styopa написа:suareshampion написа:Момче ..ми нали точно тоя "разбирач" -styopa ..не е спрял всеки ден да говори ,че Брендън е некадърен мениджър ?

... и снощи сигурно се е помолил в църквата със свещичка в ръка ,янките да го разкарат по най бързи начин .
Доообре.
Само да ми припомниш извън трансферите.. за воденето на кой мач съм се изказвал така?
За 19845436 път си казвам мнението за него.
За мен през лятото в трансферите се допуснаха адски много груби грешки.Тръгваш цял сезон с 14 15 човека.. един нападател,един ляв защитник,един класически дефанзивен халф и т.н. .. сезон с ЛЕ на главата си.
За мен и през зимата Сахин не трябваше да бъде освобождаван,а можеше да му се намери място и да изкара годината поне.Така или иначе нямаме кой знае какъв състав.
Другата ми критика е по отношение на неговите стилове.Не може толкова изведнъж това да се променя.Например Венгер може би 3 4 години изкара с това което му беше наследено... естествено и с някакви промени... и чак тогава взе да му личи неговите виждания за школи,начин на игра с многото пасове и т.н.
От там нататък като водене на мачове според мен си се справя добре,но с този състав толкова.Щом за цяла година не мръднахме от средата на класирането и ни пребиха на всички други фронтове.Иначе като водене на мачове в смисъл избор на състав и смени според мен си се правя много добре.По-добре от Краля,Ходжсън,Бенитез и Улие.
E какво да направи ,като са му отпуснали толкова малко средства бе човек ? Тръгнал с 14-15 човека ...еми нали точно това имам предвид аз ,като казвам ,че Далглиш му остави ЛОШО НАСЛЕДСТВО !!! Айде мислете малко и стига сте повтаряли глупости като папагали.Какво да направи Роджърс ,че Далглиш прогони Макси и Каут и сигурно още на полусезона са си уредили трансферите ? Какво да направи Роджърс с 20 млн ? Естествено ,че ще тръгне да гледа към юношите !!! Тези грешки,за които говориш ,тръгнаха от Далглиш . Ако Керъл беше добър нападател ,Роджърс щеше да разчита на него ,нали ? Защо Далглиш не взе класически дефанзивен ами взе Адам ? Защо Далглиш не взе на полусезона нов дефанзивен халф ,при положение ,че месец преди това Лукас се контузи трайно ..а преподписа с видимо непереспективния Спиъринг ??? Защо започна сезона само с двама нападатели ,от които единия е силно казано нападател ? Защо след като наказаха Суарес за дълго време ,не взе на полусезона още един нападател ? Защо освободи Мейрейлеш ? Защо не налагаше Шелви ,при наличието на трагични Хендерсън и Адам ? Сега Шелви вече щеше да е натрупал доста мачове и самочуствие и щеше да е съвсем друг играч .
Защо привлече Дони ..при положение ,че не го пускаше изобщо ? Не беше ли по добре да вземе переспективен млад вратар ,който да се бори всеки ден за титулярно място с Рейна и днес вече ,можеше и да го измести ? И тогава Рейна щеше да е по мотивиран а не отпуснат като мърда и да прави 123434 грешки ,защото знае ,че няма реална конкуренция ?
Аурелио си тръгна ,останахме само с Енрике и няма пари за нов ..какво да направи Роджърс ? Тръгва да разчита на талантлив юноша от академията Робинсън ,но впоследствие разбира ,че той не може да помогне . И сега през лятото ,със сигурност ще купи нов .И дано този новия измести Енрике от титулярното място . Но това е друга тема .
Сахин хиляда пъти каза ,че иска да играе като дефанзивен . Но Роджърс явно му е казал ,че там ще разчита на Лукас и за това Сахин замина за Дортмунд ,където видимо се чуства щастлив,ако съдим от коментарите му .
Естествено ,че с идването още ,ще започне да си налага идеите .Особено при този преходен сезон,в който няма задължителна цел . Точно сега беше момента за това . Играчите разбраха какво се иска от тях и през новия сезон ще им е по лесно.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.