Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Alonso_Massa » 01 сеп 2012 13:42

Капитанът на Ливърпул Стивън Джерард призна, че е имал предложение да играе в големия враг на мърсисайдци Манчестър Юнайтед, но за него е било невъзможно да предаде любимия си клуб. 32-годишният полузащитник е отхвърлил по същата причина предложения на Жозе Моуриньо, който го искаше първо в Челси, а впоследствие и в Реал (Мадрид).

"Хората са чували само за желанието на Моуриньо да ме вземе в Челси през 2004 и 2005 година. Но имаше още няколко подобни случая. Чувствах се поласкан, защото двамата най-добри мениджъри ме желаеха в своите отбори. Гари Невил ми каза, че Фъргюсън ме иска. Но да играя за Манчестър Юнайтед беше невъзможно. Никога не бих искал да играя за тях. Това е фантастичен клуб, но те са голям наш съперник. По същата причина и Гари нямаше как да играе за нас. Не ме разбирайте погрешно. Чувствах се поласкан, че след всичко, което е направил във футбола, сър Алекс Фъргюсън ме искаше в отбора си. Но ситуацията бе невъзможна. Разбира се, с Моуриньо бе по-различно. По това време този клуб не беше такъв конкурент и имаше върху какво да се помисли. В крайна сметка обаче аз отговорих с "не", а година по-късно казах "не" отново. Моуриньо се върна с ново предложение преди две години когато пое Реал. Виждам, че някои футболисти, към които проявяват интерес клубове като Реал и Барселона, причиняват истински войни, за да могат да с измъкнат и да отидат там. Но това никога не се е отнасяло за мен и нямаше как да се случи. Бях щастлив тук.

Разбира се, това, че все още нямам тила от Премиър лийг е голям пропуск в кариерата ми. Може и никога да не се случи, но аз направих много. Не съжалявам. Бих искал да спечеля Премиър лийг, имам същия глад за това. Но трябва да бъдем реалисти относно това, че следващият път, когато този клуб спечели лигата, аз вече може и да не играя. Какво да направя? Щеше да бъде лесно да кажа, че искам да напусна, че съм спечелил достатъчно с този клуб. Но според мен не е достатъчно. Искам повече. Освен това спечелих най-голямата купа, която може да се спечели. Хората говорят, че никога не съм вдигал титлата, но има много играчи, които са ставали шампиони в Премиър лийг, но никога не са печелели Шампионската лига", каза Джерард.

ГОЛЯМ!!!
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
skyline
Контакти:

Мнениеот skyline » 01 сеп 2012 13:45

Добре да прави сте,миналата година се опариха собствениците,и е нормално да бъдат предпазливи на трансферния пазар,видя се зимата при Кени,че имахме нужда от играчи но не се дадоха пари за такива,вижда се и това лято,че средствата отпуснати не са достатъчни за да се закрепят всички необходими постове и то със класни играчи от които имаме нужда,да направихме добра селекция откъм центъра,но не съм съгласен с махането на тези играчи купени от Кени,точно вчера ! Говоря за тяхното махане вчера ,а не по принцип,защото не може да нямаш пари за средства и да премахнеш толкова футболисти в края на трансферния прозорец,и да не можеш да дадеш 1-2 милиона отгоре ,за да си купиш трансферната цел.А всички помним,че собствениците се изказаха,че са конкурентно способни финансово на другите отбори и ,че всяко лято ще има достатъчно пари за трансфери,а то какво излезе,че едва ли не са по-бедни от родните клубове,и станахме за срам от това,че не можем да купим играч само заради 1-2 милиона.Защото в момента положението е доста кофти и липсата на резерва скамейка ще ни коства участието в някой от турнирите в които участваме.

fearless for lfc

Мнениеот fearless for lfc » 01 сеп 2012 13:53

Alonso_Massa написа:Само не разбирам защо слагате основната вина върху собствениците? Те дадоха около 120 милиона на Далглиш за да ни класира на 8 мяссто... За липсата на средства в момента можете само Далглиш да се сърите, че даде за накадърни футболисти космически пари... Това е. Ако аз съм на собствениците и аз няма да искам да давам много пари...

