Ливърпул - Нюкасъл (04.11 18:00)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Re: Ливърпул - Нюкасъл (04.11 18:00)

Мнениеот we are the champions » 04 ное 2012 20:33

KingKenny написа:
Червени_шампиони написа:Зимния трансферен прозорец, не дадат ли пари за класен нападател и ляв бек съм им **** майката.

нищо не знаеш ти. движим се по определен път, който ЕВЕНТУАЛНО след 5 години ще идем в ШЛ. Класни напдатели, бекове ти сънуваш сигурно. 3 млн. ей сега зимата за нападателя на Червен трактор (Тополовград) и това е. :mrgreen:

абе имаме си една машина в ЦСКА-то станко му викат може да ни свърши работа 8-) :roll:

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 04 ное 2012 20:40

we are the champions написа:
KingKenny написа:
Червени_шампиони написа:Зимния трансферен прозорец, не дадат ли пари за класен нападател и ляв бек съм им **** майката.

нищо не знаеш ти. движим се по определен път, който ЕВЕНТУАЛНО след 5 години ще идем в ШЛ. Класни напдатели, бекове ти сънуваш сигурно. 3 млн. ей сега зимата за нападателя на Червен трактор (Тополовград) и това е. :mrgreen:

абе имаме си една машина в ЦСКА-то станко му викат може да ни свърши работа 8-) :roll:

станко манко мани ги тия :lol: :lol: неска Насето Курдов къв' мач изнесе не е истина просто. 15 млн. паунда не му мърдат особено платени от нас :mrgreen:
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 04 ное 2012 20:54

KingKenny написа:
Liverpool forever_95 написа:К'во пискате толкова много, че нямаме класен нападател бе? Луис Суарес е човекът, миналия сезон ни беше каръшки и пропускаше много, но този сезон има 7 гола в 10 мача от ВЛ. Малко ли е?
Трябва ни ВРАТАР, ляв бек, десен бек, дефанзивен халф, офанзивен халф, едно крило и един нападател. Не е да нямаме класен нападател, трябва ни просто втори такъв. С тия олигофрени Алън, Енрике и тем подобни, няма да стане. Имаме и много млади и дефакто Суарес няма с кого да играе, младите не могат да решават все още мачове.

отново се доказа къв си идиот... виж ударите на Суарез 1 гол от 7 удара.... !? Класа ! Суарез не е централен нападател. При разиграването на топката се вижда как Суарез и Сусо се връщаха назад за да я поемат, следва, че в нак. поле остават само играчите на Нюкасъл, следва - безсмислено владеене на топката. Не сме Барселона и слава Богу. Нямаме играчите за тоя стил и нормалните резултати си личат. В 80 мин дори и по-рано можеше да се пусне Каръл(ако беше още тук) и щеше да увлече защитниците на "свраките" с присъствието си и тогава щеше да има на кого да се изсипе тая топка.

За мача: ПОРЕДНА ФУТБОЛНА ЛЕКЦИЯ изнесена от недоразуменията, които се наричат играчи, на Футболен Клуб Ливърпул.

Ей сопол, идиот ще викаш на тоз, де'т те е прайл бе! Я виж колко от ударите на Суарес бяха от кажи-речи чисти позиции. 2 - единия отразен от Тим Крул с крак, другия влезе във вратата. Останалите бяха отдалеч, защото около него играят САМО НЕКАДЪРНИЦИ и не могат да му доставят топката в наказателното поле да ги шие. Суарес вкарва много повече от миналата година, има вече опит във ВЛ и се представя страхотно. Факта, че е на 3-то място сред голмайсторите не ти ли говори нещо бе, простак?!?
И за футболната лекция: К'ва е тая футболна лекция, като ние нямахме чисти положения бе? Задържането на топката означава две неща: или знаеш какво да правиш с нея (Барса) или просто я задържаш, за да не я владее противника, а в същото време нямаш идея к'во да правиш. Е ние сме от вторите, колко чисти положения имахме бе, каун? Колко пъти топката стигна до играч на Ливърпул в наказателното поле по земя, а не по въздух?!?

