Последните 2 мача показваме лек регрес във формата,днес дори нямахме кой знае какви положения(въпреки 3те греди) и очевидно изпитвахме трудности с тактиката на Пюлис-дисциплина и грубости,за да ни разбиват играта.И чичката успя.Тук идва ролята на треньора,какво прави той за да надхитри опонента си:както каза един колега по-рано БР няма план Б.Грешни смени за мен лично,Стърлинг бе по-слаб от Сусо,и защо не пусна Борини до Суарез(какво трябва да стане да пусне 2ма нападетеля),момчето вярно че само тича,но поне пресира мнг,а се виждаше че под натиск отзад оплитаха конците и беше задължителен един свеж човек в нападение последните 15 мин.Както и да е,като цяло досега на мен БР ми харесва,само ме притеснява че след време като му хванат цаката на схемата- и 'кво правим? Но за тези които не са разбрали на него ще му трябват поне 3 трансферни прозореца за да може да си намери играчите които му трябват,за да можем да говорим за налагане на стила му и ако му купят хора по проблемните постове,ще продължи ли да залага на младежите или ще забрави за тях.
По въпроса за собствениците-аз не съм привърженик на идеята за милиардерите,просто защото това убива футбола като цяло и защото вярвам,че един супер треньор може да компенсира,ако играчите му са с малко по-слаби качества и промени психата им...Нашите янки първо като изкочиха,напомпаха мускулите през 2011 и сега се обърнаха на 180градуса.Като цяло ми харесва дългосрочния проект за какъвто парадират в момента-малд треньор с малди играчи,но не го ли подкрепят и с пари за да има резултати тези младите ще си бият шута до 2,3 г(първия в момента е Сусо,дано има акъл и не се забие в Реал,макар че всеки латино рано или късно си тръгва).Изнесоха се цифри,че за 4те трансферни прозореца под тяхно ръководство баланса продадени-купени играчи е 40мил,т.е. по 10 мил на прозорец са излезли от техния джоб

Това си е повече от смешно.Като добавим,че разкараха всички на големи заплати(Дж.Коул е последната хранилка) май няма как да са на загуба. И ако не реагират в това отношение зимата(защото ако не купят 2ма нападателя и още там к'вот трябва)нищо чудно да завършим под 10ката,а това ще е пагубно за малките...И тогава вече проекта им ще лъсне тотално-макс.приходи с мин.разходи,пък отбора и в долната половина да е-кво ги е*е тях?