Прочети това и ще си отговориш на въпроса:
http://liverpool.theoffside.com/2012/9/ ... ng-the-bag

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 01 сеп 2012 14:24

Не е въпроса чак толкова във собствениците.Брено в този прозорец само като му погледнем интервютата е адски неадекватен.
-отначало беше... имаме добър отбор,но ще го подсилим с няколко играчи.
-и... почва с освобождаването на играчи... ей така.. без заместници
-почва да прави намеци към Керъл,че е ненужен.
-до 24 часа подписваме с невероятен играч... и идва Борини.. е чак пък невероятен...
-до 48 часа вземаме двама офанзивни футболисти и взимаме Асаиди.Той па разни религии са му в главата.Почна сезона,а момчето го тресат рамазани.Хич не му е до футбол.
-излиза и казва абе Нюкасъл само могат да сънуват за Керъл.Такава сделка с наем е абсурд да стане.
-излиза и казва.. ами имаме добър отбор и няма да взимаме нови футболисти
-и.. продава останалата част от скамейката.Ей така
-излиза и казева.. днес взимаме един или няколко футболисти.Направили сме каквото е трябвало.
-и... продава ама наистина последната част от скамейката.

Като цяло трансферите са двама от бивши негови играчи,ще обиграваме един футболист на бившия му ментор и някаква рязана карабина на 24 години .. който до преди няколко месеца едва ли някой го е чувал.
Ма иначе долу собствениците,доли Айре,долу Краля,долу там каквото е останало... Брено за нищо не е виновен.. че си заминава след няколко месеца.

Иначе ... щял да се бори за мечтата на Джерард да взмем накрая титлата.Той с неговите иксаитинг трансфери в топ 10 да ни вкара ... пак добре.

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 01 сеп 2012 14:32

Не купихме никой , дано БР да си е направил сметка.
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 01 сеп 2012 14:33

styopa написа:
Иначе ... щял да се бори за мечтата на Джерард да взмем накрая титлата.Той с неговите иксаитинг трансфери в топ 10 да ни вкара ... пак добре.

Ами да, добре ще е, щото Далглиш с 5 пъти повече похарчени пари за малко да не успее :lol:

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 01 сеп 2012 14:35

liverpool96 написа:http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/liverpool/9513723/Brendan-Rodgers-in-despair-as-Liverpools-owners-refuse-to-sanction-a-7-million-deal-for-Clint-Dempsey.html

Ха, ето я причината...

Каква причина? Като не си се разбрал със собствениците за трансфера на Демпси, как ще си дадеш единствения нападател и то под наем за един милион? Ами ако Уест Хем изпаднат, какво правим? На нас ни трябваха пари кеш и то веднага - а сега този милион от наема можем да си го заврем сещаш се къде. И не ми казвай моля ти се, че по-добре да обиграваме Морган и Нгоо. Дано турчето се окаже някаква огромна изненада, защото с "голмайсторите" Суарес и Борини не ми се мисли просто. Ама то можеш да видиш мнението на хората и в линка който си дал - анкета Will Liverpool finish in the top half of the Premier League? - Ноу Комент...

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 01 сеп 2012 14:36

Някой сеща ли се каква бе нагласата на новите собственици, когато дойдоха? Никога не са имали намерения да изливат пари, гонеха по-скоро финансова стабилност.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
stenmark
Контакти:

Мнениеот stenmark » 01 сеп 2012 14:39

styopa Струва ми се че си май голям фен на КД ама няма връщане на назад.И таза бъркотия дето ни остави КД доста време ще мине докато се изчистим.Жалко че се получава така вместо да се носи някаква отговорност т.е. финансова или поне морална не се получи,напротив получи финансов стимул на изпращане.Сега изглежда че Челси харчи много пари ама не е така.До сега са дали 80мил,а ние минали сезон 115мил.Е това как изглежда,имали сме уникален дует за покупки.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 01 сеп 2012 14:41

Karsa Orlong написа:
styopa написа:

Ами да, добре ще е, щото Далглиш с 5 пъти повече похарчени пари за малко да не успее :lol:

С Краля играхме финал за ФА,взехме КК,а и ако махнем простотиите около Суарес и мачовете с по няколко греди и изпуснати една камара положения влизахме в борбата за зона ШЛ.
Ще го видим Брено до къде ще я докара.Ако изкара сезона де...

stenmark написа:styopa Струва ми се че си май голям фен на КД ама няма връщане на назад.И таза бъркотия дето ни остави КД доста време ще мине докато се изчистим.Жалко че се получава така вместо да се носи някаква отговорност т.е. финансова или поне морална не се получи,напротив получи финансов стимул на изпращане.Сега изглежда че Челси харчи много пари ама не е така.До сега са дали 80мил,а ние минали сезон 115мил.Е това как изглежда,имали сме уникален дует за покупки.

Реално за миналия сезон сме дали около 43млн евро.
При Краля просто финала на сезона беше отвратителен.Може би отбора беше насочен само към финала с Челси.
Както и да е.Наистина връщане назад няма.Не е въпроса в това.
Последна промяна от styopa на 01 сеп 2012 14:56, променено общо 1 път.

Върни се в “Ливърпул”