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Мнениеот smart » 04 ное 2012 21:04

john barnes написа:
petar123 написа:Какво очаквате от треньор, чието най-добро постижение е 11 място във ВЛ!? С Брендито - толкова! Най-много догодина да имаме честа да гледаме "Правилния му футбол" в Чемпиъншип. ((( Алън -бил гений, Борини - още по-голям. С какво са по-добри от Хендерсън и Керъл не разбрах. Дори Чарли Адам даваше по някой хубав пас, ако не друго. И понеже има много разбирачи, които миналата година по същото време плюеха Далглиш, само искам да им припомня къде се движеше отборът тогава и за какво се бореше (дори спечели една от планираните купи). Между другото - къде е Бромич на Стив Кларк!? А Уест Хем с "дървото" Керъл!? Разбирачи - поне веднъж в живота си да бяхте излезли на кварталното игрище и да бяхте поиграли играта ФУТБОЛ, то само пред компа във Фифата и Топ 11 не става!

На истинските фенове на Великия отбор мога да кажа само едно - дано янките осъзнаят грешката си и инвестират в доказано добър треньор! А иначе аз пак ще подкрепям този отбор, дори и да стигне до Чемпиъншип! В крайна сметка и Шенкли е тръгнал оттам! YNWA!

бромич със кларк,ще го видим в края на първенството,а чуковете със керъл...тоя вкарал ли е гол там,щото всеки мач е титуляр??? ако не беше легендарния тъпунгер,да изхарчи сума ти и пари за доказани некадърници,сега роджърс щеше да има достатъчен бюджет,защото за мен поне,алън е 10 класи над твоя адам,асаиди е 5 класи над шибания стю,а борини е 2 класи над яловия кон!!!

абе незнам кой с колко калси бил над еди-кой си,но разликата от миналия сезон и сега е има-няма 10 места в класирането и създаване на с 5 положения повече на мач.
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 04 ное 2012 21:09

към liverpool_forever_95 и всеки, който го интересува :)
и като стигна кво стана !? днес нямаше греди, нямаше фрапантни спасявания, нямаше го и Каръл да негодувате от него. днес пак завършихме наравно 1:1, но бяхме страхотни :lol: :lol: ти си най-големия идиот тук. абсолютно неадекватно мнение както обикновено. и за футболната лекция - нещото, което използвам се нарича сарказъм същество такова. :lol: СУАРЕЗ е SHADOW STRIKER знаеш ли това какво значи !? Това е Рууни,това е Агуеро. SS-а прави положенията за ЦЕНТРАЛНИЯ НАПАДАТЕЛ. Суарез изпълнява и двете функции в тоя отбор, а той може само едната. Излиза на положения, но реализира по-малка част от тях. Представи си днес ако Робин ван Перси беше до Суарез дали резултата нямаше да е 6-1 примерно ? Това се опитва да се втълпи на малко по-трезво мислещите от теб. И докато ти изкарваш Суарез бог и искаш да се изгради отбор около един човек(защото хората, от които се нуждае Ливърпул по твоя преценка, са 8), докато ние искаме завършване на думата ОТБОР, а не на думата индивидуалност , искаме да видим как след атака минаваща през 5 човека се нацели греда, а не един минава 3-ма защитника и цели гредата... поне това искам да видя аз, ако някой иска да гледа нещо друго можете да играете на фифата един срещу един. Аз искам да гледам 11 на 11 в красиви комбинации и нападателна игра, не разигравания до засиняване и накрая изплюване на топката към вратаря. Докато не го видя ще продължавам да си изказвам мнението. а и много други хора.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

john barnes

Мнениеот john barnes » 04 ное 2012 21:12

KingKenny написа:
john barnes написа:
Avrameca написа:карате се за глупости в момента ..

забележи как само след 10 мача,почнаха да хулят роджърс...а легендата им винаги е прав,нищо че го чакахме 18 месеца и изхарчи сума ти и пари за цървули...ама нали е легенда и трябва да си мълчим и да хулим другите,само не и него...

не мога да разбера що подкрепяш Ливърпул !? Как си станал фен на тоя отбор !? Няма Далглиш,няма Бенитез,няма Улие,няма Евънс,няма Сунес,няма Фейгън,няма Пейсли,няма Шенкли ти си завършен малоумник... човек, който недолюбва нито един от идолите по някакъв начин на един клуб как може да се нарече фен !? на какво си фен или привърженик ти ?

