва да е на терена,той си ги мушка редовно. Стъридж...там каквото и да се каже,все е малко. След 5 месеца в лазарета,влиза и вкарва. Това е истински голаджия,дано не се контузва докрая на сезона и да вкара много голове! Добра игра и суха мрежа,какво повече да искаме?
Ще ме слушаш мой човек .
Ами за израстването ,след мача с манафите ,не ти ли казах ???? Още ,по време на тоя мач ,като видях смяната на схемата и многото положения ,които създадохме и ти казах ,че отбора оттук нататък ще се промени и ще мачка .И така и стана .Ето ,оттогава нямаме загуба !!!! Виждаш ли колко ми е ясна тая игра ?
Вярвай в треньора ей момче . Казах ти ,до края най много две загуби да инкасираме .Само стой и гледай..
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
Миноле има най-много сухи мрежи във ВЛ до този момент през сезона.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Gil-galad написа:Миноле има най-много сухи мрежи във ВЛ до този момент през сезона.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
HoUs4oOL написа:Gil-galad написа:Миноле има най-много сухи мрежи във ВЛ до този момент през сезона.
![]()
![]()
Излъгах
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.