Milkoy написа:gogovcite написа:Другата седмица ще гледаме Морено, но Джонсън ще си е отдясно 

Манкийо е класа над Глен, независимо от грешката. И в защита, и в атака. Впечатлен съм, а е само на 19 е от седмица в отбора.

Лично за мен плах дебют за Манкийо. Нормално е предвид факта, че е отскоро в отбора, крехката още възраст, нова страна, ново първенство, дебют в официален мач. Вижда се лесно, че има качества, няма как да не се съглася. Играе надъхано, но трябва да внимава при единоборствата през второто полувреме да не вземат да го изгонят.
Аз останах последния в този форум, който вярва, че има още хляб в Джонсън 

. Все пак ако другия мач Морено играе отляво Джонсън ще е титуляр отдясно. Може да вържем ако искаш 

. Иначе ще се радвам като всеки друг ако имаме десен защитник, който да измести Джонсън от отбора с играта си. Дано Манкийо да е този играч!
Трудно първо полувреме. Очаквах по-нападателна и бърза игра. Явно през този сезон ще виждаме повече такива мачове, предвид че отборите ще играят по-затворено като ни гостуват и познават вече стила ни на игра. Трябва ни още един нападател на всяка цена.