Ливърпул - Саутхемптън 17.08.2014 | 15:30 | 2-1 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Синичко
Контакти:

Re: Ливърпул - Саутхемптън 17.08.2014 | 15:30 |

Мнениеот Синичко » 17 авг 2014 16:27

Много добра работа на Хендерсън при гола, Клайн и Фонте направо си заспаха при това включване на Стърлинг. Като цяло лежерно първо полувреме и имам чувството, че вие сякаш не си давате особено зор. Миньоле с много добри спасявания, малшанс за него, че има за съперник в националния Куртоа. Уорд-Праус е поредният талант, който бълва школата на Саутхямптън и скоро сигурно и той ще напусне светците.

От повечето ви мнения забелязвам много негативно отношение към Шкъртел. От това, което видях до тук (а и не само) си мисля, че Шкъртел-Ловрен би могло да стане прекрасна двойка. Ловрен е много добър в играта с крака, и двамата са добри при статичните положения, което става все по-значим качество за централен защитник. Пък и са балканци и двамата, разбирателството също е важно. Добре ми стоят един до друг. :roll:
Изображение
Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Изображение
Wherever you may be, cause we are the famous CFC!

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 17 авг 2014 16:28

Нормално да остава изненадан все пак футбола във ВЛ е много много по-бърз и здрав от този в Испания разликата е голяма и той вече се сблъска с нея с времето ще свикне, но в началото ще е така :) За първи 45 минути като титуляр се справя прекрасно, но пак казвам жълтия картон е много притеснителен и затова искам бърз гол до 60-та минута от страна на Ливърпул :)
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 17 авг 2014 16:30

Дам....а Хендерсън просто има много енергия и само може да бяга.... :lol: :lol:
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 17 авг 2014 16:31

Синичко написа:Много добра работа на Хендерсън при гола, Клайн и Фонте направо си заспаха при това включване на Стърлинг. Като цяло лежерно първо полувреме и имам чувството, че вие сякаш не си давате особено зор. Миньоле с много добри спасявания, малшанс за него, че има за съперник в националния Куртоа. Уорд-Праус е поредният талант, който бълва школата на Саутхямптън и скоро сигурно и той ще напусне светците.

От повечето ви мнения забелязвам много негативно отношение към Шкъртел. От това, което видях до тук (а и не само) си мисля, че Шкъртел-Ловрен би могло да стане прекрасна двойка. Ловрен е много добър в играта с крака, и двамата са добри при статичните положения, което става все по-значим качество за централен защитник. Пък и са балканци и двамата, разбирателството също е важно. Добре ми стоят един до друг. :roll:

Шкъртел - балканец ?! Я си помисли пак , а ?! От кога Словакия е балканска държава ?! Славяни - да !
mitko9311 написа:Нормално да остава изненадан все пак футбола във ВЛ е много много по-бърз и здрав от този в Испания разликата е голяма и той вече се сблъска с нея с времето ще свикне, но в началото ще е така :) За първи 45 минути като титуляр се справя прекрасно, но пак казвам жълтия картон е много притеснителен и затова искам бърз гол до 60-та минута от страна на Ливърпул :)

Хареса ми малкият испанец. Тръгна бавно , но се включи ок :) И от другата страна Морено и нещата ще си дойдат на място :)
Последна промяна от iliev72 на 17 авг 2014 16:33, променено общо 1 път.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 17 авг 2014 16:31

Milkoy написа:
gogovcite написа:Другата седмица ще гледаме Морено, но Джонсън ще си е отдясно ;)

Манкийо е класа над Глен, независимо от грешката. И в защита, и в атака. Впечатлен съм, а е само на 19 е от седмица в отбора.

Лично за мен плах дебют за Манкийо. Нормално е предвид факта, че е отскоро в отбора, крехката още възраст, нова страна, ново първенство, дебют в официален мач. Вижда се лесно, че има качества, няма как да не се съглася. Играе надъхано, но трябва да внимава при единоборствата през второто полувреме да не вземат да го изгонят.
Аз останах последния в този форум, който вярва, че има още хляб в Джонсън :| . Все пак ако другия мач Морено играе отляво Джонсън ще е титуляр отдясно. Може да вържем ако искаш ;) . Иначе ще се радвам като всеки друг ако имаме десен защитник, който да измести Джонсън от отбора с играта си. Дано Манкийо да е този играч!