абе ти си уникално тъп като галош бе....вземи прочети,че за мен Пейсли е най-великия ни мениджър! кой си пък ти,че да ме определяш що за фен съм аз? първо ми вникни във мненията и тогава давай определения...апропо,Бенитес също ми е от любимците,ама явно и това си пропуснал...а за тъпия ви крал-тоя е престъпник и ЗАГРОБИ Ливърпул със малоумните си трансфери!!!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 04 ное 2012 21:14

smart написа:
john barnes написа:
petar123 написа:Какво очаквате от треньор, чието най-добро постижение е 11 място във ВЛ!? С Брендито - толкова! Най-много догодина да имаме честа да гледаме "Правилния му футбол" в Чемпиъншип. ((( Алън -бил гений, Борини - още по-голям. С какво са по-добри от Хендерсън и Керъл не разбрах. Дори Чарли Адам даваше по някой хубав пас, ако не друго. И понеже има много разбирачи, които миналата година по същото време плюеха Далглиш, само искам да им припомня къде се движеше отборът тогава и за какво се бореше (дори спечели една от планираните купи). Между другото - къде е Бромич на Стив Кларк!? А Уест Хем с "дървото" Керъл!? Разбирачи - поне веднъж в живота си да бяхте излезли на кварталното игрище и да бяхте поиграли играта ФУТБОЛ, то само пред компа във Фифата и Топ 11 не става!

На истинските фенове на Великия отбор мога да кажа само едно - дано янките осъзнаят грешката си и инвестират в доказано добър треньор! А иначе аз пак ще подкрепям този отбор, дори и да стигне до Чемпиъншип! В крайна сметка и Шенкли е тръгнал оттам! YNWA!

бромич със кларк,ще го видим в края на първенството,а чуковете със керъл...тоя вкарал ли е гол там,щото всеки мач е титуляр??? ако не беше легендарния тъпунгер,да изхарчи сума ти и пари за доказани некадърници,сега роджърс щеше да има достатъчен бюджет,защото за мен поне,алън е 10 класи над твоя адам,асаиди е 5 класи над шибания стю,а борини е 2 класи над яловия кон!!!

абе незнам кой с колко калси бил над еди-кой си,но разликата от миналия сезон и сега е има-няма 10 места в класирането и създаване на с 5 положения повече на мач.

в момента гледам сезон ревюто от миналата година и търся до кога сме били на поне 3 точки от 4-то място. в началото на февруари сме на 4 точки от четвъртото място, сега сме на 6... ама няма нищо нека видим Брендо накрая къде ще ни закара нека само да не стане така че да играем със Лийдс и Нотингам другата година.

john barnes

Мнениеот john barnes » 04 ное 2012 21:17

Вероятно ми говориш за футзал, не знам, не го следя този спорт... С "легендарния тъпунгер" не бяхме близо до зоната на изпадащите, където се намирахме преди него и се намираме след него ((( И все пак бъди коректен - стотиците обидни изказвания към Краля съм ти ги простил, не се и заяждах с тебе тогава, защото нямаше смисъл - сравнението беше между Хендерсън и Керъл от една страна и Алън и Борини от друга.[/quote]
каква зона на изпадащите бе човек? на кое място сме в момента? сравнявам ти данчо със алън-кой е по-добър за теб и е допринесъл повече за отбора? сравнявам ти 11 милионния борини,със 35 милионния керъл и пак виждам,че жабаря е по-бърз,по-комбинативен и повече пресира противника,а е и със 2 години по-млад от коня...статистиката на яловия мисля,че я знаеш-56 мача,6 гола...борини в момента е контузен,нека да видим след като направи 56 мача за нас,колко гола ще е вкарал.отделно от това,яловия всеки мач е титуляр във уест хем и още не е вкарал...какво ти говори това?
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 04 ное 2012 21:17

john barnes написа:абе ти си уникално тъп като галош бе....вземи прочети,че за мен Пейсли е най-великия ни мениджър! кой си пък ти,че да ме определяш що за фен съм аз? първо ми вникни във мненията и тогава давай определения...апропо,Бенитес също ми е от любимците,ама явно и това си пропуснал...а за тъпия ви крал-тоя е престъпник и ЗАГРОБИ Ливърпул със малоумните си трансфери!!!

аххахах брех ще да викнем пак Бенитез(силно се надявам, за което), че да ти даде малко спокойствие... ти от 1983 си в някаква черна серия... Тоя Крал хубаво, че го махнаха викаш щеше да ни погребе, нека нека ти ще го изгониш Брендо първи още следващия кръг след като ни направят головата разлика 13-20 :)

john barnes

Мнениеот john barnes » 04 ное 2012 21:22

за роджърс оценки няма да давам,докато не свърши първенството...а и какво е виновен той,че ония не му дават пари? какво да прави без пари,на тия скъпите цени и на тия алчни играчи,дето искат космически заплати? айде кажи ми...ако искаш да пиеш бира гинес,ама имаш само 1.50 във джоба,ще пиеш ли или ще си вземеш ариана?

Върни се в “Ливърпул”