t0bl3ro_bg написа:Пали, разбирач остър.
[offtopic]Тва говедата във форума на гонг... една майка ви е раждала (изключвам Ралка). Как е, сънуваш ли титла, за купата с кой се паднахте?[/offtopic]
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
t0bl3ro_bg написа:Пали, разбирач остър.
plmar написа:При толкова години суша броя на клизмите е без значиние, важна е титлата, тя, единствено тя и само тя! Да -днес не стояхме и не играхме добре. А къде сме- макар и само с точка, еднолично първи! Факт. При възстановени Джо и Окса отбора би изглеждал коренно различно.
wu_dnica написа:plmar написа:При толкова години суша броя на клизмите е без значиние, важна е титлата, тя, единствено тя и само тя! Да -днес не стояхме и не играхме добре. А къде сме- макар и само с точка, еднолично първи! Факт. При възстановени Джо и Окса отбора би изглеждал коренно различно.
Зе да ми омръзва да чакаме тоя и оня да се върнат и резултата да е все същия. Сериозно ли си мислиш че единия контузен от намнайсет месеца ,другия от 3 ли станаха ще влязат и ще цъфнем.

PlamenZ написа:Вече повече от месец не играем добре. Резултатите са резонни за показаното. Всички играчи изглеждат в недобра форма - бавни, уморени, без тонус. Мислех си, че след като имахме две дълги пазузи и потренирахме в Дубай и в Испания, сега ще сме много по-свежи. Има нещо, което не виждаме...кондиционната подготовка ли куца, претренираха ли в последно време, не знам... Каквото и да е, крайно време е да свърши и да върнем формата от миналата година.
Горещо се надявам недоразумението Хендерсън да получи "треньорска" контузия след демонстрациите при смяната му.

PlamenZ написа:Вече повече от месец не играем добре. Резултатите са резонни за показаното. Всички играчи изглеждат в недобра форма - бавни, уморени, без тонус. Мислех си, че след като имахме две дълги пазузи и потренирахме в Дубай и в Испания, сега ще сме много по-свежи. Има нещо, което не виждаме...кондиционната подготовка ли куца, претренираха ли в последно време, не знам... Каквото и да е, крайно време е да свърши и да върнем формата от миналата година.
Горещо се надявам недоразумението Хендерсън да получи "треньорска" контузия след демонстрациите при смяната му.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:PlamenZ написа:Вече повече от месец не играем добре. Резултатите са резонни за показаното. Всички играчи изглеждат в недобра форма - бавни, уморени, без тонус. Мислех си, че след като имахме две дълги пазузи и потренирахме в Дубай и в Испания, сега ще сме много по-свежи. Има нещо, което не виждаме...кондиционната подготовка ли куца, претренираха ли в последно време, не знам... Каквото и да е, крайно време е да свърши и да върнем формата от миналата година.
Хендо е най-добрият ви играч последните мачове
Real написа:KOPScousers написа:
...Тоя отбор не заслужава да е шампион и няма да е шампион още дълго време, така че никой да не се надява. Не вярвам да са чак толкова умрели, че да паднат от Борнемут на Анфийлд, така че вероятно след следващия кръг ще имаме 1 точка преднина пред Сити, но след мача с Юнайтед ще сме на 2 точки зад тях. На Олд Трафорд ще загубим с разлика, помнете ми думата.
Давай следващата прогноза, колега. И една молба: ако, въпреки че не заслужаваме, вземем, че я вземем тази титла, мож ли махна сърдитата циганка от аватара, много лошо гледа...
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
kadett1 написа:kingofpop написа:PlamenZ написа:Вече повече от месец не играем добре. Резултатите са резонни за показаното. Всички играчи изглеждат в недобра форма - бавни, уморени, без тонус. Мислех си, че след като имахме две дълги пазузи и потренирахме в Дубай и в Испания, сега ще сме много по-свежи. Има нещо, което не виждаме...кондиционната подготовка ли куца, претренираха ли в последно време, не знам... Каквото и да е, крайно време е да свърши и да върнем формата от миналата година.
Хендо е най-добрият ви играч последните мачове
+1
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта