Ливърпул - Кардиф Сити 21.12.2013 | 14:45| 3-1 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ливърпул - Кардиф Сити 21.12.2013 | 14:45
Е каква е тая защита бе братче.....аз ако съм на Сако ще им набия шамарите след тоя гол....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
- ralka_levskarka
- Контакти:
Заспаха..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Е няма такъв идиот като Щъркела 
wolf написа:The Crow написа:mitko9311 написа:Айде Суарес да вкара още един гол да мине рекорда до коледа за най-много отбелязани голове, иначе Хендо играе толко добре, защото най-накрая играе в средата не на крилото дано второто полувреме след 60-тата минута да може да вкара и Луис до 60-тата и да видим някакви смени примерно Лукас за Алберто Фелипе да си почине да влезне Аспас или Суарес след като вкара 3-ти гол да го смена за Аспас да почине и той
Така е , Хендерсън го взеха от Съндърланд основно заради качествата му на атакуващ халф, но заради несигурната игра първите му сезон и половина беше започнало твърдо налагане на крилото. Аз смятам че проблемът му е психически и просто не е уверен в качествата си,който са безспорни. Но със натрупаната инерция последните мачове, играе истински и не се страхува да прави каквото му хрумне. Видяхме го срешу Тотнъм, гледаме го и сега. Отиграванията му са на топ ниво
Аз го казах много отдавна, и клипове пусках но разбира се си отнесох поцията помия. За да го налагат на тая възраст има причина
Не си бил сам, и аз съм го повтарял не веднъж. Аз принципно стоя зад Хендерсън защото не заслужава такава помия да се сипе по него
ПС: Кофти за Миньоле, надявах се да запише още една чиста мрежа
Шкъртел като го гледам как ги дърпа за фланелките усещам как ще завършим мача с 10 човека......
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
-
suareshampion
Шкъртел и Кели пазят един и същи човек а другия го оставиха сам.Смях.
Сако е над всички в защита. Останалите колебливи.Фланаган започна много плахо мача .Обърка една две топки при изнасянето,минаваха го отзад и за малко не ни отбелязоха гол.Но след като Суарес успокои психически отбора ,тогава Фланаган влезе в час.За Хендерсън важи същото.Имаше доста брак в началото.
Сако е над всички в защита. Останалите колебливи.Фланаган започна много плахо мача .Обърка една две топки при изнасянето,минаваха го отзад и за малко не ни отбелязоха гол.Но след като Суарес успокои психически отбора ,тогава Фланаган влезе в час.За Хендерсън важи същото.Имаше доста брак в началото.
Последна промяна от suareshampion на 21 дек 2013 16:04, променено общо 2 пъти.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
Gil-galad написа:Шкъртел като го гледам как ги дърпа за фланелките усещам как ще завършим мача с 10 човека......
Според мен трябваше да си получи картона още в 29тата минута когато си заби бутонката в лицето на Коукър
- ralka_levskarka
- Контакти:
Защо имам усещането, че ще треперим до края 
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Давайте да им слагаме 4-ти и да приключваме...
-
Dr. Phibesr
- Контакти:
Все едно гледам защитата на Левски