Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот KingKenny » 01 сеп 2012 00:28

El Pistolero написа:Проблема е че нямаме вариативност в атака! Чисти нападатели имаме в лицето само на Борини и Суарес. Лично според мен като нямаме готов заместник на Керъл, напълно се обезмисля неговото даване под наем. Иначе съм съгласен че в халфовата линия няма да имаме проблем. Надявам се Роджърс да измисли начин да компенсира това по някакъв начин.

Да, той и той Суарез и той е един чист напдател колкото и Рейна не прави грешки. На 5 положения едно вкарва бахти напдателя.... тва не е центр. напдател
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 01 сеп 2012 00:29

Alonso_Massa написа:С какво биха помогнали Керъл и Адам бе умнико? Колко пъти трябва да кажа, че не се вписват в стила??? И какво като е юноша Морган? По-добре да се тръгне да се развива едно момче от колкото да се разчита на куц кон. И сега на мястото на Адам и Спиро взехме Шахин и Алън. Сравнение между едните и другите не може да има просто...

Ти колко мача професионален футбол си гледал на Морган та му имаш доверие?
Нямам нищо против юношките в отбора.Нямам нищо против Брено.Дано успеят.Много бих се радвал.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 01 сеп 2012 00:30

Аз предпочитам юдата пред нищо, съжалявам.

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 01 сеп 2012 00:32

kadett1 написа:Абе малоумник,за какъв стил ми говориш.Гледай Атлетико и тогава ми говори за стил.Нашето си е блъскане на свободни електрони-пример мача с Хартс.И както писа един колега по горе сега имаме 17 футболиста,без юношите, а сезона сега започва.Като се контузи някой с кого ще го замениш бе дърво.

Как с кой? Чакаме английското Локо Пловдив (Нюкасъл) да фалира обираме им играчите и сме готови. :mrgreen:
Последна промяна от Червени_шампиони на 01 сеп 2012 00:32, променено общо 1 път.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 01 сеп 2012 00:32

wolf написа:Аз предпочитам юдата пред нищо, съжалявам.

Мани мани...Чак па толкова не сме изпаднали.По-добре Морган с неговите 60тина минути футбол пред тоя.

Потребителски аватар
tisho_ynwa
Контакти:

Мнениеот tisho_ynwa » 01 сеп 2012 00:33

юдата го видехме днес срещу атлетико. единствено че се върна 3, 4 пъти в защита и извършваше нарушения. нищо повече. не е във форма. ей сега гледайте как подписваме с йоренте или дамиао. за заместник на керъл. може би точно заради това не сме взели демпси. защото искаме топ нападател

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 01 сеп 2012 00:33

tisho_ynwa написа:

юдата го видехме днес срещу атлетико. единствено че се върна 3, 4 пъти в защита и извършваше нарушения. нищо повече. не е във форма. ей сега гледайте как подписваме с йоренте или дамиао. за заместник на керъл. може би точно заради това не сме взели демпси. защото искаме топ нападател

Има се предвид Оуен ;)

http://www.liverpoolfc.com/news/latest- ... eaves-reds

Дори и тоя продадохме :lol:
Последна промяна от Gil-galad на 01 сеп 2012 00:34, променено общо 1 път.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

john barnes

Мнениеот john barnes » 01 сеп 2012 00:34

само тоя НЕ...не стига,че е ЮДА,ами е и чуплив...КОПА няма да му прости,тоя трансфер няма как да стане.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 01 сеп 2012 00:36

BREAKING NEWS: Leandro Damiao is at Anfield to sign his contract with the club!
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 01 сеп 2012 00:37

Т'ва ако е вярно и Хенри наистина е получил такова съобщение, би било добре да се замисли какво прави с любимия ни клуб и да го продаде. ЕБАХТИ МИЗЕРНОТО КОПЕЛЕ, дойде да погребе отбора.

Изображение

Върни се в “Ливърпул”