Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Селекцията в Ливърпул
Появиха се много спекулации и дори някакво видео(на което не се вижда нищо общо взето), че тази сутрин е имало играч на Мелууд който е преминавал медицински изследвания
Казват че на в колата от видеото е бил докторът на Ливърпул, но само слухове и спекулации засега
Като най-усилено се говори, че е Клиши 
Последна промяна от Gil-galad на 25 юни 2011 14:54, променено общо 1 път.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
-
Liverpool forever_95
- Контакти:
LFC1892 написа:Дано, ако тази информация е вярна, Даунинг не подаде молба за трансфер, а вземем резервния вариант Нзогбия. А Хендерсън защо ли си мисля, че ще играе по-скоро като крило, отколкото като вътрешен халф. Някой има ли наблюдения къде е играл повече в Съндърланд и съответно къде се е справял по-добре?
Не съм го наблюдавал особено много, но от това, което съм виждал, Хендерсън наистина се справя по-добре на крилото и също така зад гърба на нападателя, отколкото като вътрешен халф. От това видео можете да видите защо така мисля:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mBsk69cBhpM[/youtube]
Само дано не взимаме Даунинг
А за Чарли Адам съм с 2 ръце!!!
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!
Имаше един момент от сезона когато се чудехме кой нещасник ще започне мача този път а сега ще се чудим кой измежду всичките талантливи момчета ще има възможността да се състезава за Ливърпул защото няма как да не се съгласите по едно време от сезона просто ми се гадеше като чуех имената на Поулсен, Нгог, дори и името на Испанеца защото просто бяхме безобразни... Какъв сезон ни очаква само а ?
П.С. Сега по темата. За мен Даунинг и Адам са перфектните играчи на този етап за Ливърпул въпреки че като гледам може би по изгодно ще ни излезе Мата че е по млад и може да играе почти навсякъде, но аз съм твърдо зад Кени и Комоли за англичанте в отбора пък и Даунинг подава молба за трансфер което ме накланя на мисълта че той страшно иска да играе за нас
Адам се очаква да подпише днес или утре да видим какво ще се случи
Вземем ли ги ни тряба и един класен ляв бек и сме готови за началото на подготовката 
П.С. Сега по темата. За мен Даунинг и Адам са перфектните играчи на този етап за Ливърпул въпреки че като гледам може би по изгодно ще ни излезе Мата че е по млад и може да играе почти навсякъде, но аз съм твърдо зад Кени и Комоли за англичанте в отбора пък и Даунинг подава молба за трансфер което ме накланя на мисълта че той страшно иска да играе за нас
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]
Аз съм с двете ръце за Даунинг, как го сравнявате с Нзогбиа незнам, но всеки си има мнение.
П.С. коефицентите на Адам и Даунинг да дойдат при нас са по 1.05
П.С. коефицентите на Адам и Даунинг да дойдат при нас са по 1.05

Адам и Даунинг да идват за около 24 милиона и двамата мисля е добре.Да вземат като свободен агент Диего може да помогне да вземат Клиши за 5 милиона и за 10-11 милиона този Пайе да имаме повече опций в състава и стават около 40 милиона с очакваната продажба на Нгог Поусен и Мейрелеш(за последния не искам да бъде продаван но май няма как) ще съберем пари за Сапата и мисля че селекцията ще бъде готова както и естествено Инсуа да остане за резервен ляв бек(с него какво става незнам) и Аквамена нека остане харесва ми как играе и мисля че отбора е готов.
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]
mitko9311 написа:Адам и Даунинг да идват за около 24 милиона и двамата мисля е добре.Да вземат като свободен агент Диего може да помогне да вземат Клиши за 5 милиона и за 10-11 милиона този Пайе да имаме повече опций в състава и стават около 40 милиона с очакваната продажба на Нгог Поусен и Мейрелеш(за последния не искам да бъде продаван но май няма как) ще съберем пари за Сапата и мисля че селекцията ще бъде готова както и естествено Инсуа да остане за резервен ляв бек(с него какво става незнам) и Аквамена нека остане харесва ми как играе и мисля че отбора е готов.
Пайе??? Кого имаш предвид?
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Появи се е и инфо, че кола на Ливърпул е тръгнала към Блекпул, за да доведе Чарли Адам на Мелууд за медицински прегледи 
-
Liverpool forever_95
- Контакти:
Gil-galad написа:Появи се е и инфо, че кола на Ливърпул е тръгнала към Блекпул, за да доведе Чарли Адам на Мелууд за медицински прегледи
Абе брат, супер много се радвам, след като видя че си писал, защото знам, че си намерил добри вести, както и сега. Я кажи откъде черпиш това инфо?
Liverpool forever_95 написа:Gil-galad написа:Появи се е и инфо, че кола на Ливърпул е тръгнала към Блекпул, за да доведе Чарли Адам на Мелууд за медицински прегледи
Абе брат, супер много се радвам, след като видя че си писал, защото знам, че си намерил добри вести, както и сега. Я кажи откъде черпиш това инфо?
Е в момента съм отворил 6 страници във Фейсбук, като 4 от тях са за новини и слухове за Ливърпул а 2 са за Висшата лига като цяло....и в тях админите следят сайтовете и публикуват новини...от Гол, от други сайтове, от Туитър доста....и там и други фенове споделят какво са научили и аз като видя нещо го публикувам тук