Астън Вила - Ливърпул, 18.12.2011, 16:05 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Re: Астън Вила - Ливърпул, 18.12.2011, 16:05 ч.

Мнениеот kingofpop » 18 дек 2011 18:18

Ебахти тия завалиите Вила егати некадърния отбор.........нито една свестна атака и срещу Манчо и срещу Ливърпул на техен терен :shock: :shock: :shock:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 18 дек 2011 18:19

16 мача - 17 греди :| за какъв късмет говорим :| предпочитам такива пестеливи победи , отколкото да правим по 25 положения на мач и резултата да е 0:0
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 18 дек 2011 18:26

Liverpool forever_95 написа:Абе хора, защо искате победи с по 4, 5 : 0 ?!? Много добре тактически изигран мач от страна на Кени. Не се напъвахме, не се морихме, а бихме с 0:2. Предстои ни да играем мачове на всеки 3 дни...е, какво искате, да се напъваме за големи резултати ?!? Следващия мач трябва да е подобие на този, първите няколко минути да си вкараме положенията и да доиграваме спокойно мача. Днес видях едно изключително представяне, много спокойна игра и никакво напрежение. След коледно-новогодишния цикъл и аз ще започна да претендирам за победи с разлика.

Въобще не искам да се напъват....те и без да се напъват изтърваха 3 чисти голови положения....или по-скоро 2 и две ги спаси вратаря....Аз искам да се понапъват малко само в положенията пред гола иначе през другото време повечето от играчите си играят перфектно :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 18 дек 2011 18:29

Радвам се за победата и за това ,че познах точния резултат :) Както и очаквах страхотни Белами,Шелви и Суарес.Не му върви на Луис с тия греди ,но ще му тръгне убеден съм ! Ако беше влезнала втората греда щеше да стане уникален гол..той между другото има такъв с Аякс. Както са забелязали и други преди мен ..от както влезе Керъл ,нямахме едно положение ! Искам да отбележа ,че тия смешници от диема са фенове на Керъл и не харесват Суарес ,не спират да го плюят цял мач :) Ако от тях зависи състава ще пускат Керъл титуляр всеки мач а Суарес ще го държат на пейката ..пази боже от такива "тренори" :) Също искам да отбележа отново перфектната ни защита ! Адам отново подходи егоистично както и срещу Фулъм,когато не я подаде на Белами а сега трябваше да я подаде на Шелви.Очаквах Макси да замени неубедителния Даунинг, но не стана.Както и да е ..важни са трите точки и хубавата победа !
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 18 дек 2011 18:30

Liverpool forever_95 написа:Абе хора, защо искате победи с по 4, 5 : 0 ?!? Много добре тактически изигран мач от страна на Кени. Не се напъвахме, не се морихме, а бихме с 0:2. Предстои ни да играем мачове на всеки 3 дни...е, какво искате, да се напъваме за големи резултати ?!? Следващия мач трябва да е подобие на този, първите няколко минути да си вкараме положенията и да доиграваме спокойно мача. Днес видях едно изключително представяне, много спокойна игра и никакво напрежение. След коледно-новогодишния цикъл и аз ще започна да претендирам за победи с разлика.

И аз съм много радостен от начина, по който отбора излезе и спечели мача. Много рутинна победа, все повече ще се нуждаем от такива. Не знам защо, но аз съм доволен и от 1:0. Все пак, специално този сезон, пък и в бъдеще трите точки са най-важни, а не начина по който играем. Юнайтед да не би да играят много атрактивно, но пък си взимат пълния актив от точки и стават с лекота шампиони. В тоя ред на мисли, следващите мачове трябва да пестим колкото се може повече сили, защото както казваш - те се редуват през 3 дена.

