leoric написа:Dzheff написа:че не можем да сияем от щастие след този мач не можем ама... и вашата работа е малко "не знам е*е ли ми се п*кае ли ми се". преди мача изписахте фермани как не е важно дали ще завършим на 5 или 15 място и че трябвало да се дава шанс на младежите до края на сезона, независимо от риска от загуби. сега като загубихме с 4 младежи от школата и още 2ма закупени младежи - що сме били паднали и това е позор след който трябва да разпънем мениджъра... пак казвам - не оправдавам никого за тази загуба ама и вие се уточнете какво точно искате... щото от писанията ви разбирам че цял сезон стискате палци Ливърпул да загуби, за да може да бъде уволнен Далглиш... сигурен съм че не е така, но това излиза от писанията ви, честно...
Аз съм съгласен, но да ги беше пуснал от самото начало. За какъв чеп играха Хендерсън и Даунинг? Стърлинг сложи 19 в малкия си джоб и за 5 минути мина повече играчи 1в1 от него за цял сезон. И кажи ми с какво тези 5-10 минути спомогнаха на Шелви и Стърлинг да се докажат? Да ги шуска от началото и без това сме цъфнали и вързали от игра и положения.
че той Хендерсън игра ли