Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Селекцията в Ливърпул
Оуен е адски нужен в момента,трябва ни нападател 
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
БР неможе да направи чудеса.Особено като тоя директор е усрал работата за Демпси и стъридж.Да не говорим че тоя плешивия вратар не е за ливърпуул.
Аз съм зад БР все още.
Аз съм зад БР все още.
Рейна е изпята песен,него никога не съм го харесвал или смятал за вратар от световна класа.Трябва нападател,но не мисля,че Оуен е точния човек,просто не вярвам представянето му да е по-различно от това в Юнайтед.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
-
john barnes
хиляди пъти предпочитам РОБИ ФАУЛЪР,пред чупливия и свършил за футбола ЮДА...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
Фаулър е на 37 и за последно игра в Австралия и Тайланд.
- liverpool96
- Контакти:
В момента Лукас Бариос е свободен агент. Дали пък няма да го вземем? 
-
john barnes
liverpool96 написа:В момента Лукас Бариос е свободен агент. Дали пък няма да го вземем?
дрогба и анелка също са свободни агенти...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
- liverpool96
- Контакти:
john barnes написа:liverpool96 написа:В момента Лукас Бариос е свободен агент. Дали пък няма да го вземем?
дрогба и анелка също са свободни агенти...
Това са били просто слухове и предположения. Снощи агента на Дрогба отрече, че е свободен агент, като в това число включи и Анелка.
-
BultraStyle
- Контакти:
При положение ,че трансферния прозорец е затворен, има ли възможност да се вземе някой ,който е свободен агент / както е в случая с Оуен /
BultraStyle написа:При положение ,че трансферния прозорец е затворен, има ли възможност да се вземе някой ,който е свободен агент / както е в случая с Оуен /
Да