П.С. Честити 2000 поста! :)

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 18 дек 2011 18:33

suareshampion написа:Радвам се за победата и за това ,че познах точния резултат :) Както и очаквах страхотни Белами,Шелви и Суарес.Не му върви на Луис с тия греди ,но ще му тръгне убеден съм ! Ако беше влезнала втората греда щеше да стане уникален гол..той между другото има такъв с Аякс. Както са забелязали и други преди мен ..от както влезе Керъл ,нямахме едно положение ! Искам да отбележа ,че тия смешници от диема са фенове на Керъл и не харесват Суарес ,не спират да го плюят цял мач :) Ако от тях зависи състава ще пускат Керъл титуляр всеки мач а Суарес ще го държат на пейката ..пази боже от такива "тренори" :) Също искам да отбележа отново перфектната ни защита ! Адам отново подходи егоистично както и срещу Фулъм,когато не я подаде на Белами а сега трябваше да я подаде на Шелви.Очаквах Макси да замени неубедителния Даунинг, но не стана.Както и да е ..важни са трите точки и хубавата победа !

liverpool96 написа:0:2

:)

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 18 дек 2011 18:34

suareshampion написа:Радвам се за победата и за това ,че познах точния резултат :) Както и очаквах страхотни Белами,Шелви и Суарес.Не му върви на Луис с тия греди ,но ще му тръгне убеден съм ! Ако беше влезнала втората греда щеше да стане уникален гол..той между другото има такъв с Аякс. Както са забелязали и други преди мен ..от както влезе Керъл ,нямахме едно положение ! Искам да отбележа ,че тия смешници от диема са фенове на Керъл и не харесват Суарес ,не спират да го плюят цял мач :) Ако от тях зависи състава ще пускат Керъл титуляр всеки мач а Суарес ще го държат на пейката ..пази боже от такива "тренори" :) Също искам да отбележа отново перфектната ни защита ! Адам отново подходи егоистично както и срещу Фулъм,когато не я подаде на Белами а сега трябваше да я подаде на Шелви.Очаквах Макси да замени неубедителния Даунинг, но не стана.Както и да е ..важни са трите точки и хубавата победа !

не съм слушал комнатрите по Диема, но пич осъзнай се малко...
от както влезе Керъл ,нямахме едно положение
От както влезе Керъл, че и малко преди това Ливърпул спряха да атакуват...а малкото атаки бяха пропилявани(както и тези след влизането на Керъл)...Керъл влезе като почваше да се пази резултата...след като влезе имаше едно центриране към него от Каут и то беше високо...Керъл отигра правилно всички топки които му бяха подадени...това че Ливърпул рядко минаваха центъра след влизането му не е по негова вина...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 18 дек 2011 18:37

Hakercheto написа:Искаме не големи победи ,а реализиране на положенията. Ето започнахме идеално, 14 минута- 2 гола , би трябвало да играем без напрежение и да отбележим минимум още 1 гол,ама не . Без никакво напрежение,перфектно изигран мач ама от страна на Белъми.
Даунинг с огромен прогрес последните 2 мача,Хендо си свикна с тази позиция,Адам на високо ниво.ама нон стоп ПРОПУСКИ Суарез който незнам какво трябва да направи за да вкара гол. Просто полудях като му видях 2рата греда. Гредите ни скоро ще са повече от головете ако продължаваме така ..

Единственото което искам е да вкарваме в първите 10 минути на мача, както го правихме миналия сезон под ръководството на Кени, след което един вид мача свършва и се залага на предимно тактическо надиграване, където Краля си знае работата. :)

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 18 дек 2011 18:47

Честита победа колеги! Браво на момчетата! Перфектно ръководен мач от Краля - за него каквито и суперлативи да изкажем, все ще са малко! :)
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 18 дек 2011 18:56

Gil-galad написа:

не съм слушал комнатрите по Диема, но пич осъзнай се малко...
от както влезе Керъл ,нямахме едно положение
От както влезе Керъл, че и малко преди това Ливърпул спряха да атакуват...а малкото атаки бяха пропилявани(както и тези след влизането на Керъл)...Керъл влезе като почваше да се пази резултата...след като влезе имаше едно центриране към него от Каут и то беше високо...Керъл отигра правилно всички топки които му бяха подадени...това че Ливърпул рядко минаваха центъра след влизането му не е по негова вина...

Къде ги видя тия правилно отиграни топки бе момче ? Първата още от два метра не можа да я подаде на Енрике и я изкара в тъч :) След това не можа да спре една :) Правихме опити за атаки ,но той или беше на центъра :) или не се откриваше и позиционираше правилно ..айде не ме карай всеки път да и правя анализ на играта му с подробности .Това е най слабия нападател ,който е играл някога в Ливърпул ! Айде не ме занимавай повече с глупости ..да се порадвам на хубавата победа !
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Върни се в “Ливърпул”