Ливърпул - Евертън (05.05.13 г. ,, 15:30 ч . )

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Re: Ливърпул - Евертън (05.05.13 г. ,, 15:30 ч . )

Мнениеот LFC1892 » 05 май 2013 22:15

kadett1 написа:Незнам защо не се разчита на Шелви и Асаиди ?
Прекалено доверие се гласува на Хендерсън и Даунинг. Тук обвинявам Роджърс !
Той не искаше евротурнири ,може би заради късата пейка ,която ще имаме И следващия сезон . Ето сега няма евротурнири и това ще му помогне да се концентрира изцяло върху ВЛ.

Е, айде поотворете очите,че само едно повтаряте ,като папагали.Днес наистина Даунинг не беше на ниво,но какво искате от Хендерсън? Всичко по разчупено и нестандартно беше създадено от Хендерсън.Това момче има голямо бъдъще и го показва от доста мачове,насам.Ама не, нали го докара Далглиш - не става и това е. За Роджърс си прав - за този мач по добре бе да пусне Шелви,боец отвсякъде,а не тази мижитурка Борини.[/quote]
Остави, винаги виновни са Хендерсън и Даунинг. Ей така по подразбиране. Нищо че Лукас 2 паса не можа да направи днес, а за Борини да не говорим просто. Спомням си още като го купувахме и бяха пуснати клипчета за него и представянето му в Рома. Ами то дори и в тези клипчета нямаше нищо хубаво и си личеше, че е доста посредствен футболист, футболист за отбор от Чемпиъншип (Редин, КПР и Уигън имат по-добри футболисти от този), а това един вид му е като визитка и би трябвало да е извадено най-доброто. Сега контузиите са му оправдание, но ако другия сезон е здрав много бързо ще бъде разкрит и ще играе ролята на Асаиди през този. На Брендън единствено му признавам трансферите на Стъридж и Коутиньо (много добър, всеки мач извежда футболисти сами срещу вратаря поне 2-3 пъти, а и за 8 милиона си е направо подарък).
За мача, изиграхме го с голяма доза досада, все едно не беше някакво дерби със значение. С този мач сезонът ни приключи. Да се надяваме на силен трансферен прозорец, Роджърс да си е взел поука и всеки следващ джам да се справя все по-добре (а той вдигна летвата зимата) и догодина да газим наред!
YNWA!

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 05 май 2013 22:16

suareshampion написа:Слаб мач за Ливърпул. Но въпреки всичко можеше да ги излъжем с един гол . Стъридж трябваше да я бие директно още първия път а той тръгна да лъже вратаря и си затвори ъгъла..като цяло днес беше трагичен . Суарес липсваше.
Отмениха чист гол на Евъртън(вече сме квит) ...отново след статично положение ,защитниците и вратаря ни ..незнаят къде се намират ! И това е цял сезон ! Смях .
Продължаваме и да не се възползваме от статичните положения в наша полза ! И това цял сезон ! Смях .
Незнам защо не се разчита на Шелви и Асаиди ?
Той не искаше евротурнири ,може би заради късата пейка ,която ще имаме И следващия сезон . Ето сега няма евротурнири и това ще му помогне да се концентрира изцяло върху ВЛ.

Ако следващия сезон при похарчени евентуално към 40-50млн /да се надяваме/ не се борим за 3ката не мисля че Роджърс ще остане. Просто няма оправдание

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 05 май 2013 22:39

Тука съм напълно съгласен малко повече пари трябва да се хвърлят лятото да видим дали ще има промяна и ако и другия сезон е същата работа Роджърс ще си отиде по всякаква вероятност.

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 05 май 2013 22:43

we are the champions написа:Тука съм напълно съгласен малко повече пари трябва да се хвърлят лятото да видим дали ще има промяна и ако и другия сезон е същата работа Роджърс ще си отиде по всякаква вероятност.

+1
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 05 май 2013 23:23

wolf написа:
suareshampion написа:Слаб мач за Ливърпул. Но въпреки всичко можеше да ги излъжем с един гол . Стъридж трябваше да я бие директно още първия път а той тръгна да лъже вратаря и си затвори ъгъла..като цяло днес беше трагичен . Суарес липсваше.
Отмениха чист гол на Евъртън(вече сме квит) ...отново след статично положение ,защитниците и вратаря ни ..незнаят къде се намират ! И това е цял сезон ! Смях .
Продължаваме и да не се възползваме от статичните положения в наша полза ! И това цял сезон ! Смях .
Незнам защо не се разчита на Шелви и Асаиди ?

Ако следващия сезон при похарчени евентуално към 40-50млн /да се надяваме/ не се борим за 3ката не мисля че Роджърс ще остане. Просто няма оправдание

Естествено .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

leoric
Контакти:

Мнениеот leoric » 06 май 2013 11:32

За какво да му дадат пари на лебеда? За Скот Синклер ли? За Уилямс ли? Или за Ворм? Той не привлича играч, с който не е работил, а той е работил в Б група и с резервите не Челси. Вчера нямахме идея в играта. Цял сезон не може и да разреши проблемите в защита от статични положения. Имаме високи защитници, здрави, а ги надскачат някакви лилипути... Миналото домакинство, ОСКАР вкара гол с глава от ъглов, днеска пак. Добре, че беше съдията. Просто, да не губят време и да връщат Рафаел, че с тая игра и с това бездушие и догодина ще сме след Евертън.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 06 май 2013 12:20

Други добри треньори няма ли че все тоя ви е в устата?