Трудно първо полувреме. Очаквах по-нападателна и бърза игра. Явно през този сезон ще виждаме повече такива мачове, предвид че отборите ще играят по-затворено като ни гостуват и познават вече стила ни на игра. Трябва ни още един нападател на всяка цена.
Hala Madrid

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 17 авг 2014 16:35

Dejan Lovren has a 100% pass success rate. 43/43.
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 17 авг 2014 16:37

gogovcite написа:
Milkoy написа:
gogovcite написа:Другата седмица ще гледаме Морено, но Джонсън ще си е отдясно ;)

Манкийо е класа над Глен, независимо от грешката. И в защита, и в атака. Впечатлен съм, а е само на 19 е от седмица в отбора.

Лично за мен плах дебют за Манкийо. Нормално е предвид факта, че е отскоро в отбора, крехката още възраст, нова страна, ново първенство, дебют в официален мач. Вижда се лесно, че има качества, няма как да не се съглася. Играе надъхано, но трябва да внимава при единоборствата през второто полувреме да не вземат да го изгонят.
Аз останах последния в този форум, който вярва, че има още хляб в Джонсън :| . Все пак ако другия мач Морено играе отляво Джонсън ще е титуляер отдясно. Може да вържем ако искаш ;) . Иначе ще се радвам като всеки друг ако имаме десен защитник, който да измести Джонсън от отбора с играта си. Дано Манкийо да е този играч!

Трудно първо полувреме. Очаквах по-нападателна и бърза игра. Явно през този сезон ще виждаме повече такива мачове, предвид че отборите ще играят по-затворено като ни гостуват и познават вече стила ни на игра. Трябва ни още един нападател на всяка цена.

Не настоявам, просто за мен Манкийо е по-добрия, но може Роджърс да не иска да рискува с двама млади и неопитни играчи без опит във ВЛ. Но в перспектива, според мен Манкийо ще измести Глен и ще има повече мачове като титуляр още този сезон. Ето затова вече връзвам бас. В Глен имаше хляб преди, ама мухляса ;)

Потребителски аватар
Синичко
Контакти:

Мнениеот Синичко » 17 авг 2014 16:38

iliev72 написа:
Синичко написа:Много добра работа на Хендерсън при гола, Клайн и Фонте направо си заспаха при това включване на Стърлинг. Като цяло лежерно първо полувреме и имам чувството, че вие сякаш не си давате особено зор. Миньоле с много добри спасявания, малшанс за него, че има за съперник в националния Куртоа. Уорд-Праус е поредният талант, който бълва школата на Саутхямптън и скоро сигурно и той ще напусне светците.

Шкъртел - балканец ?! Я си помисли пак , а ?! От кога Словакия е балканска държава ?! Славяни - да !

Ей, голяма работа си! Поправи ми грешката, сега можеш да живееш спокойно. Балканци, славяни, все тая... разбра ме какво имах предвид
Изображение
Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Изображение
Wherever you may be, cause we are the famous CFC!

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 17 авг 2014 16:42

Milkoy написа:
gogovcite написа:
Milkoy написа:

Аз останах последния в този форум, който вярва, че има още хляб в Джонсън :| . Все пак ако другия мач Морено играе отляво Джонсън ще е титуляер отдясно. Може да вържем ако искаш ;) . Иначе ще се радвам като всеки друг ако имаме десен защитник, който да измести Джонсън от отбора с играта си. Дано Манкийо да е този играч!

Не настоявам, просто за мен Манкийо е по-добрия, но може Роджърс да не иска да рискува с двама млади и неопитни играчи без опит във ВЛ. Но в перспектива, според мен Манкийо ще измести Глен и ще има повече мачове като титуляр още този сезон. Ето затова вече връзвам бас. В Глен имаше хляб преди, ама мухляса ;)

Хаха, така вече ме отказа. За сезона не искам да се хващам :mrgreen:
Hala Madrid

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 17 авг 2014 16:43

Очакванато се случи !

Върни се в “Ливърпул”