инжинер Ганев написа:А спорните, да не кажа измислени дузпи срещу Сток Сити и УБА къде ги забравяте бе мойте м'чета? Ааааа?!...Тоя сезон съдиите ви подариха поне едно 7-8 точки, без които сега щяхте да си го мерите с Арсенал и градските ви Евертън за 4-тото место...ае моля ви се, бъдете коректни.11 дузпи са ви дали тоя сезон бе, вие какво искате....ами че аз за МЮ дето са най-съдийския отбор не си спомням в рамките на 1 сезон толкоз много дузпи да съм им дали....а инжинера има добра памет, повярвайте ми!
Във футбола подкрепата не се изразява само в отсъждане на дузпи, има и други тънки моменти. Стига с тези дузпи! Много удобно се акцентира на тях. Вижте как "Барселона" ги подпират - и дузпи, и нередовни голове, и пропуснати картони или дадени на съперника за простотии. Много начини има да се подкрепи един отбор. Дузпата не е гарантиран гол, но другото е.
Младежи, успокойте топката! Не може борбата за една титла да ражда толкова злоба, която понякога е абсурдна. "Ливърпул" е най - големият английски клуб в света, това не го забравяйте! Титлите не струват, ако не бъдат подкрепени с подобаващо поведение.