KingKenny написа:Защо в Байерн втори капитан не е Тиаго ? Защо в Барса втори капитан не е Неймар ? В Юнайтед Нани и т.н.
Суарез е невероятен футболист, без него в момента щяхме да се трагични, той дърпа отбора, за което съм му благодарен, вярвам, че той ще е капитан и ще се отрази добре на отбора, но не бих направил същото ако бях на мястото на Роджърс.
Затова и аз не съм там де, той си знае какво прави, ако сика да направи Сисоко капитан накрая на сезона ще говорим.
Защото и двамата изброени са от няколко месеца в съставите си, а и останалите играчи имат самочувствието на победители и лидери - Шави, Иниеста, Пуйол, Лам, Нойер, Швайнщайгер, ние на кой да дадем лентата на Джо Алън, Виктор Моузес или Глен Джонсън. За мен Туре и Миньоле могат да бъда капитани, но са прекалено отскоро в отбора за да им се даде възможност да изведат отбора на терена

))) Тоест без Джерард и Агер(който като човек е страхотен, но напоследък не играе особено добре) логично е капитан да е Суарез(който вече е бил капитан на Аякс както и беше капитан за мача с Олдъм ако не се лъжа) ако ли не то това може да е Лукас.
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.
- Jurgen Klopp