Ливърпул - Фулъм

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Liverpool forever_95
Контакти:

Re: Ливърпул - Фулъм

Мнениеот Liverpool forever_95 » 27 яну 2011 01:16

Frankie Lampard написа:А хич да не сте критикували Лукас...

Иначе честита победа...Ливърпул заслужава да е в топ 4 :)

Когато има за какво да го критикуваме, ще го критикуваме. Критикувахме и Торес за изтърваните положения срещу Нюкасъл и Тотнъм. Иначе надявам се скоро Ливърпул да се върне там, където му е мястото. Феновете не заслужават това, което се случва.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 27 яну 2011 01:22

Frankie Lampard написа:А хич да не сте критикували Лукас...
Иначе честита победа...Ливърпул заслужава да е в топ 4 :)

Мерси.
И все пак не можах да разбера защо захвана Лукас.Днес за него почти не е ставало дума.

Dzheff написа: Няма го вече това, което всички тайно се надяваме Краля да ни върне - манталитет! И това се отнася както за футболистите, така и за феновете.

Ами според мен с тези футболисти толкова.Със сигурност имаме качество да сме поне в зона ЛЕ,но до там.Очакванията за скок след като вирусите ги няма отидоха на кино.

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 27 яну 2011 01:25

Захванахте темата за мача с Челси,а в предния критикувания и мразен от всички Лукас направо изяде Дрогба,даже Боби Борисов се чудеше това Лукас ли е :lol: :lol:

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 27 яну 2011 01:38

Frankie Lampard написа:Захванахте темата за мача с Челси,а в предния критикувания и мразен от всички Лукас направо изяде Дрогба,даже Боби Борисов се чудеше това Лукас ли е :lol: :lol:

колега, разбирам че моето мнение имаш предвид. лукас наистина игра добре в мача срещу челси, не го оспорвам. факт е че този сезон, макар и едва забележимо все пак вдигна нивото си. но не мога да разчитам, че с футболист който прави 1-2 добри мача в годината ще преследваме каквито и да е било цели. в този ред на мисли цитирах и имената на поулсен, и шкъртел. а към тях мога да добавя и "величия" във футбола като Н'Гог, Макси, Йованович, Кириакос, Кончески... ако съм пропуснал някой моля за извинение ;)
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 27 яну 2011 01:45

Frankie Lampard написа:Захванахте темата за мача с Челси,а в предния критикувания и мразен от всички Лукас направо изяде Дрогба,даже Боби Борисов се чудеше това Лукас ли е :lol: :lol:

Е той тогава направи мача на живота си.Иначе вече не е чак толкова лош футболист.Даже понякога подава и напред(все пак 3 сезона го чакаме да заприлича на футболист).При него най-смешното е че дойде с репутацията на следващия Роналдиньо.Треньора му в Гремио даже беше изтърсил че Лукас е по-добър.

п.с. Хайде лека от мен.

haha

Мнениеот haha » 27 яну 2011 02:31

Лукас ни е един от най-стабилните играчи през сезона ;)
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 27 яну 2011 09:17

Доволен съм ... само от точките.
Един въпрос - защо не се прави трета смяна в Ливърпул, да не би да са само две ?
Щото снощи м/у 91 и 93 минута просто беше задължително подобно действие, с оглед спечелването на 30-40 секундички.
И някой знае ли к'во се случва с Джо Коул - един футболист, можещ да задържа топката поне според моето скромно мнение.
Далеч съм от мисълта да се съмнявам в делата на мениджъра на Ливърпул, чисто любопитство :oops:
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 27 яну 2011 10:25

Mighty Reds написа:Доволен съм ... само от точките.
Един въпрос - защо не се прави трета смяна в Ливърпул, да не би да са само две ?
Щото снощи м/у 91 и 93 минута просто беше задължително подобно действие, с оглед спечелването на 30-40 секундички.
И някой знае ли к'во се случва с Джо Коул - един футболист, можещ да задържа топката поне според моето скромно мнение.
Далеч съм от мисълта да се съмнявам в делата на мениджъра на Ливърпул, чисто любопитство :oops:

така и трябва ;) нека да оставим просто Краля да си върши работата - той най-добре знае кое е добро за Ливърпул и кое не. Щом не е направил 3та смяна - е нямал подходящ човек на скамейката. Щом Джо Коул не е пуснат в игра - моментната му форма не е достатъчно убедителна, че ще се справи по-добре от играчите които са на терена. Това е! От нас се иска само да подкрепяме и да вярваме. Останалото е работа на Крал Кени.
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Потребителски аватар
martini_bg
Контакти:

Мнениеот martini_bg » 27 яну 2011 10:32

Mighty Reds написа:Доволен съм ... само от точките.

Каква смяна да направи,аз от видяното снощи просто не виждам кой можеше да влезе-макар и за 3-4 мин.
Неприятно впечатление ми направи, липсата на движение при изнасянето на топката след средата на второто полувреме.Яко се чистеше или се изнасяше самостоятелно,а останалите просто си стояха отзад.
И този Шелби не му е мястото в при вас,става за Сток и Уимбълдън. Аз не видяхедно свястно отиграване от него.Логичен е въпроса за Джо Коул.
Явно Кени Далглиш все още налучква състава и не е нпълно наясно с качествата на някой футболисти.
Докога ще мъчи Глен Джонсън отляво-50% от качествата му се губят там.

Потребителски аватар
MaCuMo
Контакти:

Мнениеот MaCuMo » 27 яну 2011 11:00

И аз не харесвам Шелби, вече няколко пъти го пуска, но не се справя момчето, вярно е млад ама има и други, примерно Спеаринг ми направи много по-добро впечатление, а за Кели няма какво да говорим. Снощи Джонсън направи доста добър мач, така че смятам че той ще свикне на тази позиция!!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Ливърпул”