Ливърпул - Астън Вила - 0:1 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

chakalat
Контакти:

Re: Ливърпул - Астън Вила 13.09.2014 | 19:30 |

Мнениеот chakalat » 13 сеп 2014 21:52

Rofles написа:
chakalat написа:Все пак най-накрая и феновете на Юнайтед да имат повод за радост и да цъфнат тука да хейтват :)
Лошото е че не без основание.Сезона тръгна малко странно за почти всички освен за Челси.

Кой фен на Юнайтед е цъфнал тук и ви е обидил мога ли да попитам ? :)

А иначе моето мнение относно нападението ви, е че много по-удачно щеше да е да вземете Реми, не Балотели. Просто мисля, че франсето много повече ви се вписва в стила, а Балотели не.

Къде съм споменал думата обида ? :) Мисълта ми е че имате повод да злорадствате като гледам естествено не го пропускате,не ме разбирай че искам да кажа нещо лошо.Когато си играл слабо трябва да търпиш критики.А инак аз мисля че ни трябваше и Реми освен Балотели,определено играта ни с 2-ма нападатели е по-добра ама Ламбърт?.....

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 13 сеп 2014 21:52

Кофти е 70 мин да играем на една врата и да не вкараме поне един гол.

Да,наистина беше доста странно,че Ливърпул не успя да вкара цяло второ полувреме! Блокирани удари,10+корнера,непрекъснато движение пред наказателното поле и нищо...Но пък защитата на Астън Вила действа перфектно,особено Сендерос,който буквално изора всичко що мърда за Ливърпул-железен е този пичага,още от времената в Арсенал и Фулъм.Дори на 2-3 пъти можеше и да реализира,но му липсваше късмет.
Като цяло,ако се абстрахираме от резултата,то равенството изглеждаше най-логичният резултат,но...това е то футболът!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 13 сеп 2014 21:53

smoothc написа:
Кофти е 70 мин да играем на една врата и да не вкараме поне един гол.

Да,наистина беше доста странно,че Ливърпул не успя да вкара цяло второ полувреме! Блокирани удари,10+корнера,непрекъснато движение пред наказателното поле и нищо...Но пък защитата на Астън Вила действа перфектно,особено Сендерос,който буквално изора всичко що мърда за Ливърпул-железен е този пичага,още от времената в Арсенал и Фулъм.Дори на 2-3 пъти можеше и да реализира,но му липсваше късмет.
Като цяло,ако се абстрахираме от резултата,то равенството изглеждаше най-логичният резултат,но...това е то футболът!

Балотели трябва да се преименува на Куцотели.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 13 сеп 2014 21:55

daniel875 написа:
Alonso_Massa написа:Добре че сте големите разбирачи, че познахте че миналия сезон ще сме извън топ4 след загубата от Саутхямтън... :lol:

Четворката е максимумът на отбора през този сезон. Трябва да се постараем повече в Европа. Никаква титла не е възможна, докато не се изгради достоен отбор, за да я спечели. Трябва ширина, трябва самочувствие в големите мачове, особено на чужд терен.

Точно пък ти не ми говори, дето никакъв те нямаше и веднага като паднсхме цъфна да обясняваш че сме слаби!!!
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 13 сеп 2014 21:56

chakalat написа:
Rofles написа:
chakalat написа:Все пак най-накрая и феновете на Юнайтед да имат повод за радост и да цъфнат тука да хейтват :)
Лошото е че не без основание.Сезона тръгна малко странно за почти всички освен за Челси.

А иначе моето мнение относно нападението ви, е че много по-удачно щеше да е да вземете Реми, не Балотели. Просто мисля, че франсето много повече ви се вписва в стила, а Балотели не.

Къде съм споменал думата обида ? :) Мисълта ми е че имате повод да злорадствате като гледам естествено не го пропускате,не ме разбирай че искам да кажа нещо лошо.Когато си играл слабо трябва да търпиш критики.А инак аз мисля че ни трябваше и Реми освен Балотели,определено играта ни с 2-ма нападатели е по-добра ама Ламбърт?.....

Само Реми ви трябваше. Реми е доста бърз, а на Вас ви трябваше такъв играч до Стъридж. Аз мисля, че Балотели няма да го бъде в Ливърпул, не ангажирам никого с мнението си.
Изображение[/center]

milka

Мнениеот milka » 13 сеп 2014 22:03

Липсата на Луис Суарес започва да се усеща, още повече когато напред имаш дърво като Балотели дето цял мач си бърка в носа и незнае на кой свят , тоя кой го е излъгал ,че е футболист , тия момчета от Астън Вила в нападение са класа над Балотели .

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 13 сеп 2014 22:04

milka написа:Липсата на Луис Суарес започва да се усеща, още повече когато напред имаш дърво като Балотели дето цял мач си бърка в носа и незнае на кой свят , тоя кой го е излъгал ,че е футболист , тия момчета от Астън Вила в нападение са класа над Балотели .

Само Балотели да беше виновен...

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 13 сеп 2014 22:04

Rofles написа:
chakalat написа:
Rofles написа:

Само Реми ви трябваше. Реми е доста бърз, а на Вас ви трябваше такъв играч до Стъридж. Аз мисля, че Балотели няма да го бъде в Ливърпул, не ангажирам никого с мнението си.

Да ама в мач като този в които предварително се знаеше как ще играе Вила полза от бързина няма.Не лошо да имаш и по - силов нападател в отбора точно за мачове като този.В Англия няма как да претендираш за титла ако нямаш 3-ма добри нападатели които да можеш да използваш според съперника.При на е очевадно че само с един нападател сме зле и в този ред на мисли трансфера на Ламбърт няма да си го обясня никога.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 13 сеп 2014 22:06

milka написа:Липсата на Луис Суарес започва да се усеща, още повече когато напред имаш дърво като Балотели дето цял мач си бърка в носа и незнае на кой свят , тоя кой го е излъгал ,че е футболист , тия момчета от Астън Вила в нападение са класа над Балотели .

И тези момчета от Вила що не направиха нищо друго освен късметлийският им гол в началото а ?! Те не минаха центъра 70 мин.
Бало ако не беше сам в атаката както предишният мач резултата щеше да е друг.Аман от разбирачи.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 13 сеп 2014 22:08

Нямаше да успее. Този е неконтролируем. Балотели не е талантлив. Той е набеден талант.

Напротив! Балотели е доста талантлив футболист,просто е нужно да му "влезеш под кожата",да му покажеш че е значим и важна част от отбора!
Характерът му е по-скоро инфантилен,отколкото груб или нещо подобно..и в този ред на мисли мога да ти кажа,че един Анди Керъл примерно,е много по-опасен за обстановката/колектива и то във всеки един двубой,просто защото той е доста агресивен/избухлив за разлика от Марио Балотели(който в повечето случаи играе феърплей..докато целта на Анди Керъл е просто да ти играе един лакят в главата,пък каквото стане...).
В Уикипедия гледам следните показатели за Марио Балотели(Интер-Сити-Милан):156/66(ср/0,42).
Мисля,че изобщо не отстъпва на т-нар топ нападатели! Нищо,че един известен процент от головете са от наказателни удари,но пък и затова се иска здрави нерви и талант!
Последна промяна от smoothc на 13 сеп 2014 22:11, променено общо 2 пъти.

Върни се в “Ливърпул”