Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

styopa
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот styopa » 29 юни 2011 17:33

Gil-galad написа:
styopa написа:Между другото според слуховете Стив Кларк 99% е новият асистент.Което е поне една много добра новина за днес.

Е това беше ясно още като се разбра, че Сами Лий напусна :)

Е да.Въпреки това имаше и слухове сутринта за Томпсън и Айрестан директно за асистент,а Кларк да си остане на позицията която е.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 29 юни 2011 17:41

Бавим се с трансферите само по една проста причина-олигофрена Комоли. Да се маха!

john barnes

Мнениеот john barnes » 29 юни 2011 19:19

не мога да разбера какво го чакате толкова тоя адам,като някакъв месия е за вас...средняк абсолютен! трябва да скачаме за азар,агуеро,ленън и класен ляв бек! другото си го имаме...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 29 юни 2011 19:37

Предполагам сам знаеш липсата ни от ШЛ колко дърпа назад от към престиж клуба.Играчи доказана световна класа много трудно ще се навият да дойдат(Азар даже не е и такъв).

Потребителски аватар
shomba14
Контакти:

Мнениеот shomba14 » 29 юни 2011 19:45

Oф вече ми писна един месец вече няма да влизам в никой спортен сайт. То аз като вляза се изнервям. Не може футболист като Адам да се борим за него 6 месеца... Щом за футболисти като него се борим толкова време не знам какво остава за футболисти като Ленън, Агуеро и Азар... След един месец влизам и гледам кой е купен, че вече тука една седмица ми се скъсаха нервите...
Изображение

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 29 юни 2011 19:57

styopa написа:Предполагам сам знаеш липсата ни от ШЛ колко дърпа назад от към престиж клуба.Играчи доказана световна класа много трудно ще се навият да дойдат(Азар даже не е и такъв).

Нали се сещаш как ме наредиха, като говорех, че липсата на 'Пуул в Европа ще е меко казано "непреодолима граница" за лятната селекция, то не бяха к'во съм разбирал, как ще се съсредоточи отбора за шампионата, местната купа, бля-бля ... И аз да съм футболист, няма да робувам само на име, история и прочие, ще си гледам интереса и евротурнирите.
Като гледам и т'ва лято на къде са се запътили Комоли & Со - средняшки футболисти с големи цени и некореспондиращи за стойността им възможности (Даунинг, донякъде Адам, ей с'я и Милнър), ми се завива свят ...
Дано Краля вземе инициативата в свои ръце, че т'ва франсе нещо много лениво и небрежно го дава.
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 29 юни 2011 20:36

Камоли има някаква странна поне на мен стратегия.С това изчакване,няколко оферти,после пак изчакване...Иначе работата му в Тотнъм е спорна(защото отбора грам баланс нямаше),но взе доста добри футболисти.С малко по-кадърен мениджър влизаха в топ 4.
Суарес може да се каже е голям удар.Керъл може би е малко спорен заради цената,но тепърва ще видим дали си е заслужавало или не.За Хендерсън ще видим(все пак не е изиграл и един мач).
Иначе според мен и със "средни" играчи можем да си вземем своето.Например Мейрелеш не е световна класа,но ни свърши работа.Суарес също не може да се каже,че е някакво голямо и доказано име.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 29 юни 2011 20:36

Mighty Reds написа:
styopa написа:Предполагам сам знаеш липсата ни от ШЛ колко дърпа назад от към престиж клуба.Играчи доказана световна класа много трудно ще се навият да дойдат(Азар даже не е и такъв).

Нали се сещаш как ме наредиха, като говорех, че липсата на 'Пуул в Европа ще е меко казано "непреодолима граница" за лятната селекция, то не бяха к'во съм разбирал, как ще се съсредоточи отбора за шампионата, местната купа, бля-бля ... И аз да съм футболист, няма да робувам само на име, история и прочие, ще си гледам интереса и евротурнирите.
Като гледам и т'ва лято на къде са се запътили Комоли & Со - средняшки футболисти с големи цени и некореспондиращи за стойността им възможности (Даунинг, донякъде Адам, ей с'я и Милнър), ми се завива свят ...
Дано Краля вземе инициативата в свои ръце, че т'ва франсе нещо много лениво и небрежно го дава.

+1

kileto
Контакти:

Мнениеот kileto » 29 юни 2011 21:13

Едно скромно мнение отмоя страна.Да го махат тоя Французин и да си слагат Ръш на негово място пак ще смеси по добре

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 29 юни 2011 21:17

Не смятам, че проблемът е неучастието ни е евротурнирите. Почти всичко опира до пари и амбиции на отбора, а амбициите на Ливърпул са големи. Ако предложим по-голяма заплата и по-добри бонуси на даден футболист, да не мислите, че ще предпочете отбора, който му предлага по-ниска заплата, но играе в ШЛ. Да, да.... Аз до момента не съжалявам за никой от "изпуснатите". Може би малко за Джоунс, ама то насила хубост не става. Няма да съжлаявам и за Даунинг и особено пък за Милнър. Наистина сте прави, че се бавим доста, но все още не е фатално. Направили сме 1 трансфер и не виждам кой от конкурентите ни освен Манчо са направили повече. Да изчакаме да приключим със селекцията и тогава да упрекваме Комоли или който и да било.

Върни се в “Ливърпул”