Ливърпул - Уигън Атлетик 24.03.2012, (1:2 FT)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Re: Ливърпул - Уигън Атлетик 24.03.2012, 17:00 ч.

Мнениеот Dzheff » 24 мар 2012 19:59

leoric написа:
Dzheff написа:че не можем да сияем от щастие след този мач не можем ама... и вашата работа е малко "не знам е*е ли ми се п*кае ли ми се". преди мача изписахте фермани как не е важно дали ще завършим на 5 или 15 място и че трябвало да се дава шанс на младежите до края на сезона, независимо от риска от загуби. сега като загубихме с 4 младежи от школата и още 2ма закупени младежи - що сме били паднали и това е позор след който трябва да разпънем мениджъра... пак казвам - не оправдавам никого за тази загуба ама и вие се уточнете какво точно искате... щото от писанията ви разбирам че цял сезон стискате палци Ливърпул да загуби, за да може да бъде уволнен Далглиш... сигурен съм че не е така, но това излиза от писанията ви, честно...

Аз съм съгласен, но да ги беше пуснал от самото начало. За какъв чеп играха Хендерсън и Даунинг? Стърлинг сложи 19 в малкия си джоб и за 5 минути мина повече играчи 1в1 от него за цял сезон. И кажи ми с какво тези 5-10 минути спомогнаха на Шелви и Стърлинг да се докажат? Да ги шуска от началото и без това сме цъфнали и вързали от игра и положения.

че той Хендерсън игра ли :lol: тези 5-10 мин за момчетата си бяха за самочувствие и да притръпнат с идеята да са част от първия отбор (това важи най-вече за Стърлинг), както миналия сезон направиха Флано и Робинсън. те тепърва ще се борят за титулярно място... аз съм убеден, че до края на сезона момчетата от школата ще получат достатъчно шансове да се докажат.
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 24 мар 2012 20:01

Liverpool forever_95 написа:След всички тези слаби резултати през целия сезон + мачовете през тази седмица, които загубихме позорно, най-нормалното нещо е Далглиш да бъде уволнен. Такова представяне не съм гледал никога, дори с Рой бяхме долу-горе на същото дередже. Направи ни средняци Далглиш с остарелите си разбирания, това е проблема...Сега единственият ни свестен и креативен играч Суарес като си хване задника и си замине, к'во прайм?!? Тоз наглец ни е*а майката...взе що-годе добър отбор и го усра със скъпоструващите и надеждни британци...о-о-о-о-о-о-о-о, като го гледам Хендерсън, направо е на нивото на Мата...Даунинг и той...не той е нещо повече, Мата е малък залък за неговата уста...Даунинг ще се сравнява със Силва...БРИТАНСКИ ШУТОВЕ, КЕЛЕШИ!!!

Ирко, пубертета май не ти се отразява добре :lol: Успокой малко хормоните, ще ти стане нещо :lol:

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 24 мар 2012 20:03

AnalBreaker написа:Не знам кога вече Пул ще станат шампиони. Сега Ман Сити се очертава да властват с Юнайтед поне 3-4 години

Сити,Арсенал,Юнайтед,Челси-винаги ще се намери някой по-добър от Ливърпул,така че в следващите 50 години максимум една титла им давам на Ливърпул,жалко за публиката само-най-добрата е на острова.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
MQplaya
Контакти:

Мнениеот MQplaya » 24 мар 2012 20:03

Гледайте позитивно.Поне другия сезон със сигурност ще участвате в Европа.

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 24 мар 2012 20:15

bubka написа:
AnalBreaker написа:Не знам кога вече Пул ще станат шампиони. Сега Ман Сити се очертава да властват с Юнайтед поне 3-4 години

Сити,Арсенал,Юнайтед,Челси-винаги ще се намери някой по-добър от Ливърпул,така че в следващите 50 години максимум една титла им давам на Ливърпул,жалко за публиката само-най-добрата е на острова.

колега, ще ти отговоря като левскар на левскар - преди 12 години ни бъзикаха, че 5 годишно дете не е виждало Левски шампион, но след това последваха 3 поредни титли. сега, откакто уволниха Мъри Стоилов ситуацията е идентична с тази отпреди 12 години и то при положение, че в България има 2 отбора и всичко останало е моментни проблясъци. както в отборите в България, където е текло - пак ще тече, така е и в Англия и навсякъде другаде по света. Ливърпул няма да направи изключение от това правило бъдете сигурни. Колкото за тези, които ще ми дадат пример с Нотингам, ще им кажа, че Нотингам имат един велик мениджър и преди и след него те винаги са били посредствен отбор...
п.п. хах... сега се загледах по-внимателно в аватара ти и разбрах че съм се объркал за клубната ти принадлежност в БГ, ама нищо останалото което казвам важи :)

leoric
Контакти:

Мнениеот leoric » 24 мар 2012 20:54

Dzheff написа:
bubka написа:

колега, ще ти отговоря като левскар на левскар - преди 12 години ни бъзикаха, че 5 годишно дете не е виждало Левски шампион, но след това последваха 3 поредни титли. сега, откакто уволниха Мъри Стоилов ситуацията е идентична с тази отпреди 12 години и то при положение, че в България има 2 отбора и всичко останало е моментни проблясъци. както в отборите в България, където е текло - пак ще тече, така е и в Англия и навсякъде другаде по света. Ливърпул няма да направи изключение от това правило бъдете сигурни. Колкото за тези, които ще ми дадат пример с Нотингам, ще им кажа, че Нотингам имат един велик мениджър и преди и след него те винаги са били посредствен отбор...
п.п. хах... сега се загледах по-внимателно в аватара ти и разбрах че съм се объркал за клубната ти принадлежност в БГ, ама нищо останалото което казвам важи :)

Евертън имат 9 титли, ама при тях няма да протече никога повече, Астън Вила имат Кеш и не знам колко титли, но няма да протече при тях повече, Уулвс имат 3 титли на Англия, ама и при тях няма да протече, Лийдс имат полуфнал за КЕШ, ама и при тях няма да протече, същото важи и за Ливърпул, защото 20 години клубът е благотворително дружество и раздава пари на некадърници и хрантутници, които го съсипват. Може и след 40 години да станем шампиони, но няма да е заради хендо, даунинг, керъл, спиъринг, карагър, адам или кинг-а, а заради други читави тренери и изпълнители. Всичко голямо в Ливърпул умря и повече едва ли ще видим магическите европейски нощи на Анфийлд.

john barnes

Мнениеот john barnes » 24 мар 2012 20:58

пепел ти на устата,има логика в думите ти,но ако стане това нещо....ще разбие милиони червени сърца по цял свят!!!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 24 мар 2012 21:06

leoric написа:Евертън имат 9 титли, ама при тях няма да протече никога повече, Астън Вила имат Кеш и не знам колко титли, но няма да протече при тях повече, Уулвс имат 3 титли на Англия, ама и при тях няма да протече, Лийдс имат полуфнал за КЕШ, ама и при тях няма да протече, същото важи и за Ливърпул, защото 20 години клубът е благотворително дружество и раздава пари на некадърници и хрантутници, които го съсипват. Може и след 40 години да станем шампиони, но няма да е заради хендо, даунинг, керъл, спиъринг, карагър, адам или кинг-а, а заради други читави тренери и изпълнители. Всичко голямо в Ливърпул умря и повече едва ли ще видим магическите европейски нощи на Анфийлд.

само Господ и Нострадамус знаят кой от двама ни е прав, а аз не съм нито единия, нито другия (макар днес един колега в друг подфорум ми каза че мога да се наричам като втория :lol: ), така че не мога да ти кажа Не, не си прав, но и не мога да потвърдя думите ти. Да даде Господ, да имаме още много години, в които ще си подкрепяме отбора, а пък времето ще си покаже кой е бил правия в случая. по принцип нормалната човешка природа предполага винаги живот с надежда за наближаващи по-добри времена...

leoric
Контакти:

Мнениеот leoric » 24 мар 2012 21:07

И като чета оправданията на тренера се хващам за главата. Умората била виновна !?!?! Каква умора, бе мой човек? Коатес почиваше, нищо че е на 20, но за сметка на това, едва ходещия Карагър, който е бил винаги най-слабото звено във всяка една защита от 15 години насам, игра 2 мача поред 90 минути??? Хендо много ли се умори срещи КПР, щото го изкара на полувремето. Шелви почиваше 2 месеца, каква умора в него? Керъл игра 10 мин срещу КПР, каква умора? Даунинг игра 60 минути срещу КПР, но беше резерва в предишните мачове, за каква умора говорим? Десният ни бек е титуляр за първи път от 1вия кръг насам, при него каква ли е умората? Или пък Рейна беше уморен? Това е най-жалкото, нагло и издиотско извинение. При условие, че не играеш в Европа и имаш едни 20 мача по-малко от останалите големи отбори, да си похарчил 130 млн, за да разшириш скамейката и да се оплакваш от УМОРА !!! Боже мили, опази Ливърпул !

john barnes

Мнениеот john barnes » 24 мар 2012 21:12

leoric написа:И като чета оправданията на тренера се хващам за главата. Умората била виновна !?!?! Каква умора, бе мой човек? Коатес почиваше, нищо че е на 20, но за сметка на това, едва ходещия Карагър, който е бил винаги най-слабото звено във всяка една защита от 15 години насам, игра 2 мача поред 90 минути??? Хендо много ли се умори срещи КПР, щото го изкара на полувремето. Шелви почиваше 2 месеца, каква умора в него? Керъл игра 10 мин срещу КПР, каква умора? Даунинг игра 60 минути срещу КПР, но беше резерва в предишните мачове, за каква умора говорим? Десният ни бек е титуляр за първи път от 1вия кръг насам, при него каква ли е умората? Или пък Рейна беше уморен? Това е най-жалкото, нагло и издиотско извинение. При условие, че не играеш в Европа и имаш едни 20 мача по-малко от останалите големи отбори, да си похарчил 130 млн, за да разшириш скамейката и да се оплакваш от УМОРА !!! Боже мили, опази Ливърпул !

ей тука вече си напълно прав!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Върни се в “Ливърпул”