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 06 май 2013 12:31

wolf написа:Други добри треньори няма ли че все тоя ви е в устата?

За периода си в челси 2 пъти би Юнайтед и един път направи равен. Ние колко пъти го направихме ? Въпреки, че феновете и играчите изобщо не го харесват ще спечили Лига Европа и Челси ще играят в ШЛ !

BTW Коутиньо е откритие на Бенитез както и Шелви и Стърлинг. Все още играят неговите хора - Агер, Шкъртел, Рейна, Лукас, Джонсън. Бенитез в най - слабият си сезон сме 7ми. С г.н тика - тика половин сезон се чудихме ще влезем ли в десятката. От отборите от ТОП 10 сме били само Тотнъм(блъгодарение на дузпа), Суонзи(не играха с пълен съствав, пазеха се за финала) и Уест Хам(третият ни гол всъщност беше автогол.)
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 06 май 2013 13:46

styopa написа:
suareshampion написа:Момче ..ми нали точно тоя "разбирач" -styopa ..не е спрял всеки ден да говори ,че Брендън е некадърен мениджър ? :mrgreen: ... и снощи сигурно се е помолил в църквата със свещичка в ръка ,янките да го разкарат по най бързи начин . :mrgreen:

Доообре.
Само да ми припомниш извън трансферите.. за воденето на кой мач съм се изказвал така?
За 19845436 път си казвам мнението за него.
За мен през лятото в трансферите се допуснаха адски много груби грешки.Тръгваш цял сезон с 14 15 човека.. един нападател,един ляв защитник,един класически дефанзивен халф и т.н. .. сезон с ЛЕ на главата си.
За мен и през зимата Сахин не трябваше да бъде освобождаван,а можеше да му се намери място и да изкара годината поне.Така или иначе нямаме кой знае какъв състав.
Другата ми критика е по отношение на неговите стилове.Не може толкова изведнъж това да се променя.Например Венгер може би 3 4 години изкара с това което му беше наследено... естествено и с някакви промени... и чак тогава взе да му личи неговите виждания за школи,начин на игра с многото пасове и т.н.
От там нататък като водене на мачове според мен си се справя добре,но с този състав толкова.Щом за цяла година не мръднахме от средата на класирането и ни пребиха на всички други фронтове.Иначе като водене на мачове в смисъл избор на състав и смени според мен си се правя много добре.По-добре от Краля,Ходжсън,Бенитез и Улие.

E какво да направи ,като са му отпуснали толкова малко средства бе човек ? Тръгнал с 14-15 човека ...еми нали точно това имам предвид аз ,като казвам ,че Далглиш му остави ЛОШО НАСЛЕДСТВО !!! Айде мислете малко и стига сте повтаряли глупости като папагали.Какво да направи Роджърс ,че Далглиш прогони Макси и Каут и сигурно още на полусезона са си уредили трансферите ? Какво да направи Роджърс с 20 млн ? Естествено ,че ще тръгне да гледа към юношите !!! Тези грешки,за които говориш ,тръгнаха от Далглиш . Ако Керъл беше добър нападател ,Роджърс щеше да разчита на него ,нали ? Защо Далглиш не взе класически дефанзивен ами взе Адам ? Защо Далглиш не взе на полусезона нов дефанзивен халф ,при положение ,че месец преди това Лукас се контузи трайно ..а преподписа с видимо непереспективния Спиъринг ??? Защо започна сезона само с двама нападатели ,от които единия е силно казано нападател ? Защо след като наказаха Суарес за дълго време ,не взе на полусезона още един нападател ? Защо освободи Мейрейлеш ? Защо не налагаше Шелви ,при наличието на трагични Хендерсън и Адам ? Сега Шелви вече щеше да е натрупал доста мачове и самочуствие и щеше да е съвсем друг играч .
Защо привлече Дони ..при положение ,че не го пускаше изобщо ? Не беше ли по добре да вземе переспективен млад вратар ,който да се бори всеки ден за титулярно място с Рейна и днес вече ,можеше и да го измести ? И тогава Рейна щеше да е по мотивиран а не отпуснат като мърда и да прави 123434 грешки ,защото знае ,че няма реална конкуренция ?
Аурелио си тръгна ,останахме само с Енрике и няма пари за нов ..какво да направи Роджърс ? Тръгва да разчита на талантлив юноша от академията Робинсън ,но впоследствие разбира ,че той не може да помогне . И сега през лятото ,със сигурност ще купи нов .И дано този новия измести Енрике от титулярното място . Но това е друга тема .
Сахин хиляда пъти каза ,че иска да играе като дефанзивен . Но Роджърс явно му е казал ,че там ще разчита на Лукас и за това Сахин замина за Дортмунд ,където видимо се чуства щастлив,ако съдим от коментарите му .
Естествено ,че с идването още ,ще започне да си налага идеите .Особено при този преходен сезон,в който няма задължителна цел . Точно сега беше момента за това . Играчите разбраха какво се иска от тях и през новия сезон ще им е по лесно.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 06 май 2013 14:37

За 10ти път ще ти повторя че не Далглиш, а янките отказаха да направят заплатата на Мейрелеш от 30 000 на 60 000. Ако не си спомняш, Мейрелеш ни беше най-добрия халф по времето на Далглиш /първия полусезон, пролетния/ и се разчиташе на него да вади мачовете което е и правеше. При Ходжсън Мейрелеш не можеше да си уцели краката - ФАКТ

Върни се в “Ливърпул”